semor

Medlemmer
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by semor

  1. Hej allesammen! Har en specialized Allez elite med campagnolo chorus tripple gear gruppe, som bare står og samler støv. Købte den hjem i løs dele i 2005 eller 2006 og kørte en enkelt sæson på den, derefter har den ikke rigtig fået kørt andet end nogen små ture. Har skiftet klinger og kassette på den, men bagskifteren skal skiftes. Kunne du være interesseret, så drop en pris ide. Er bosat i Nørresundby/Aalborg.

    Candygirl, du har da så evig ret!! Det er en 58er:-D

  2. Hey knejter og andet godtfolk!!

    Må starte med at beklage jeg ikke har anvendt søge funktionen!!Problemet er en af mine kammerater har løberknæ, hvad gør man ved det, foruden at holde det i ro? Vi er i Bagdad lige pt, så der er ikke rigtig nogen mulighed for behandling.....kan man lave nogen øvelser for at gøre det bedre? Hvad er jeres erfaringer? Håber der er nogen med nogen kvalificerede bud derude;-)

  3. Hmmm, du skal være opmærksom på, at hvis der er frost i jorden, så er det ikke lige sagen. Alt hvad der er af nedspring i sand er umuligt!

    Med hensyn til baner, så mener jeg at huske at Høvelte's bane ligger uden for kassernen, og så er det i princippet blot at spørgsmål om at have en instruktør. Altså en uddannet instruktør (fx en tidl. befalingsmand/officer) og ikke blot en der har prøvet det selv. "Hinderbahn" er kendt for at give mange skader - også selv om det er en rigtig instruktør.

    Rigtig god fornøjelse - det er rigtig god træning! :nissecool:

    Nemlig, den ligger over ved kuffen (KFUM) hvis nogen skulle være i tvivl!! ALt afhængig af vejr og vind, så er det nok at fortrække at ligge det så snet så muligt.....det er ikke kun frosten der kan gøre det til noget "reddi" lort, men en driv våd bane er heller ikke altid lige sjov at løbe på, banen kan blive ufattelig glat og det frarådes også normalt at løbe i regnvejr!:-) Tror heller ikke det vil være noget problem at komme ind og løbe på selve kassernerne, da de fleste jo er åbne kasserner idag, så hvis man får lavet en aftale med idrætsbefalingsmanden, så skulle der jo ikke være noget i vejen for det:-) Go tur, hinderbanen er en fantastisk ting!

  4. Hej !

    Jeg har købt en pakke guarana piller. hver enkel pille er indkapslet i en lille plasticbeholder, og jeg er i tvivl om jeg skal sluge pillen helt, eller om jeg skal skille pillen ad og opløse indholdet i fx vand ?

    mvh Thorkild

    det lyder som en ganske alm kapsel, som feks fiskeolie.....har aldrig hørt om et kosttilskud der skulle skille ad og opløses i vand! :laugh:

    Dem kan du vist trygt sluge som de er...

  5. Så var det jo godt du ikke lyttede til lægen :4jumpy::superman:

    Det er simpelthen utroligt så f....... inkompetent din praktiserende læge er! Hvordan kan han bare konkludere at du har nedslidte diskusser (nedslidte disci er i øvrigt overhovedet ikke en kontraindikation ift. kiropraktisk og fys behandling) og at du skal stoppe med træningen :cry::nonono: Jeg er dybt rystet over din læge!

    Men det er da dejligt at du har fået lidt afklaring og så må vi jo håbe at behandlingen virker hurtigt...

    Go bedring.

    Ja dybt rystet? det er læge nummer 2 der er kommet frem til den konklusion.....det er da skræmmende!! Godt der er et board som det her, hvor der er folk med en god portion fornuft!! Sidder lige og tænker, hvor mange mon der har fået ligende svar fra selv samme læger!?

  6. Hvis man er skadet er det selvfølgelig dumt at træne hårdt eller træne som man gjorde før skaden men at være inaktiv er IMO ligeså dumt

    Godt så :4thumbup: og meld lige tilbage efter du har været hos rygknækkeren

    Så kom jeg sgu til rygknækkeren....det var rigtig positivt!!:-) han kunne se på røngten billederne at jeg min hofter var skæve, det var roteret mod hinanden, hvilket resulterede i at min venstre ben var ca 1 cm længere.....men efter lidt brækkeri i ryg og nakke, fladt det på plads!! Planen er nu ar jeg skal derind igen imorgen og torsdag, han siger at jeg skal forvente at stoppe med træningen i ca 3 mdr til min ryg igen er normal og stabil!! Efter ca 3 uger må jeg begynde at svømme træne, så det er planen lige pt!! Så der var godt jeg kom afsted alligevel :4thumbup:

