nutrimax

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nutrimax

  1. Lee Priest ligger heller ikke skjul på at han benytter AS og det der ligner. Hans vægttab skal helt sikkert ses i lyset af dette. Hans vægttab er helt sikkert store, han er jo kendt for at bulke til han ligner michellin manden og så cutte til mr. oplympia form på næsten ingen tid.

  2. Celltech er ikke et bedre produkt end ethvert andet kreatin produkt...

    Celltech er kreatin blandet med druesukker, ala og lidt andet. Det er klart en fordel at indtage din kreatin med noget kulhydrat med høj GI og det sørger Celltechen jo for. Men man betaler ALT ALT ALT for meget i forhold til hvad man får. Istedet bør man købe noget billig kreatin (fx. danlab) og supplere med druesukker købt i supermarked ell. matas. Det er meget billigere og samme effekt hvis indtaget rigtigt.

    /Nutrimax

  3. Bare lige for at pointere at Udo's choice ikke skal stå konstant på køl.

    Man kan faktisk godt tillade sig at købe det online, produktet er ikke så skrøbeligt at det ikke kan holde til fragten. Man skal huske på ikke at bestille det, så det ligger på posthuset over weekenden. Den danske distributør benytter sig selv ad ganske almindelig postdk til at distribuere deres produkter. Vigtigst er at det står nogenlunde køligt og mørkt. Når man har modtaget det, proper man det bare i køleskabet/fryseren.

  4. Som andre nævner så er nogle mennesker mere tilbøjelige til at få strækmærker, og i nogen tilfælde skal der ikke så meget til. Jeg har selv nogle på den ene skulder og på maven.

    De bedste er at forebygge sig ved at holde sin hud fugtig med nogle gode cremer. For eksempel cremer til gravide eller helosan.

    Men nu når de er kommet så er der ikke så meget andet at gøre. Der findes en masse cremer på markedet som påstår at hjælpe. Tro mig, de virker IKKE og koster en formue. Der findes dog enkelte cremer som har en effekt, men de er receptpligtige og bliver lavet til din hudtype.

    Herudover findes der er del firmaer som laver laserbehandlinger, dem vil jeg gå langt uden om - pånær et. Det er privathospitalet Mølholm (Vejle). De er længst fremme i DK omkring strækmærker og har en behandling med laser og en creme (syre). Jeg har dog ikke selv nogen erfaring med deres behandlinger, så jeg kan ikke sige med garanti at resultatet er det værd. Det er ikke specielt dyrt, så jeg regner med at prøve det engang i fremtiden.

    Strækmærker generer mig ikke ekstremt, men jeg er da villig til at ofre et par tusinde for at få dem fjernet.