skamd

Medlemmer
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by skamd

  1. Hejsa - jeg er et spritnyt medlem, som lige genåbner tråden, da jeg står i næsten samme situation som topicstarteren - og også har samme baggrund/fysik mv.

    Jeg har noteret mig, at topicstarteren (og dermed mig) skal spise mere. Jeg har trænet et halvt år og har tabt mig så jeg er helt nede på 65 kg (180cm høj), men har dog en ok pæn, markeret krop. Anyway - vil gerne vokse / øge muskelvægten, så nu skal der spises.

    DERFOR vil jeg gerne have nogle råd til at spise. Jeg spiser sundt og ret almindeligt - men kun tre gange om dagen. I nævner 5-6 gange om dagen, og så tænker jeg bare "wow" :)! Er det vigtigt at spise så mange gange eller kan jeg spise mere i de tre måltider jeg i dag spiser? Jeg er med på at nogle af måltiderne er små mellemmåltider, men kan I give eksempler på, hvad det kunne være? Hvis 5-6 måltider altså er nødvendigt?

    GÅr ikke ud fra et æble m.v. er nok? Kunne proteinpulver+mælk og en banan fx være en mulighed? ALLE former for spise-tips modtages gerne :).

    venligst, søren

    Nu håber jeg, at du har fået andre råd med på vejen siden du skrev dette indlæg, men jeg tænkte, at det kunne godt til andre, der tænker de samme spørgsmål, som dig.

    Det at spise 5-6 gange om dagen er udelukkende en vanesag. Hvis du tænker på det starter du ud med de 3 store: Morgenmad, frokost og aftensmad.

    Dertil lægger du en proteinshake + kulhydrat til efter træning, hvilket givet 4 måltider.

    Et mindre måltid inden træning giver 5 måltider.

    Der er godt nok langt imellem morgenmad og frokost, her er det også let at spise en ekstra gang :) Vupti, så har du 6 måltider på én dag.

    Der er mange små måltider, som kan være gode. En klassiker er tun + pasta, pasta salat, kylling + pasta / Ris, Spyd, Proteinbarer (Lidt i underkanten dog), youghurt med nødder og frugt, pistachienødder... Der er en masse gode mellemmåltider - Det handler bare om forberedelse.

  2. Det lyder som om du gør din træning til noget der nærmest minder om statisk træning..? jeg har ikke styr på noget som helst af teorien bag, men er det ikke netop den slags træning som fremtvinger mælkesyre i musklerne = ømhed...

    Glem alt om mælkesyre, hvis du ønsker større muskler :)..

    Eksplosive reps, når du "skubber" og kontrolleret tilbage igen.

    Pauser på omkring 1-1,5 minut og følg rådene fra Vasfus ellers. Så skal det nok komme..

    Ellers post dit træningsprogram. det kan være det..

  3. Hvis i har købt en DAB-radio, så kan dr rock og alternativ rock anbefales. Jeg hører også selv meget hård rock til træning, men det burde være muligt med et kompromis.

    Jeg foretrækker til enhver tid en masse Fru Platinblond frem for musik :wub:

  4. Hej igen :) tak for de mange gode svar. Altså det med at jeg måske spiser for lidt. cyklingen, løbet og svømningen er ikke regelmæssigt og har faktisk ikke løbt eler svømmed i 2 uger nu. Jeg ved ikke måske bør jeg spise mere men jeg synes at hver gang jeg indtage bare lidt mere end det der er i min kostplan, vejer jeg mere end jeg burde næste morgen. ved godt det sikkert bare er noget væske opsamling eller et eller andet crap som ikke har nogen inflydelse på min fedtprocent men det skræmmer mig at jeg måske kan komme til at veje for meget igen (vejede 80 kg før jeg begyndte min nye sunde levestil).

    Men hvis jeg skal spise noget mere hvad synes i så jeg skal spise mere af primært? (protein, kulhydrat eller fedt).

    Spiiiiiiiiis min dreng :)

    Hvis du går efter størrelse, så skal du veje mere næste dag ellers er det ikke det værd :).. Firkantet sagt.

  5. Min personlige mening er, at man skal prøve så vidt muligt at lade være med at få druk til at influere på sine trænings- og spiserytmer.

    Jeg er dog den type, som får meget voldsomme tømmermænd, så træning er desværre ikke en mulighed.. Dog kan jeg godt tage en let løbetur for det meste og ellers spise fornuftigt, hvis jeg ellers har gjort det klar dagen før.

    men prøv så vidt muligt at lade være med at få din druktur til at have indflydelse på dine spiserytmer i det mindste.. Sørg for at drik massere af vand og spis massere af protein. Det kan dog være svært at passe en druktur ind under diæten :)

  6. Det ser fornuftigt ud.

    Godt med frugt. Jeg kunne godt savne mere protein. Det ser ikke ud til, at du får nok i løbet af dagen. Men som sagt, ser det godt ud. Hvis du bare hænger i med et fornuftigt træningsprogram, skal der nok ske ting og sager.

  7. Det ser umiddelbart fint ud. Jeg er dog enig med dig i at det er mange øvelser. Især rygdagen bliver umulig at klare på 45 min.

    PÅ Dag 1, kan du slette Shrugs og pushdowns. Triceps skal nok få massere af tæsk og det skal nakken også.

    På dag to, kan du tage den ene isoleringsøvelse til biceps væk. En iso er nok..

    Jeg håber, at andre er enige med mig. Du skal nok regne med en 5 kvarter pr træning.

  8. Enig. Det ser ud til at tage 15 min max det der.

    Nu ved jeg gætte på at du er af det kvindelige køn, men det betyder ikke så meget for det jeg skriver nu.

    DU siger, at du gerne vil af med dellerne. Så skal du mere igang med noget løbe/cykle/svømme etc. og så suplere op med styrketræning.

  9. Det kan også i høj grad have noget at gøre med tidspunktet du træner på?

    Jeg kan huske, da jeg gik i skole, at jeg var meget træt i hovedet på dét tidspunkt jeg kom hjem.

    Så skulle jeg lige have en time til at slappe af i, så var jeg helt frisk igen.

    Prøv at vent en time efter skole med at træne e.l. Det vil måske hjælpe?

  10. Jeg har fået mit beef jerky fra buybeefjerkyonline.com. Men har kun smagt cajun hot versionen indtil videre. Det smager udmærket. Det er slet ikke det samme, som hjemmelavet, men jeg kan godt lide det.. Et godt alternativ proteinkilde når du tosser rundt og ikke lige kan / gider have madpakke med.

    Jeg vender tilbage når jeg har smagt det hele og min anden pakke er kommet..

  11. Argh, jeg ville gerne have været ved slagelse. Istedet er jeg endt hos logistik tropperne. Hvis du ikke ved det, så er det os som smører jeres Smørrebrød (Intern Joke blandt os værnepligtige der gerne ville til kamptropperne).

    Men jeg har også planer om at tage nødder med på turene. Eller bare et stykke chokolade, det lysner sq det hele op hvis man er lidt blue..

  12. Der ville jeg umiddelbart sige, at det nemmeste er at tage en hel masse nødder med. De har en høj mængde kalorier og en rimelig fordeling af Protein, Kulhydrat og sundt Fedt.

    Men ellers så er der kun tale om 36 timer i felten.. Det skulle være til at overleve..

    Må jeg spørge hvor du er henne? Jeg er nemlig selv i Vordingborg, som værnepligtig.

  13. Jeg synes også det er lige groft nok Jespert.. At de alle er en bunke laboratorierotter med en IQ på 60 viser bare dine KÆMPE skyklapper, som du bærer rundt på vedrørende cykelsporten. Hvis du bare havde en lille interesse i cykelsporten, ville du vide, at de bestemt ikke er dumme og at det er exceptionelle præstationer de smider på bordet - dopede eller ej..