pialouisa

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pialouisa

  1. Prøv KaiserSport i København. De laver løbestilsanalyser, og det er uddannede fysioterapeuter, som arbejder der. De tager sig enormt god tid til én. Jeg var derinde for nogle uger siden for at købe nye løbesko. De brugte ca. 1 time på mig - jeg kom derfra med løbesko til 800 kr, som fuldstændig har fjernet mine smerter i achillessenerne.

    Vh. Pia

  2. Min bror er lige blevet optaget som reserveofficer, og han er på det sidste hold reserveofficerer, som bliver uddannet. Årsagen er det latterlige forsvarsforlig!

    Hans optagelsesprøve bestod af 2 km. løbetest, som han klarede på 6½ min. Derudover psykolog-tests og en masse andet, som jeg ik liige har styr på.

    Jeg selv er blevet optaget, så jeg skal ind som gardehusar i januar, og det glæder jeg mig meget til. Jeg har også en del muskelmasse, men det er jo ikke noget, man kan bruge til noget i forsvaret. Min løbetest var også på 2 km, og jeg løb den på 8.21. Jeg fik meget ros for tiden til sessionen, men man kan jo altid blive bedre. 2 km. er jo heller ikke noget.

    Så.. løb, løb, løb.

    Pia

  3. Hvornår gik du i folkeskolen?

    Vi bliver netop undervist i bl.a motivation, differentiering mm. netop for at kunne gøre op med myten om "den dårlige lærer".

    Hvis vi skal snakke videre, kan jeg da også lige give dig et hint til folkeskolens formålsparagraf, som ordret siger, at man skal give eleverne lyst til at lære...! Det er noget af et arbejde. Som måske er en utopi. Det eneste vi som lærere kan gøre er at forsøge at leve op til lovkravene.

    Nu skal det også lige siges, at jeg aldrig nogensinde vil sætte mine ben i folkeskolen - jeg er efterskolelærer og vil altid være det.!

  4. Jeg er igang med at lave min afsluttende opgave i idræt, og den skal handle om det motiverende element i idrætsfaget i folkeskolen. Kender I nogle gode links, jeg kan bruge? Sider med ideer til musik i forbindelse med bestemte øvelser modtages også gerne :)

  5. Hej alle MOL´ere :)

    Begge mine håndled er skadede. De er ikke hævede, men de er efterhånden blevet så ømme, at det kniber med at træne biceps. :blink:

    Jeg har hørt om en såkaldt Powerball, at den skulle hjælpe mod netop håndledsskader, muse-og muskelskader i underarmen.

    Hvis der er nogle herinde som har erfaringer med den, vil jeg meget gerne høre om det :)

    mvh. Pia

  6. ....og det hedder altså en te-birkEs!

    Forresten er de lavet af det samme som wienerbrød - lidt mel, en masse smør og sukker, og så fyldet som består af sukker og smør, smør og en masse sukker... :thumb_down::blink:

    Puuh, jeg bliver helt dårlig ved tanken.

  7. Jamen, mit stofskifte bliver da kun dårligt, hvis jeg spiser små mængder mad. Og det gør jeg bestemt ikke. Jeg fylder mig med grønsager, som jeg spiser ca. 700 gram af om dagen, udover det spiser jeg 3 stk. frugt, og 140 g. fisk, kylling eller kød 2 gange om dagen. Jeg spiser 60 g brød, og så drikker jeg ½ ltr. mælk. 4 æg om ugen. Jeg spiser intet sukker, og fedtstof er "begrænset" til 3 tsk. lätta om dagen på mit brød.

  8. Jeg tror bare ikke det funker for mig at droppe styrketræningen. Samtidig med at jeg gerne vil se "mere kvindelig" ud, er jeg ekstremt bange for at få slappe overarme og laskede lår osv..

    Tror jeg prøver den med flere gentagelser med mindre vægt.

    Mht. kalorieoverskuddet. Jeg er i konstant kalorieunderskud. Det ved jeg fordi jeg har 100 % styr på hvad jeg spiser... (jeg følger en kostplan.)

