Horza

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Horza

  1. Nogen der vil tippe på hvor god ens træningstilstand generelt skal være bare for at gennemføre? Hvis jeg skulle deltage ville det kun være for netop at have et mål at arbejde hen mod med min træning, har ingen intentioner om at lave en god tid, bare kunne gennemføre.

    Lige et spørgsmål til selve løbet. Tæller den 1 km man skal løbe med træstamme med i de 10 km de skriver løbet er langt. Eller kommer den oveni, således at de 10 km skal tilbagelægges uden for de ti disipliner?

  2. Jeg har undret mig over om man ikke kan fælde den slags reklame under

    Bekendtgørelse om reklame og sponsorering i radio og fjernsyn

    Bekendtgørelse nr. 194 af 20. marts 2003

    http://www.kum.dk/sw5903.asp

    I § 8 står der reklame skal være sandfærdig. Og da MaxPower ret overbevisende har vist at deres argumenter ikke holder vand (eller d.v.s. de er vand :))

    Kan personligt også lide den del af reklamen hvor billeder af en ret overvægtig mand og kvinde, på sekunder bliver forvandlet til tynde veltrænede mennesker med svulmende muskler.

    Jeg har set reklamen på både DR2, Kanal 5 og TV3+ og dansk lovgivning må da i hvert fald gælde for ting sendt på DR2 ?

  3. Er ret sikker på jeg har læst mig til (på dette site) at træning af ben er uhyre vigtigt, da lårene er den største muskelgruppe, og træning af disse derfor vil få kroppen til at producere hormon der øger muskelvæksten også i overkroppen. Om dette så er så langsigtet at progressionen man opnår i en HST periode ikke kan nå at blive påvirket af det, er jeg i tvivl om.

  4. Tak for svarene, jeg vil prøve at ligge nogle intervaller ind, evt. finde en ny rute så jeg har to at veksle mellem.

    M.h.t. om min træning skulle være ineffektiv og kedelig, så har jeg en jævn progression, og er meget motiveret. Men har også bestemt mig for at jeg ikke vil blive meget større, så er lige så stille på vej over i at det kun er vedligeholdelsestræning, da jeg begynder til aikido i næste uge.

  5. Jeg har styrketrænet de sidste 2½ år, og vejer idag 90 kg (180 cm høj) og er ikke utilfreds med hvad jeg har opnået (bænker 90 kg, dødløfter og squatter 70 kg. Alle tre øvelser 10 rep 3 sæt). Men kunne godt tænke mig at være bedre til at løbe. Bare for at sikre mig at jeg ikke bare bliver en stor klump uhåndterlig muskel der ikke kan komme omkring. Jeg har igennem et lille år løbetrænet med jævne mellemrum, og der var gode forbedringer i starten. Men nu er jeg ligesom strandet på en hastighed der ligger lige under 10 km/t (har en rute på lidt over 7 km jeg løber på lige under 45 min)

    Jeg har sat som mål at komme op på 12 km/t.

    Vil i mene det er realistisk med min nuværende vægt at kunne forbedre mit løb. Eller har jeg for mange kilo at flytte rundt på ?

  6. Hvis dit skelet er vokset færdigt er det nok begrænset hvad du kan gøre. Uanset hvor meget du træner dine skuldre, tilføjer det nok ikke mere end et par cm i hver side.

    Men

    Flyers (lateral raise)

    Military press

    Dips

    synes jeg giver godt der

    Husk at træn bryst og ryg i proportioner, så dine arme er placeret midt på, og ikke er trukket enten for eller bagud, da dette vil give indtrykket af smallere skuldre.

  7. Tak for det FittSmoker, meget informativt.

    Har invisteret i et sæt "bokse bandager" (2.5 m langt 5 cm bredt bånd med velco i enden) og de giver virkelig god støtte til håndleddene. Har prøvet at ramme skævt før jeg fik dem, og det kan jeg godt forestille mig ville have gået galt hvis jeg havde slået hårdere.

