peet_dk

Medlemmer
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by peet_dk

  1. Hej

    Efter at have købt en fitness-bike (Model nr. er "FB H4 St.") brugt.

    I den forbindelse synes jeg det kunne være en god ide at lave et "hovedeftersyn" og bl.a. også se om remmen skulle strammes. Efter at have fået sidedækslet af og konstateret det remmen så udmærket ud skulle jeg så til at samle det igen.. Og det er så her problemet kommer..

    Billede med farver på: http://dl.getdropbox.com/u/559096/IMG_89851.JPG

    Billede uden ekstra farver på: http://dl.getdropbox.com/u/559096/IMG_8985.JPG

    Jeg har ikke taget pedalen af på den anden side, da den ene skrue driller..

    Når jeg skal have skruet det sorte dæksel på (rød ring på billedet) skal det over lejet (grøn) kan jeg ikke få hullerne (blå) til at passe. Grunden til det vil jeg mene er at afstanden (orange) er forskelligt fra den ene side til den anden..

    Hvad kan jeg gøre for at få fixet det?

    På forhånd mange tak..

  2. Da jeg skal læse et halvt år på DTU kunne det være fedt hvis det lå i den retning.. Har overvejet det træningscenter der er på DTU.. Men jeg flytter allerede til Lyngby i slutningen af Juni og kan sgu ikke undvære træningen ind til semesterstarten.. hehe.. Nogen der har erfaringer med First Fitness??

    Efterfølgende står den på afgangsprojekt i en virksomhed et sted i kbh-området, men valg af center kan altid ændres til den tid ;)

  3. Hejsa

    Flytter til Lyngby snart, nogle der kan anbefale et godt træningscenter?

    De skal have spinningtimer alle hverdage, træningsbænke og håndvægte (op til 40 kg er fint)

    Jeg har S.A.T.S og First Fitness i kikkerten.

    Men er der nogle I kan anbefale? Helt nogle hvor der ikke er totalt proppet mandag eftermiddag så det ikke er til at få en træningsbænk eller plads på spinningholdet..

  4. Skal tabe de sidste kilo'er.. Har overvejet om jeg skulle prøve 100% at følge med i min kur med en fedtprocentsmåler + vægt. Kan det betale sig at gå efter de dyre målere? Kan se man kan få en tang til 200 kr, en elektrisk til 300 kr .. Også er der den billige med målebånd.. Hvad vil I anbefale jeg går efter? Har overvejet den elektriske da det da må være noget lettere?

  5. Good job :4thumbup:

    Hvad spiste du selv til morgenmad? Æg, æg og æg? Spændt på at høre det da jeg selv har probs med at finde et ordenligt måltid uden for mange kcal..

    Hvad med frokost? Rugbrød m. fisk? Rejesalat? Eller?

    Prøv at komme med et par eksempler :wink:

    Syntes nemlig jeg er gået lidt i stå med min kost :/

    -----

    Du har ikke gjort noget specielt for at være sikker på du har fået nok proteiner? Tun mv.?

    ----

    Kører du med samme kost-plan i weekenderne? Eller spiser du lidt mere brød mv. der - for at det ikke bliver det samme dag efter dag?

  6. Ok, så der er ikke den store forskel (kun smags) når de bliver kogt til grød?

    Uden at jeg ved det ville jeg mene den positive effekt ved grove havregryn går væk hvis du koger dem, da det vel bliver nedbrudt ved kogning?

    Men ellers se hvad du bliver mest mæt af..

  7. Utroligt så mange der spiser havregryn, troede alligevel ikke der var så mange :smile:

    Skifter selv mellem rugbrød m. ost / havregryn m. proteinpulver eller med mælk. Ud over kosttilskud.

  8. Grøn te indeholder koffein.. Koffein hæver ens forbrænding.. Keep it simpel..

    Jeg har selv drukket lidt grøn te om morgen, dog ikke fast. Men syntes ikke jeg kan mærke forskel. Men syntes nu grøn earl gray smager godt.. Så drikker det stadig.

    En anden ting er at jeg begyndt at drikke Oolong te om aften, mest fordi jeg bliver træt af at drikke vand hele dagen. Og cola light er for dyrt.. Er ikke så meget til de sorte teer pga. garvesyre.

