kris13

Medlemmer
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kris13

  1. Har selv været på prednisolon det var godt nok kun i 10 dage, kan ikke specifikt huske dosis, men var også prednisolon, så går ud fra det var omkring det samme. Altså det er jo et hormon og jeg trænede bare som jeg plejede i de 10 dage, og ja, jeg syntes at kunne fornemme en lille anabolsk effekt af det. Nu er jeg jo ingen læge og har ikke nogen erfaring med det, i så lang en periode, men syntes bare du skulle træne som du plejer og så tror jeg du vil få nogle fede resultater, da det er et hormon og vil have en svag anabolsk effekt. Tror ikke du få problemer med at beholde din styrke, med mindre det er din sygdom der forhindrer dig i at træne ordenligt.

    Up to you, tror ikke umiddelbart du risikere noget ved bare, at træne normalt, tror derimod du vil se gode resultater.

  2. Hej

    Jeg har cuttet i cirka 2 måneder og jeg er gået fra 72-73 kg til 65 kg. Jeg er 180 høj så det er ikke overvægt overhovedet. Jeg har lidt fedt under navlen jeg skal af med. Mit spørgsmål er: Ville det være fornuftigt at tage en pause med at cutte i lidt tid og begynde at styrketræne? Jeg har en tanita badevægt (Billig upålidelig) der siger jeg har en fedtprocent på ca. 9 og jeg er ret sikker på den er højere end det (jeg poster gerne billede hvis det er, hvis der er nogen der kan bedømme måske). Jeg kan mærke jeg er begyndt at blive meget træt op ad dagen og sulten på de forkerte tidspunkter. Jeg læste alle de indlæg jeg kunne finde om at cutte igennem inden jeg begyndte så jeg har selvfølgeligt prøvet at holde de basale regler.

    Desuden begynder jeg i fitnesscenter til januar og ved ikke helt om jeg skal cutte der eller om jeg skal forsøge at få lidt muskler.

    (Jeg håber det er til at forstå hvad jeg skriver, ellers skal jeg nok prøve at formulere mig lidt bedre :blush: )

    Lyder som om du har cuttet meget hårdt uden at styrketræne.. altså 65kg for en på 180, lyder for mig som total pinde mand, men det komme jo an på hvad man vil. Du har højst sandsynligt kørt for hårdt på med din diæt, dvs at du har forbrændt fedt men også muskler, det er nemlig meget vigtig hvis du gerne vil have en flot fysik, at du i slutningen af dit cut (de svære kilo) kører med et moderat Kcal underskud (500kcal mener jeg er standarden), ellers så river du bare musklerne af, self også noget fedt, men du opnår ikke et ripped (her mener jeg altså muskuløst look) ved bare at kører hård diæt. Er super vigtigt at styrketræne samtidig, så kroppen forstår at den har brug for musklerne og derfor ikke er ligeså tilstrækkelig til at forbænde dem, i stdet for fedt. Mit foreslag til dig er at komme ned og løfte nogle vægte, hold dig ca på dit ligevægtsindtag, muligvis lidt over. Få lidt muller på kadavret og så gå igang med et fornuftigt cut hvor du max tager ½kg om ugen samtidig med du styrketræner.

    Tror du vil opnå gode resultater sådan, men er jo lidt svært når du ikke ligefrem smider detaljer omkring trænning og kost i hovedet på os.

    Hør evt hvad andre har at sige, trænning osv er meget individuelt, find ud af hvad der fungerer for dig.

  3. Flotte resultater AndersL, hvor lang tid tog det? Var selv små 14-15 måneder om mit og dit ser lidt mere omfangende ud.

    Haha syntes han bliver lidt stor lige pludselig ham skinny boy John, men en fed ide at tage billeder løbende, mener vist også der på et tidspunkt lå en GIF fil der viste hans fremgang over et helt år eller sådan noget.

  4. Wow man kan jo næsten ikke komme til for folk der uploader deres billeder. Så starter jeg, bangebukse!!

    August 2006, nada muskler, 86-87kg.

    familieturen038qt0.jpg

    2/11 2007, 77-78kg, og en lidt anerledes fordeling af fedt og muskler. kan man se en forskel??

    211bulk008to2.jpg

    Skal lige siges at det overstående billed er taget lige efter en kreatin kur, så har lidt væske/fedt i kroppen, var nede på 76-77kg allerede ugen efter.

    Hårdt arbejde og selvdisciplin

    If your gonna be a monkey, be a motherfucking gorilla!!

  5. Er lidt svært at sige når du ikke skriver noget om hvordan du normalt træner. Men hvis du kører et nogenlunde normal fullbody eller split program så bare kør som normalt, evt 10-8-6-6 reps med vægt stigning hver gang, det er nice. Ville klart foreslå ca 12min på stairmaster før trænning og 24min efter (eller lign interval, an på maskine), det virker!! Det eneste der dog er lidt postivt ved at cutte, er at du kan lave din træning lidt mere rutine præget, er ikke så vigtigt at du stresser dine muskler og hele tiden mixer dine øvelser, så du burde kunne skære lidt ned på din trænings tid, men så er der self cardio oven i. Et sidste tip, personligt ville jeg undgå at løfte alt for tungt, altså fx 2 reps med heavy ass weights, kan være hårdt for muskelvævet når man er i kcal underskud.

    Stairmaster er din ven

  6. Godt med grøntsager og protein, det fylder maven op så du undgår sult fornemelesen og har et forholdsvist lavt energi indhold, så du kan holde dig i kcal underskud. Dog vil jeg sige at når man skal tabe sig, bliver man sgu nødt til, i en eller anden forstand at vænne sig til sult fornemmelsen. Men man skal selvfølelig ikke føle sig som en KZ fange. Man vænner sig til det efterhånden.

  7. Hey Blaze

    Først må jeg lige slå 100% fast for dig, at du ikke kan blive størrere imens du cutter. Hvis man vil tabe sig/cutte, skal man være i kcal underskud og så kan kroppen simpelthen ikke bygge masse. Dog kan du ved god diæet og samtidig fornuftig styrketræning, skære en masse fedt væk uden at miste muskler og det vil få dig til at se større ud.

    Din kost er lidt svær at blive klog på, men massere grøntsager og protein + en del små mellemmåltider burde være fint, så længe du er i kcal underskud.

    Kosttilskud:

    Protein: Ja protein, bare køb noget helt standard billigt protein, kan overhovedet ikke betale sig at bruge mange penge på det.

    Kreatin: Lad for guds skyld være med at invistere i noget helt vildt dyrt designer kreatin fra USA osv, det kan overhovedet ikke betale sig når du cutter, i og med du ikke er i kcal overskud, så din masse og styrke burde bare forblive konstant. Det er dog en god ide (syntes jeg) at tage kreatin imens man cutter, det kan hjælpe dig til at holde på styrken og også mass (tror jeg, men mest styrken). Der er lavet nogle Kre-alkalyn kreatin piller, som jeg syntes virker perfekt, ellers bare køb noget standard. Er ingen grund til at smide penge efter dyrt kreatin, når du får abselout intet ud af det, rent mass og styrke mæssigt. Du skal lige huske at kreatin binder væske i din krop, så når du skal være helt lean, skal du droppe kreatin.

    Ephedrin: Dette er meget individuelt, både hvordan det påvirker folk, men også hvad folk syntes om det. Jeg har selv brugt det (også Ephe 850) og jeg syntes der virker fint. Det du dog skal være opmærksom på når du tager ephe er, at hvis du kommer i nitrogen underskud (protein), vil din krop forbrænde muskler istedet for fedt (Lidt groft sagt, men generaliseret). Dvs hvis du sulter dig selv på Ephe, hvilket kan gøres, da ephe også er sult nedsættende, så mister du en del muskler. Da du gerne vil være mere markeret skal du jo fokusere på at beholde dine muskler. Det gør du ved at sprede dine måltider ud over hele dagen, så du har en god nitrogen balance og jeg tog selv 1 scope protein pulver inden jeg gik i seng, da jeg tog ephe. Jeg syntes det virker fint, men du kan sikkert finde en masse folk der er imod det.

    Personligt tager jeg 12min interval på stairmaster inden vægttræning og 24 min interval bagefter, det virker.

    Ellers bare sørg for at spise ordenligt :4mewantfood:

  8. Temerario

    Hvis det er egentlig kostomlægning og livsstil ændring du søger, så kan jeg varmt anbefale De Danske Vægtkonsulenter. I behøves ikke nødvendigvis at betale for deres pjecer osv, tror man kan finde det meste på nettet, udover dette har de også udgivet en masse bøger og alt muligt med mange gode opskrifter på sund mad.

    Hvis i overhovedet vil invistere i noget litteratur, så ville jeg da foreslå det fra deres forlag. Ikke at det er, det aller bedste i hele verden og den bedste mest optimale superkur der findes, men man slipper i høj grad for at "sulte" og det er god sund mad. Den det har fungeret for mig selv og mange bekendte, det eneste negative jeg lige kan øjne er at man skal være ret konsekvent med sin diæt og ikke træde for meget ved siden af. Man spiser nemlig en del, grøntsager, protein osv. så er ikke plads til ekstra kcal i form af slik og sodavand, men det gælder jo for alle diæter. Dvs en enkelt dag om ugen med junk og slik virker som en meget dårlig ide. Selvfølelig kan man glide i svinget engang imellem, men det skal altså ikke være det helt store gilde. Efter lidt tid, savner man heller ikke junk osv, (syntes jeg ihvertfald) og jeg har oplevet at din krop virkelig har svært ved at håndtere junk + slik osv når man har levet sundt i længere tid.

  9. Jeg har prøvet det engang for 2-3 år siden, det var dog ikke tabletter, men på flaske (Smagte super dårligt), jeg spiste ca en spiseske om dagen. Hvis det har en virkning, var den ret lille. Jeg var på kur, så det er selvfølelig svært at sige om det hjalp eller ej, mindre blev jeg da, men ikke på mirakel tid eller vis.

    Om det virker eller ej aner jeg ikke rigtig, men jeg vil dog mene at det er et spild af penge. Spis ordenligt istedet for, sørg for at få en god blanding af de essentielle fedtsyrer (er vist dem, kan jeg ikke huske).

    Man kan jo godt smide lidt Udo's i en shake og stadig bevare kcal underskud, mens man samtidigt får en god sammensætning af fedtsyrer.

    Hvis man skal tænke over det, sådan logisk set, så er jeg lidt skeptisk. CLA har været på markedet i ca 3år nu og hvis det var sådan et mirakel middel, eller bare virkede nogenlunde, så tror jeg vi ville have hørt langt mere om det. Så om det har en effekt eller ej, vil jeg mene det er spild af penge. Hvis du er MR. MONEY, så køb et glas og prøv det selv, det har ingen bivirkninger (mm Så vidt jeg ved :innocent: ).

    Men hvis nogen har positive resultater med CLA, kunne jeg da også godt tænke mig at høre det :bigsmile:

  10. Jeg kan godt se hvad i mener med at toning ikke virker fordi man ikke kan punktslanke sig, men det er jo en totalt misforståelse af trådens emne og Minx's oprindelige spørgsmål. Altså om toning er et reklame trick eller ej er jo fuldstændigt irrelevant. Jeg vil dog sige at for den målgruppe (jeg forestiller mig kvinder, som er lidt ude af form eller nogle der ikke ønsker at ligne russiske vægtløftere), er det en kanon måde at få motion og bygge myskler og som i selv skriver er den eneste måde at tone sin muskler, ved at tabe sig eller bygge muskel masse, så med en fornuftig kur er lyder det da fornuftigt. (Puha trækker vejret :laugh: )

    For at besvare dit spørgsmål Minx. Grunden til at din mave er slankere end dine arme osv. er måske fordi du nemlig har lavet mavebøjninger, every f-king day, og derfor har opbygget en smule mere muskelmasse der og derfor ser din mave mere markeret ud end dine arme. Mit foreslag er at fokusere lidt mere på de punkter de gerne vil "tone" i din træning og forsøge at packe lidt flere muskler der. Desuden vil jeg foreslå at du går på en kur der sigter mod et lille til moderat kcal underskud. Jeg ved ikke helt hvor meget cardio osv du laver, men det lyder som om du er rimelig aktiv. Jeg er selv i fuld gang med at cutte og kan lige give et eksempel på min daglige kost.

    Morgenmad: Skål havregryn med 1 scope (20gr) protein pulver (mm 40gr havregryn, måske lidt mere/mindre)

    Snacks: Frugt 1-2 stykker, evt en drikke youghurt.

    Frokost: Stykke rugbrød med 1 dåse makrel eller torskerogn, eller en sandwich.. muligvis lidt grøntsager til, fx en tomat eller stykke agurk.

    Snacks: Igen frugt osv, 1-2 stykker

    Efter/under Trænning: 2 scope protein shake (40gr ca)

    Aftensmad: Stykke rugbrød med 200gr torskerogn, eller måske noget kylling eller noget. Ca 300gr grøntsager med lidt oliven olie og balsamico eddike på

    Inden jeg går i seng: 1 scope(20gr) protein pulver. For at holde en fornuftig nitrogen balance natten igennem.

    Du skal nok skære alt protein shaksne væk, eller ihvertfald gøre dem en del mindre da du ikke løfter tungt. Jeg er 174 og vejer pt ca 80kg, går ud fra du er lidt mere petit i det :innocent: . Men ellers godt med protein og grøntsager, det plejer at Do the trick :4mewantfood:

    Jeg ved ikke om du kender De danske vægtkonsulenter, men jeg syntes generelt deres udlæg af, hvordan man skal spise, sådan generelt (du spurgte efter noget langsigtet) er meget fornuftig. Du skal self nok justere dit indtag når du har opnået du mål, så du kommer i ligevægt igen.

    Håber du kan bruge lidt af alt det her pladder og keep up the good work, core pilates og sådan noget aroebic/styrke træning er meget undervuderet efter min menning.

    PS: Lige meget hvor lang tid man har trænet er det meget rart engang imellem lige at få lidt feedback, muligvis et klap på skulderen :)

  11. Bulk eller gains under cutting skal du nok ikke regne med, men det er genialt for at holde på musklerne imens du cutter. Kreatin binder vand og du kan derfor tage en smule på af det og holde noget vand i kroppen, men så snart du slutter med at tage det forsvinder det jo, så er ikke noget problem.

    Happy Cutting

  12. 155 dødsfald i Amerika... mmmm det skulle vel ikke have noget at gøre med denne lille fact??

    Forgiftning

    Overdosering kan medføre hjerteanfald, evt. hjertestop.

    Anyways ved brug en enkelt gang kunne jeg ikke forestille mig der ville være nogle efterfølgende bivirkninger, effekten varer kun ca 6 timer og tror rimelig hurtigt det er ude af kroppen. Har som sagt selv haft udmærkede erfaringer med det, men er klart at folk reagere meget forskelligt på det. Ser dog absolut ingen grund til at kalde det for "farligt". Det er rigtig at i for store mængder og forkert anvendelse kan det sikkert godt være risikablet. Det hjælper så, at man ikke er dum som en dør, hvis man har tænkt sig at prøve det :bigsmile:

    Helt ærligt, store mænger og forkert anvendelse af MÆLK kan være livsfarligt!!

    Du dør ikke af 1 pille og det er alt der skal til, for at finde ud af om det er noget for dig eller ej. Såvidt jeg ved er der ingen efterfølgende bivirkninger efter effekten er aftaget.

  13. Jeg kan sagtens se jeres pointe, men min pointe er, at så længe man sigter efter et vægttab på 0.5 til 1kg om ugen, eller over, så er Kcal tælling ikke nødvendig. Der handler det bare om at bruge sin sunde fornuft, hvis man derimod ligger og skal rippe helt ned (fx under 7% FP) og skal tabe sig 250g muligvis max 500g for at beholde sin muskelmasse, så er Kcal tælling nærmest nødvendigt. Det er ihvertfald sådan jeg ser det og jeg har ikke tænkt mig at tælle Kcal inden jeg er under 10% FP.. Dovenskab længe leve :4thumbup:

  14. Ser heller ingen grund til at være så nervøs over for Ephedrin.

    Jeg har selv taget det, faktisk en hel måned i træk og nogle svage hovedpiner i ny og næ var de eneste bivirkninger jeg oplevede. Det skal så lige sige at det ikke var Therma Power jeg tog men derimod Ephe 850, som jeg faktisk tror, er endnu stærkere, da det er rent Ephedrin (500mg pr pille). Jeg må indrømme jeg grinte lidt af de to tykke trunter der var med i operation X, som havde været tæt på at "dø" af Therma Power. Helt ærligt.. nå var lige et sidespring.

    Ephedrin, hold dig fra det hvis du er bange eller i tvivl om bivirkningerne eller oplever nogle. Tror det er meget individuelt og for mig fungerede det fint. Jeg ser dog igen grund til, som det bliver sagt tidligere, at male fanden på væggen. Det bliver faktisk brugt, som medecin mod forskellige ting, så hvis man bare holder sig til de anbefalede dosseringer, er der efter min menning, ikke noget at frygte.

    Dette er min holdning og ikke en universel sandhed jeg prøver at proklamere. Brug din sunde fornuft, det kommer man langt med.

  15. Hov, lige en ting til..

    Er ikke så meget inde i trænnings programmer, sådan hvordan 2-split eller HST egentlig ser ud på papir osv. Så tænkte, det program jeg kører, har det noget navn? Eller er det bare mig der er total "gør det selv, Silvan" i the gym? :bigsmile:

    Om i kender det eller ej, kan jeg virkelig anbefale det. Det er super godt til at bulke, hvad angår styrke kører jeg Boris Sheicko (staves sådan?), men til cutting er det andet bedre. Tror ikke Sheicko er så effektivt når man er i Kcal underskud, nærmer farligt :smile:

  16. Tak for svarene.. begge to :4thumbup: hehe

    Ja det virker noglelunde fornuftigt for mig også, men man kan hurtigt bilde sig selv alle mulige ting ind og blive i tvivl når man står foran spejlet. Er dejligt lige at høre fra nogle andre at det ikke er helt i grøften, det man foretager sig :bigsmile: .

    Jeg tror bare jeg kører på, som jeg gør pt og er også indstillet på et muskeltab, men man vil self gerne minimere det. Ang det med Kcal tælling, tjo det er muligvis dovenskab osv, men jeg tror stærkt på at man kan komme ligeså langt, hvis ikke længere med god fornuft og selvdisciplin, end med et Kcal tællings program, men det er selvfølelig bare mig.

    Tak for hjælpen

    Kris

  17. 117 Views og ingen svar...

    Noget der skal specificeres? Noget af mit program og kost der ikke fremstår klart nok?

    Eller er det bare et alt for individuelt spørgsmål til, at der findes tommelfinger regler osv for hvordan det skal gøres?

    Evt flytte emnet til maksimal muskelvækst? De går måske lidt mere op i cutting end vægttab?

  18. Først lidt stats

    Højde: 1.74

    Vægt: 80,5 (pt)

    Jeg har siden påske kørt et meget stramt diæt og trænnings program. Har besluttet mig for at jeg skal være i virkelig god form til sommer.

    Først vil jeg lige forklare mit træningsprogram og diæt.. meget groft, går ikke op i at tælle Kcal osv.

    Mandag:

    15min interval på stairmaster

    Bryst - 4 forskelige øvelser 3*10 ca pr drill.. varierre self lidt, køre nogle gante tungt i bænk osv

    Nakke - shrugs og upright row 3*10

    Biceps - 4 forskelige øvelser 3*10 ca pr drill

    Abs- 5*max

    25min intervall på stairmaster

    Tirsdag:

    15min interval på stairmaster

    Ryg - 4 forskelige øvelser 3*10 ca pr drill

    Ben - køre lidt forskelligt, mest maskiner, squat driller lidt mine knæ pt

    Triceps - 4 forskelige øvelser 3*10 ca pr drill

    25min intervall på stairmaster

    Onsdag:

    15min interval på stairmaster

    Skulder - 4 forskelige øvelser 3*10 ca pr drill

    Nakke - shrugs og upright row

    Abs- 5*max

    25min intervall på stairmaster

    Torsdag:

    15min interval på stairmaster

    Bryst - 4 forskelige øvelser 3*10 ca pr drill

    Ben - køre lidt forskelligt

    Biceps - 4 forskelige øvelser 3*10 ca pr drill

    25min intervall på stairmaster

    Fredag:

    15min interval på stairmaster

    Ryg - 4 forskelige øvelser 3*10 ca pr drill

    Nakke - shrugs og upright row

    Triceps - 4 forskelige øvelser 3*10 ca pr drill

    Abs- 5*max

    25min intervall på stairmaster

    OK! Jeg ved godt mit program ser lidt rodet ud.. Den enkelte muskel gruppe der ligger om onsdagen varrier hver uge. Dvs 1 uger køre jeg skulder onsdag, den næste ryg, næste bryst osv.. ellers kan jeg ikke helt får det til at gå op. Nakke, Abs og Ben ligger fast på deres dage, så altid nakke og abs mandag, onsdag og fredag og altid ben tirsdag og torsdag. Jeg går ikke vildt meget op i ben, og nej det er ikke fordi jeg disko pumper og kun vil have en flot overkrop. Mine lår (ben generelt) er meget store, og har trænet dem rigtig meget tidligere da jeg dyrkede amerikansk fodbold, så de mangler ikke noget mass eller styrke. Derudover er der også lidt problemer med knæene for tiden og da jeg kører så meget cardio har jeg ikke lyst til at overbelaste dem.

    Så mit program er et godt mix mellem cardio og styrketrænning. Jeg er jo i mere eller mindre konstant, eller ihvertfald ugentligt Kcal underskud, så jeg bliver ikke større eller stærkere, men prøver bare at holde på musklerne imens jeg cutter.

    Min kost er forholdsvis sund, jeg stræber efter at holde en positiv nitrogen balance hele dagen igennem.

    Morgenmad: Skål havregryn med 1 scope (20gr) protein pulver (mm 40gr havregryn, måske lidt mere/mindre)

    Snacks: Frugt 1-2 stykker, evt en drikke youghurt.

    Frokost: Stykke rugbrød med 1 dåse makrel eller torskerogn, eller en sandwich.. muligvis lidt grøntsager til, fx en tomat eller stykke agurk.

    Snacks: Igen frugt osv, 1-2 stykker

    Efter/under Trænning: 2 scope protein shake (40gr ca)

    Aftensmad: Stykke rugbrød med 200gr torskerogn, eller måske noget kylling eller noget. Ca 300gr grøntsager med lidt oliven olie og balsamico eddike på

    Inden jeg går i seng: 1 scope(20gr) protein pulver. For at holde en fornuftig nitrogen balance natten igennem.

    Detter er mere eller mindre den kur jeg følger. Det kan dog varriere lidt fra dag til dag. Det jeg har skrevet her er dog det, jeg minimum indtager, nogle dage lidt mere. Jeg går dog ikke op i Kcal tælling osv, jeg tror på min gode fornuft.

    Så kommer vi til de egentlige spørgsmål!!

    Sidste uge tabte jeg mig 2kg (82,5 til 80,5, vejer mig hver fredag). Jeg syntes dette er lidt meget i forhold til at jeg gerne vil beholde nogle muskler. Tænker på om jeg brænder flere muskler af end fedt, eller om jeg styrketræner så meget at min krop virkelig kæmper for at beholde musklerne. Har ikke bemærket noget styrke tab, nærmere et lille bitte gain, selvom det jo varriere fra dag til dag, hvor oplagt man er osv.

    Er mit program for aggresivt i forhold til cardio, styrketrænning og diæt?

    Jeg kan klart se at jeg har mistet en del fedt på mave regionen, men er ikke helt dernede hvor 2kg gør mig meget mere markeret, så er virkelig svært at sige når man står foran spejlet.

    Jeg vil lige køre videre en uge mere og se om mit vægttab også er 2kg næste fredag. Jeg begynder lidt at høre alarmklokker i mit hoved når jeg smider mere end 1 kilo om ugen, er bekymret for hvor meget muskelmasse jeg brænder af i forhold til fedt ved så store ugentlige tab.

    Dette spørgsmål er selvfølelig utroligt individuelt, men jeg håber nogen af jer måske har nogle gode råd eller ideer om jeg er på rette spor, eller lidt for aggresiv i min cutting.

    Kris

  19. Jeg syntes de skal blive ved med at styrketræne, fx fullbody 3 gange om ugen bare for at holde på de muskler du har nu, for med hardcore diæt og massere af cardio vil de blive revet af, hvis du ikke styrketræner.

    Med hensyn til de sidste 2 kilo, skru op for cardio. Går ud fra at du er på en meget pæn og fast diæt hvis du allerede har tabt dig 23kg, så ville egentlig bare smide noget mere cardio træning ind og bare blive ved med snotten i rillen.

    Du skal også lige overveje om det skal være de sidste 2kg for enhver pris, hvis det kun er et tal du sigter efter kan du snildt brænde massere af muskler af, men går ikke ud fra det er dit mål. Jeg ville foreslå nogle gode gåture om morgenen før morgen mad, hvis du ikke allerede gør det. 15 min interval på stairmaster før styrketræning og 25 min interval efter, det virker.

    Du har ikke rigtig skrevet hvilken form og hvor meget cardio du dyrker, så er lidt svært at komme med direkte råd. Men for at besvare dit spørgsmål, så mix af styrke og cardio træning, hvis du gerne vil beholde lidt muller. Bare Turn Up The Heat og bliv ved med at køre på, det sidste stykke vej er klart det hårdeste.

    Tillykke med den flotte præstation indtil videre, 23kg er godt gået.

  20. Som sagt, det var ikke nogen universel sandhed jeg prøvede at fremstille, jeg undrede mig bare. Den billed serier af Vincent på gymjones.com virker fuldstændig urealistisk. Fra halv kvabset middelaldrene mand til spartaner på 8 uger? Man ser jo tydeligt på billedet at han har gainet masse så vel som han er blevet helt ripped. Har jeg virkelig svært ved, at få til at passe.

    Hvis de har opnået de resultater uden nogen "hjælp" er det virkelig, virkelig helt sindsygt imponerende.

  21. Ja det er sgu nogle flotte fyre, men jeg er næsten sikker på at nogle af dem har kørt en eller anden form for hormon kur inden filmen. Gerad Buttler begyndte at træne 6 måneder før filmen (altså til filmen specifikt, ved ikke om han trænede før det), og så var der en 8 ugers trænings session for alle cast members inden optagelserne gik igang. Jeg vil ikke mene man kan opnå så meget masse og så lav en fedt procent i den tidsperiode. Medmindre man self cutter, mens man er på roids.

    Det er muligt at jeg ikke har ret, men i må indrømme, at der er sgu lidt ballon muskler over mange af dem og har svært ved at tror på at de ikke har fået en eller anden form for hjælp i form af "meget sunde" kost tilskud. Jeg vil dog lige sige at med "hjælp" eller ej så er de ikke kommet sovende til det. Det kræver stadig utrolig stor selvdisciplin og hårdt arbejde.

    Men vi finder nok aldrig ud af det, dog stod Edward Norton frem og fortalte at han tog steroider for at opnå den størelse han havde i American History X.

    PS: Vi snakker stort set kun om ledende skuespillere, da (så vidt jeg ved) statisterne er blevet fundet i forskellige gyms osv.

  22. Jeg er stor fan af supersets og hvis du kombinere din styrketrænning med noget cardio fx når man cutter så giver det rigtig gode resultater, fordi kroppen bare er i fuld gang hele tiden. En anden ting som er positivt ved supersets, for mig ihvertfald, er at når jeg kun holder 45 sek pause, så bygger man virkelig sin udholdenhed op. For mig resultere den øgede udholdenhed, i højere funktionel styrke, dog ikke øget muskelvækst.

    Men man kan jo altid skifte lidt imellem superset og så bare normal trænning (1-2min pause måske). Når man træner 5 gange om ugen, er det ikke altid man magter supersets efter en hård dag. Dog er der næsten ikke noget bedre end, at køre supersets virkelig intensivt og så komme hjem og slappe af med aftensmaden foran fjernsynet. Når de endorfiner først begynder at snurre rundt i kroppen er det bare så NICE!!

  23. Efter 8 ugers fullbody, hveranden dag 1,5 times hårdt arbejde.

    Jeg er egt. selv rigtig godt tilfreds med mine første 8 uger!

    Men hvad siger I rutinerede atleter m/k er det en pæn fremgang ? kan der optimeres ?? Skal jeg bare fortsætte med samme øvelser eller er det bedre at ændre allerede efter 8 uger ???

    Jeg har skruet lidt på indtaget efter 7 uger, ved bare ikke om det er det dumt ??? - ligger nu på 2800kcal (de første 7 uger 3200kcal) fordelt på fordelt på 7-8 måltider, kl. 06, 09, 12, 15, 18, 21, 24, 03 Jeg ved godt der er mange der vil sige det ikke er optimalt med indtage kcal kl. 03 & 06 (03. & 06 består 25gr.prot. og 15 gr. kulh.) - Jeg har fået tippet fra en meget erfaren styrkeløfter - og jeg har allerede opnået rigtig gode gains, synes jeg selv. Om det så har noget med det at gøre er jo svært at sige!

    IDAG 19/2-07 Fremgang

    vægt 75,9kg vægt 68,7 7,2kg

    FP. 14,2% FP. 11.6% 2,6%

    OverArm 36cm OverArm 31cm 5cm

    Lår 60cm Lår 53cm 7cm.

    Fedtmasse 2,8kg.

    Fedtfrimasse 4,4kg

    Alle kommentar er meget velkomne og imødeses med kyshånd.

    Hav en rigtig god sommerdag :4thumbup:

    Jeg syntes det ser rimeligt fornuftigt ud, dog ville jeg tro at du godt kunne skære lidt ned på Kcal indtaget. En 2.6% stigning i FP er alligevel en del, det er ikke specielt meget du skal være i energi overskud for at bygge muskel masse uden problemer. Har dog hørt om nogen som næsten ikke kan bulke uden at æde helt vildt igennem, men det virker ikke umiddelbart som om det er et problem for dig.

    De to måltider 03 og 06 ville jeg nok vælge at gøre anerledes. 25gr.prot. og 15 gr. kulh er det per måltid eller? Hvis ja syntes jeg det er lidt overkill og det vil højst sandsynligt resultere i mere fedtoplagering end muskler. Det jeg vil foreslå dig er, istedet at tage 1 eller 2 scope protein pulver (ca 20gr per scope) inden du går i seng. Det virker kanon godt og holder din nitrogen balance på et godt niveau. Det virker som om, ham der har givet dig tippet ligger meget vægt på at det er fordelt ud over hele natten. Til dette specielle formål kan du købe noget specielt protein pulver, som har en slow release formula, der sørger for at du har et konstant protein flow hele natten igennem. Dette vil holde din nitrogen balance tip top igennem hele natten. Så behøves du heller ikke at stå op 2 gange hver nat, giver jeg ihvertfald ikke.

    Ser fornuftigt ud, god træning!