  9. Jeg er 22 år gammel, træner regelmæssigt i fitnesscenteret.

    Formen er god. Nu vil jeg "bare" gerne blive mindre. Mine muskler på armene er ved at være temmelig svulmende, det samme på mine ben, så jeg synes ikke det er pænt mere.

    Har I forslag til et træningsprogram jeg kan følge??

    Det skal lige siges, at jeg spinner ca. 2-3 gange om ugen, og så er jeg til fitness ca. 2-3 gange ud over det. Der bruger jeg et program, der hedder 15 min. cardio - bentræning - 15 min cardio - overkrop - 15 min cardio - mave - 15 min cardio.

    Håber I kan hjælpe,

    Pia

  10. Jeg havde skinnebensbetændelse sidste år. Mine sko var fine osv. Jeg gik til fysioterapeut og blev behandlet i ca. 2 uger. Har ikke mærket noget til det siden dengang. Undgå at gå i "klip-klapper". Det bedste er sådan set at gå i bare tæer indendørs og bruge et par gode sko udendørs.. Håber, du hitter ud af at "få det ordnet" :)

    Jeg har i denne forbindelse et lignende spørgsmål. Når jeg træner biceps gør det voldsomt ondt i mine håndled. De er meget svage. Jeg har prøvet at lægge arm med min kæreste. Da vi gjorde det "normalt", gjorde det ondt i min håndled, og jeg kunne slet ikke få styrke på. Men når han holdt fast i mit håndled, så jeg kun skulle bruge armen, kunne jeg bruge min styrke, for så gjorde det ikke ondt i håndleddene.

    Mine armstrækninger bliver jeg nødt til at lave på knoerne hvis det ikke skal gøre ondt. Jeg er i det hele taget blevet utrolig svag i de led.

    Det irriterer mig grænseløst, da min styrketræning bliver påvirket af det.

    Det, jeg efterlyser er nogle gode genoptræningsøvelser, evt. et link til et site på nettet..

    kh Pia

  11. Jeg stoppede med at ryge for godt 2 år siden. Dengang vejede jeg ca. 15 kg for meget.

    Smøgerne er totalt droppet, jeg har ændret mine kost-og motionsvaner fuldstændig. Og jeg har tabt mig siden jeg stoppede med at ryge.

    Du tager på hvis du indtager mere energi end du forbruger. Så kom igang med at dyrke mere motion og spis en masse grønsager i stedet for slikket osv..

  12. Hej alle,

    jeg er helt ny herinde, og vil lige komme med en kort præsentation af mig selv:

    Jeg er 22 år gammel, quinde, dyrker fitness, spinning og ridning. Jeg læser til lærer og bliver færdig her til sommer.

    For 2 år siden vejede jeg lige knap 80 kg. Og jeg er 168 cm høj.. Jeg spiste enormt meget pizza, slik, chips, røg 30 smøger om dagen og levede i det hele taget meget usundt. Den eneste form for motion jeg fik var, at jeg red de 2 heste jeg havde på det tidspunkt.

    En dag kom jeg til at kigge på mig selv i spejlet og tænkte "Føj!" Så skete der noget. Jeg stoppede med at ryge, ændrede mine kostvaner lidt efter lidt og begyndte i det lokale fitnesscenter.

    I dag vejer jeg 62 kg, og mange af de kg. er rene muskler. Jeg har fået markerede muskler på armene og benene. Min kondi er i top. Min kost består hovedsageligt af fisk, kød, grøntsager, frugt og lidt brød. Jeg spiser INTET sukker overhovedet. Sødestof i stedet. Det eneste, jeg mangler nu er at få en lidt mindre talje, men den er godt på vej.

    Jeg er simpelthen så stolt af mig selv fordi jeg har klaret det! Jeg er virkelig blevet sund og veltrænet B) Det er bare dejligt.

    Min træning består af styrketræning + kondi 2 timer 3 gange om ugen, og derudover er der spinning 2 gange om ugen. Min hest rider jeg 4 gange om ugen. så der er gang i den...