  9. Hejsa, og velkommen til MOL. Skønt at se der er flere og flere unge der tager der vægt problem op!

    Jeg startede selv i foråret 2003 med at cykle. Dengang vejede jeg MEGET (se galleriet for billeder) Så der skulle ikke mere end 15min på cyklen så var jeg bare færdig. Nu ved jeg ikke hvordan du har det med motion pt.? Men den guide jeg startede med at følge i sin tid var en artikel om optimal træning på kondicykel (finder link senere.. skod net jeg er på så det tager 100 år at finde siden med den load tid..) . Det er hårdt i starten, men man skal bare sige til sig selv jeg VIL cykle i dag! Det er SKØNT at cykle! Det kan være hårdt, men tro mig det bliver lettere med tiden :wink:

    Hvis du ikke har det godt med motion lige nu, så lad være med at tænke på det du spiser. Vent til du er kommet i rimelig form, så er mine egne erfaringer at det går meget lettere. Selvfølgelig kan du godt spise lidt gulerødder mv, men lad være med at tælle kalorier.

    I øvrigt hvis du ikke er helt sikker på hvad der er godt - og hvad der skidt mht. kost. Så kan jeg anbefale dig at tage en snak med en diætist! Du kan sikkert komme i kontakt med en via din læge. På den måde får du det grundlæggende på plads. Har hørt flere eksempler på folk der tror det er sundt at drikke en masse juice og spise brød. "Der er jo ikke fedt i".. Nej.. Men der er tons vis af kalorier i. Selvom der står 3% fedt betyder det ikke det er sundt...

    Hvordan finder man ud af, hvor mange kalorier, man max. bør indtage pr. dag. Man taber sig vel ved at være i kalorieunderskud, så det er jo en væsentlig faktor ;)...

    http://www.motion-online.dk/sundhed_og_vae...skifteberegner/

  10. Hmm.. syntes 3g protein pr. kg lyder af meget... er det ikke 2g pr. kg? Ved godt der ikke er noget fast her.. Men det lyder voldsomt hvis du kan tabe dig med et indtag på 2987 kcal. Men prøv at blive ved med det indtag og se om du taber dig - hvis ikke - så indtag mindre kcal.

  11. Mht. proteiner:

    TUN :smile: Ved godt det er pisse kedeligt men hvad med en frisk tun-salat?

    1 dåse tun

    ½ løg (eller efter smag og behag)

    salat/agurk/ærter (bare fyld, ikke en nødvendighed)

    Dressing:

    hvid balsamico eddike

    en sjat olie

    lidt vand

    Smages til med Knoor aromat.

    Jeg er enda så vild med den eddike at jeg sagtens kan spise tun kun med en sjat af den eddike og lidt eromat i. :smile: Ved ikke om det siger mere om mig end den eddike :wink:

  12. 1 stk. Matas vitamin/mineral pille

    3000 mg n-3 fiskeolie

    1600mg kalk-tabletter (de dage hvor jeg ikke får kalk på andre måder mælk mv.)

    300mg koffein (de dage hvor jeg laver cardio)

    Er grunden til der er nogle af jer der tager to vitaminpiller at det er det der står anbefalet på pakningen..?

  13. Jeg har selv drukket MEGET cola-light mens jeg var under kur (1½L cola-light om dagen..) Uden at jeg kunne se jeg tog mere på pga. det e.l. Det eneste jeg kan mærke er at når jeg får noget sødt ind i munden.. Ja.. Så får jeg lyst til noget mere! Og Man (jeg) bliver træt af kun at få tørsten til det søde stillet af cola-light, også er chancen for at man køber noget slik noget større end hvis man helt holder sig fra det. Også er det også dyrt! Pt. drikker jeg "kun" cola-light fre/lør/søn.

    Har vænnet mig til at drikke vand/the i dagligdagen.

    Me hvis du kan holde dig til sødemiddel uden at få lyst til "den rigtige vare" så er der jo ingen problemer.

  14. Mit største ønske vil være at få mulighed for at tag mig en ny udd .. det vil klart give mulighed for at møde en masse nye menneske samt få noget jeg kan bygge resten af vores liv på.

    Det giver nogen hindringer trods alt at være alene om børnene 24 / 7, mht jobs.

    Jeg er dog meget optimistisk og ved alt nok skal gå os godt.

    Hvor træner du???

    Byg dog en snemand .... :laugh:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja, det er om at udnytte mulighederne nu når du er endt i Odense - byen med en masse studier! Og man kan jo hvad man vil!

    Jeg træner i OBBC (lige ved TV2) ikke fordi jeg er særlig social der oppe.. heh, ligner mest nok en flygtning på flugt når jeg er i step-maskinen eller de andre fitness-maskiner, :smile: Men da altid rart at få bemærkninger om at man ikke går og taber sig helt vildt mv. Sådanne kommentare får man ikke hvis man træner der hjemme!

    Heh, byg en snemand.. Man kan sku' ikke lade være med at smile lidt med sådanne kommentare :bigsmile:

  15. Hey! Dejlig læsning, man bliver i helt godt humør :smile: Det kører jo bare for dig, respekt :4thumbup: Og ikke mindst når man tænker på din bagrund.. Også rart at høre du er begyndt at snakke med folk i træningscenteret! Flyttede selv til Odense her i sommers, og kendte kun én.. Heldigvis er det blevet til en del flere :) Det går noget lettere når man er faldet til!

  16. Det er bevist at studerende der sover 8 timer er mest intensive i løbet af dagen. Samme undersøgelse viste også at så snart den kom ned på eks. 7 timer begyndte intensiteten i skolen af falde. Og tilsvarende faldt den også ved 9 timer.

    Det er noget jeg har læst i Ill. videnskab for x år siden, ved ikke om det har noget på sig. Men jeg må da indrømme at jeg selv går efter at sove omkring 8 timer om dagen, da jeg selv føler jeg får mest ud af mig selv i løbet af dagen med den søvn mængde!

    Men den undersøgelse kan man vel direkte skubbe over til det at slanke sig, stoppe med at ryge osv.

  17. Hejsa!

    Jeg er igang med vægttab, så jeg styrketræner ikke for at blive "supermand" e.l. Men mere for at holde gang i kroppen, og ikke mindst da mere muskelmasse strammer noget af alt den slappe hud op... Jeg har ingen problemer med min ben og styrketræner også hele kroppen 2 dage om ugen nu (motionstræning de andre 4 dage) Dvs. jeg har en hviledag, men så var det jeg tænkte... Hey, hvad med hvis jeg brugte min ellers hviledag til at få lidt mere gang i min overkrop, ikke mindst bænkpres og skulderne.. (dvs. det er ikke hver uge jeg har tid til at udnytte denne dag til det, men mere de uger hvor jeg har tid)

    Pt. ser mit styrketræningsprogram sådan her ud:

    Rotary torso 15x70kg - 10x110kg - 6x150kg

    Leg extension 15x45kg - 10x60kg - 6x80kg

    Leg curl 15x50kg - 10x50kg - 6x60kg

    Benpres 15x170kg - 10x210kg - 6x250kg

    Læg (dog siddende) 15x20kg - 10x50kg - 6x60kg

    Bænk pres 15xstang - 10x20kg - -6x30kg

    Flyes incline 15x20kg - 10x30kg - 6x34kg

    Træk til nakke 15x45kg - 10x55kg - 6x65kg

    Cabel rowing 15x40kg - 10x50kg - 6x60kg

    Pres til nakke 15x5 små brikker - 10x9 små brikker - 4x10 små brikker

    Push down 15x15kg - 10x25kg - 6x30kg

    Håndvægts-curl 15x20kg - 10x30kg - 6x34kg

    Mavebøjning 3x10

    Benløft 3x10

    Back extension 15x130kg - 10x170kg - 6x210kg

    Jeg kan se at jeg lægger lavt mht. hvor meget jeg kan tage i øvelsen "Pres til nakke" Og bænkpres er jo heller ikke noget at skrive hjem om.. Men alt-i-alt syntes jeg det er svært at komme videre med overkroppen generelt! Har I nogle øvelser/program som I vil anbefale mig den ekstra da om ugen?

  18. Hvis man udføre det samme "arbejde" på eks. en technogym motionscykel og bagefter nøjagtigt det samme på en motionscykel fra en anden fabrikant. Vil begge maskiner så skrive man har forbrændt den samme mængde kalorier?

    Syntes nemlig det virker som om der er STOR forskel fra fabrikant til fabrikant?

    Har været i to centre, kan huske jeg stort set kunne forbrænde 500 kcal på en halv time i GÅ tempo på et gå-bånd, nu skal jeg kæmpe for at komme op på 300 kcal i gå tempo! Ok jeg har tabt mig, men kan det passe der er så stor forskel....? Kan ikke huske om jeg havde den på "quick start" i det gamle center...

    Og ja.. Jeg ved godt at det kun er ca. tal den spytter ud, men hvis jeg eks. læser en log igennem kan jeg da ikke lade være med at samligne med hvad jeg selv kan yde på den samme tid, men det er da noget svært hvis de SLET ikke er ens..