  8. Jeg begyndte at styrketræne for lige over et år siden. Og umiddelbart efter begyndte jeg at få bumser på skulderne (kun der). Jeg kæder min træning og bumserne sammen, da jeg ellers er kommet over de traumatiserede teenageår, og ikke har problemet i ansigtet mere.

    Og bare lige for at slå en ting fast med syvtommersøm, så er det ikke fordi jeg tager noget "ekstra" for at blive større. Det er der mange jeg har spurgt til råds der allerede har spurgt om. Men har også læst at bumse problemet er proportionelt med den mængde testosteron man har i kroppen, og når man styrketræner har man jo helt naturlig en øget egenproduktion.

    Har prøvet diverse matas produkter, bl.a. tea tree oil, som blev skamrost på et forum for teenagere jeg fandt ved en søgning på emnet. Men det virker ikke for mig :thumb_down:

    Er der andre styrketrænere herinde der har, eller har haft et lignene problem, som har nogle gode råd ? Har læst alverdens husråd om at både citroner, gær og saltvand skulle være godt :blink:

  9. Af bitter erfaring bænker jeg kun en vægt, som jeg tidligere har kunne tage 12 rep med, hvis jeg ikke har en spotter stående (mit mål er altid 10 rep).

    Lå engang på bænken hvor jeg ikke kunne løfte op efter 9. rep. Og det er mildest talt ikke en situation man føler sig skide stolt ved ;) Men fik da væltet stangen ud til den ene side, og slap uden mén.

  10. Jeg ser også med forventning frem til at nogen skriver noget klogt her.

    Er selv begyndt at bruge en 10-15 min hver gang jeg styrketræner på at "tjatte" til sandsækken, der bare hænger og ser provokerende ud :)

    Skifter imellem at ligge slag ind på sækken i mave og ansigts højde. Og så ellers holde så meget af kroppen i bevægelse som muligt. Men ellers prøver jeg mig bare frem med:

    -Tre hurtige slag med højre, tre hurtige slag med venstre, pause i 5 sek. Og så gentag til udmattelse.

    -Skiftevis et hårdt slag med hver hånd, hvor jeg sørger for at hele overkroppen kommer med frem.

    Men jeg famler mig bare frem i blinde, indtil nogen fortæller mig noget fornuftigt. At slå til sækken ustruktureret, er vel altid bedre end slet ikke at gøre det ??

  11. Hvor længe siden er det du sidst har trænet?

    Jeg har af uddannelsesmæssige årsager ikke trænet siden 8 dec, men nu har jeg tiden til at komme igang tre gange om ugen igen. Så mine muskler har vist haft rigelig tid til at "størkne" i. De har måske haft for meget tid ? Vil i anbefale at jeg bruger noget tid på at genvinde min form, inden jeg starter på et HST program ? For jeg er uden tvivl faldet betydeligt i vægt pga. pausen.

  12. Jeg takker for de hurtige svar.

    Så vil jeg kaste mig ud i et HST program fra næste uge.

    Jeg har kun styrketrænet i et år, og i den tid har jeg set nogle helt utrolige forbedringer (har taget 10 kg på, og er steget fra 50 kg til 75 kg på bænken med 10 rep) Jeg forventer selvfølgelig ikke at det bliver ved med at gå så hurtigt, men er motiveret af fremgangen.

  13. Jeg har med interesse læst motion-online's afsnit om HST programmet, men undrer mig over at det faktisk først er i 7 og 8 uge at man træner med belastninger der ligger over den man kunne tage ved start (De indtastede RM 15,10,5 værdier).

    Det kan da ikke give maksimalt udbytte at man på 14 dage træner sig op til den belastning som man allerede kan tage ?

    Eller er de føste 6 uger kun til for at forberede kroppen på at al "magien" skal ske i uge 7-8 ?