Vivsen

Medlemmer
 • Posts

  1,529
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Vivsen

 1. 13 timer siden, Gregers TF skrev:

  Så må jeg tage bilen til cyklen fredag, enten intervaller på diget eller rundt om Arrasø med nogle S-togskolleger.

  hehe hvad tid på dagen er det, så jeg kan holde øje med dig i frederiksværk ... thors bakke opadgående ;) 

 2. Som sagt har mine overvejelser også gået på om jeg simpelthen maler mig selv op i et hjørne ved, som motionist, at sætte mig så ambitiøst et mål. Har på det seneste haft meget meget svært ved at få timerne til at slå til og kan virkelig mærke, hvordan, at jeg i længden bare ikke holder til, ikke at sove. Søvn, sund mad i de rette mængder og yoga skal bare være højst på listen for velvære og glæde og så må jeg se, hvad resten bærer med sig.

  Nå i dag kom der imidlertid en fin afklaring til mig, da jeg blev inviteret med til stor kongres i USA fra d 2.-7.6 2016. En helt unik mulighed, som jeg ikke kan sige nej til. Har således trukket min registrering til Nice tilbage og så må jeg se om jeg skal kaste mig ud i at registrere mig til København.....

  Trænes skal der fortsat men det behøver måske ikke at være helt så ekstremt... :blush::blush::blush:

  Det var da yderst heldigt at der kom en invitation, der kunne hjælpe dig til at tage beslutningen :shades: Så kan der måske også blive tid til at besigtige mit "nye" hjem i Hillerød snart ? og evt tage en spinningtime med Vivs i fitnessworld ? :4jumpy: :bike:

  krammas

 3. Bjergtrold: Jeg husker en lille "snak" der fandt sted i Hillerød for lidt tid siden...

  Bjergtrold: "jeg skal grave dybt nu...."

  Vivs: "SÅ GRAV FOR HELVEDE ! "

  .... og selvfølgelig kom du igennem - og det er jeg helt overbevist om at du gør også i Nice !

  Jeg ville gerne sige, jeg er på dine skuldre hele dagen igennem, men synes ikke det er retfærdigt overfor dig, at du skal have den ekstra vægt på dit lille korpus ;o) - men MENTALT er jeg der - også skovlen !! Jeg ønsker dig et fantastisk race - og husk - SMIL til verden, når du kommer over målstregen.... og husk at klappe dig selv på skulderen og sige " jeg er en F****** sej k*****

  FOR DET ER DU !

  :cheer::heartpump::cheer::heartpump::cheer::heartpump::cheer::heartpump::cheer::heartpump::cheer::heartpump::cheer::heartpump::cheer:

  *TRAMP*

 4. Hva søren ....... :dropjaw:

  Jamen så ses vi måske også til cykling en eller anden dag..og kaffe ????

  Er flytningen gået godt ?? det er jo aldrig helt sjovt, men det er en super god lejlighed til at få ryddet op i tingene.... :shades:

  /Vivs

 5. undskyld mig at jeg er lidt sent ude, men har ikke lige haft tid til MOL pga intens flytning :hehe: ... sikke en tonsertur, der omkring Frederiksværk !! man kan jo kun knus-elske den der lille bakketop, der fører ind til Frederiksværk ... :wub:

 6. Ja, Gregers, der er meget ofte sammenhæng mellem astma og allergi... http://astma.astma-allergi.dk/allergi

  - så inden du giver dig selv dødsdommen med KOL-diagnose, så syns jeg, at du skal banke seriøst i bordet og få en ordentlig, grundig undersøgelse - inclusive behandling, istedet for at gå og vente på at du skal gå rundt med iltapparat for det er sq ikke særligt sjovt, kan jeg betro dig (det oplevede jeg på tætteste hold med min far).

  Jeg fik i sin tid selv "sparket" fra den lille Bjergtrold, før jeg tog mig sammen og fik mine symptomer ordentlig chekket og behandlet, og jeg er dybt taknemmelig over nogen gider blive ved med at insistere :bigsmile:

  Kram til dig - og hvis du mangler aktiviteter i morgen ml 14 og 15.30 så skal der bæres tunge møbler ud i 2900.... :laugh:

 7. Hej Gregers!

  - hvis du går og keder dig rigtig meget her i din "korte ferie" så har vi adskillige projekter på casa du kan afreagere på :shades: og hvor du samtidig kommer til at bevæge dig og styrketræne :tongue:

  og mht kage - har du prøvet de to små ord "nej tak" ?

  :4smartass:

  Dejlig kat iøvrigt - hvisses er disses ?