  7. Og? du har så vidt jeg kan se stadigvæk ikke været hos kiropraktoren... bare afsted :smile:

    Godt så Tlunau....du får din vilje og jeg får fred :laugh: min tid Mandag er ikke aflyst, så beholder den bare og ser hvad de siger.... :4thumbup:

  8. Tag nu til den kiropraktor og det kan kun gå for langsomt... selvfølgelig skal du ikke holde op med at træne, det gør IMO slet ikke ryggen stærkere, tværtimod

    Glemte helt i min sidtse post at skrive at jeg tidligere er blevet røngten fotagraferet og det viste INTET......nej at holde med træning lyder da fuldstændig tåbeligt :crazy:

  9. Godt så.....nu har jeg bestilt en tid hos en kiropraktor på mandag, så må vi se hvad de siger....takker for hjælpen og de hurtige svar:-)

    Ringede for at af bestille min tid hos lægen igåt, men han syntes nu alligevel at jeg skulle kigge forbi og få set på det......hans konklusion var at det er pga nedlidte discuser......så kropraktoren på mandag ka vist godt aflyses!! Hvad gør jeg nu?lægen forslog mig at holde med at træne, hvilket jeg syntes lyder HELT ude i hampen, jeg må vel bare planlægge min træning efter det!?nogen med samme problemer der har nogen gode forslag?

  10. :blink: Er det nogle nye regler?

    Da jeg gik til fys og kiro sidste år skulle jeg bestemt have en henvisning først for ikke at skulle slippe boksen. Men du kan selvfølgelig godt komme til de fleste kiroer uden henvisning

    mig bekendt skal man nu også ha en henvisning for ikke selv at betale hele gildet.....!?

  11. hej moller! Jeg har gennem længere tid rendt til lægen med smerter i lænden/lige over lænden, men det har ikke hjulpet mig en skid!!! Jeg har været på sygehuset til undersøgelse for forskudt lænde vivler, men der var ikke noget at se på røngten billederne!? dødløft og alm squat er droppet for længst for ikke at fremprovokere unødig smerter, men ved bænkpres med opspænd kommer smerterne snigende, nogen der kloge mollere der kan tyde noget ud fra det? Min egen teori er at det evt kunne være nogen nerver eller noget der kommer i klemme, lyder det helt usandsynligt!? Vil gerne ha en ide om hvad det er, da jeg skal til læge imorgen og vil forlange at få en henvisning til en specialist, så jeg kan få fikset problemmet langt om længe....håber der lige er nogen der kan tag sig tid til at gi et bud på en evt løsning :bigsmile: Vh

  12. man kan gaine 100-500gr muskler om ugen hvis man har den rette kost og træning.

    ..gang selv op med 12 så kan du selv se om det er muligt:)

    kan ikke dokumentere.. men tale ud fra hvordan det har påvirket mig igennem tiden:)

    hvordan det har påvirket dig gennem tiden?de billeder i dit galleri er det ikke af dig selv?hvis du har gainet optil 500 g muskler om ugen, så har du satme ikke trænet mange uger da, du er cut ingen tvivl om det, men der er sgu ikke meget kød på dig:-)

  13. Hey jb.....jeg er medlem i Rander equinox og der koster det "kun" 325 om md for at træne og med mit medlems skab i Randers kan jeg da (så vidt jeg husker) træne i alle equinox.....måske det var værd at undersøge?

  14. Nu er jeg lidt nysgerrig på om nogle adresser og evt priser pr md i de centre, da kæresten derovre syntes equinox er ret dyrt...

    Har fåreslået hende AK men ved ikk lige om det er noget for en pige..

    <{POST_SNAPBACK}>

    Equinox koster 320 kr pr md, hvis du binder dig for 12 mdr og betaler via PBS......der er håndvægte til ca 50 kg, masser af skiver, 1 squatrack (er næsten altid er til at komme til) 2 bænkpres og dips&chins stativ + en masse maskingejl.....syntes klart equinox i Randers er blandt de bedre FITNESS centre jeg har sat mine ben i.....AK-Frem koster vist 400 kr pr kvartal så vidt jeg husker fra centerguiden.

  15. jeg vil da kraftigt råde dig til at investere i en trikot - altså cykelshorts med seler.

    JA, det ser dumt ud når man står der i trikot'en, men når man først en gang har cyklet i trikot, så slipper man det aldrig igen.

    men, det afhænger naturligvis også af dit behov. jeg spinner 4 x ugentlig og kører racer 2x ugentligt.

    <{POST_SNAPBACK}>

    HØRT HØRT......kører selv KUN i dem med seler :4thumbup: