IntoTheRain

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by IntoTheRain

  1. Ligeledes er legcurl og legextentions nødvendige for maksimal hypertrofi i benene. Det er ganske simpelt umuligt at udvikle benene maksimalt med benpres/squat.

    man kan nu få en ganske respektabel benmuskulatur ved diverse squat øvelser. Vægtløftere er f.eks ikke kendt for at have små ben og jeg tvivler meget på de træner benspark ;)

  2. Som jeg sagde tidligere og hvad dit studie underbygger, så er det kun i meget kort tid der ses et øget testosteron og GH niveau. Næppe noget der betyder alverden.

    Desuden vil et GH bump i sig selv ikke give nogen muskelvækst (1). Det er derimod det autokrine IGF-1 som har den største effekt på muskelvækst, og da den bliver udskildt lokalt i den trænede muskel, vil det ikke give større biceps at træne ben.

    PS. da hård bentræning tapper rimelig meget af de restitutive resourcer, kunne man godt forestille sig at hvis bentræningen begrænses (og der dermed frigives flere resourcer til restitution), så kunne man træne arme lidt hårdere/længere, og det må immervæk have en større indvirkning på arm-størrelsen :tongue:

    PPS. jeg har ikke noget imod bentræning og squatter også alt hvad jeg kan komme til, men jeg har svært ved at købe den med større overkrop pga bentræning, men hvis det kan få folk til at squatte mere end hvad der ses i fitness centrene rundt omkring i landet, så er det helt okay med mig :lol:

    1

  3. Det er rigtigt nok at der bliver frigivet testosteron (samt vækst hormon) ved tung ben træning, men det er kun i et par minutter der ses øget niveau, så det hjælper næppe ret meget.

    Det skyldes nok nærmere, at en hård squat session har med at gøre folk voldsomt sultne og det kan være de spiser mere, end hvis de kun havde kørt bicep curls og derfor indtager flere kalorier samlet set, hvilket medfører mere vækst på hele kroppen.

  4. Hvad er begrundelsen for det?

    for at undgå en større talje, som givetvis vil gøre det sværere at opnå v-form.

    Hvis man absolut vil træne sine obliques, kan man kan selvfølgelig vælge at køre ekstremt tungt og holde volumen i bund for at begrænse hypertrofi.

  5. Bill Star er ikke så fremtrædende i Ironman mere. Hans artikler er åbenbart mindre værd (rent salgsmæssigt) end kosttilskuds artikler (reklamer). Idag er der generelt kun 1 eller 2 artikler som er værd at læse. Resten er patter og reklamer :thumb_down: