Sexpots

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sexpots

  1. Hej alle,

    nedenstående er et link til en artikel fra fpn.dk

    Jeg bemærker at de fraråder en masse forskellige fødevarer, som ellers er blevet os tudet ørerne fulde de sidste par år, som værende ekstremt sunde.

    F.eks. synes jeg det lyder vildt, at man skal holde sig fra rodfrugter, hvis man gerne vil være slank. Jeg er selvfølgelig klar over termerne energiindtag, forbrug og ligevægt og hermed også at man kan blive tyk af alt, hvis bare man æder nok, men i dette tilfælde mener jeg, om man virkelig skal fraråde folk at spise det. Men hvad ved jeg.

    Jeg bemærker i øvrigt, at det er diætister der udtaler sig som eksperter. Jeg er ikke klar over hvad der skal til for at kalde sig diætist?

    http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article2040192.ece

  2. Han var blandt de bedste ever......når der var medgang på banen.

    Men sådan kan det ikke helt gøres op. Han var ikke en leder som sådan. Hans fighterhjerte var ikke imponerende. Han vendte meget sjældent kampe, hvor holdet var på hælene. Han kunne falde helt ud af kampe, hvor hans hold ikke styrede tingene.

    Derfor kan han ikke samlet komme i top 5 ever. De spillere der er der havde det hele. Var fantastiske spillere, gik forrest, vendte kampe, tilkæmpede sig altid en betydning selv i kampe hvor holdet var på hælene, var vindere, var fightere (måske ikke som defensiv kræft.....men offensivt kæmpede sig til at flytte bolden rundt).

    Men på et hold med gode spillere (i det mindste fodboldmæssigt begavede spillere) og hvor hans hold var så gode, at de kunne sidde nogenlunde på kampen, da var han i aktion blandt de bedste 3 ever. Hans teknik, hans visioner, hans fodboldmæssige begavelse, hans elegance, hans overblik, hans maskerede afleveringer, hans knivskarpe afleveringer, hans syge driblinger, hans vilde boldomgang, da er vi ovre i, at måske kun Maradona kunne matche ham og alle andre på niveauet under.

    Andre store minusser er:

    - Dårlig til at heade

    - Alt for ofte for lidt selvisk (manglende galskab ala f.eks. Elkjær)

    - Totalt værdiløs i presspillet og det defensive arbejde

    Det er fair, at man ikke er god til rent defensive. Men at man ikke indgår i det mindste rimeligt i presspillet, det trækker altså gevaldigt ned, da dette mest af alt bygger på manglende indstilling og bare rimeligt løbearbejde.

    Angående hvor kendt han var, så skal man ikke undvurderer, hvor kendt han er. I de fjeneste afkroge af verden, da vil utrolige dele af den mandlige befolkning nikke genkendende og smilede, når navnet Michael Luadrup.

    Jeg ved ikke med jer, men 4 ligatrofæer i træk med Barca for derefter at rykke til Real og tage mesterskabet samme år er vel sådan set ok.

    Desuden mener jeg at kunne huske at Milans træner blev ret positiv da han i sin tid så at Laudrup ikke var på banen i 94 finalen

  3. Ja det med makker i den sidste cyklus hvis du kører exentrisk er sf nødvendigt. Og mht. hvad du gør efter du når max i 15 gentagelser, så begynder du jo bare på den letteste dag i den næste cyklus med 10 gentagelser. Jeg har ingen problemer med at køre alene i nogen af cyklerne.

    En anden og ret vigtig ting skulle man mene er, at HST er jo lavet for muskelvækst og til det er det ligeså vigtigt at få kosten i orden. Sørg for at få den rigtige mængde mad for at kunne give kroppen noget at vokse af, og det skal sf være den rigtige sammenhæng af energiindhold. Men det kan du læse meget mere om herinde.

  4. Til din max test er det meget godt at have en hjælper ved hånden.

    Til det daglige program ser jeg ikke en nødvendighed i at have en hjælper. Man når jo først max den sidste dag, og max skal jo være efter hvad man lige akkurat kan klare at løfte selv.

    Du kan i øvrigt indstille progressionsprocenten hvis du finder standardindstillingen for hård.

    I øvrigt er det en god ide lige at have trænet kroppen i gennem en måneds tid før du går i gang, mest fordi programmet er et 8 ugers program, hvilket vil sige at som utrænet vil dit program ikke holde særligt længe da det du løftede i maxtesten slet ikke vil være nok længere. Og selv med dette kan du være rimeligt sikker på at det rykker sig en del første gang. Altså hvis du mere eller mindre lige er gået i gang.

    Til sidst ville jeg anbefale dig at træne alle de kendte flerledsøvelser såsom dødløft, squat og chinups.

  5. Hej alle,

    da jeg snart flytter til KBH skal jeg have fundet mig et træningscenter.

    Jeg er ude efter en center med masser af oldschool træningsudstyr således at jeg kan bænke, squatte, dødløfte osv.

    Jeg er ikke til maskiner. Jeg er ikke til for meget pop. Jeg er nu heller ikke til Nazi typer. Så et sted lidt i stil med hvor jeg træner nu. AUS i Århus for studerende.

    Jeg gider heller ikke alt muligt kredsløbstræning i et center, så det må bare gerne være et styrkeløftersted.

    Håber nogle kan hjælpe.

    Mvh. Sexy

  6. Uden at have nærlæst hele tråden vil jeg bare sige, at jeg var til en prøvetime i FW på lygten. Det var nok det tarveligste sted for styrkeløftere. Det var som trådstarteren nævner. Men kender ingen andre af FW's centre.

    Btw. jeg flytter snart til KBH N. Er der nogle der kender et godt sted sådan lidt old school stil, gerne uden alt for meget pop og lir og maskiner. Kommer selv for tiden i AUS i Århus, så gerne noget i den stil. Har set noget der hedder Sol og Motion. Er det noget der siger nogen noget?

  7. ja jeg ligger på 0-4 timer, burde vel være 5-6.

    Men en kombination af, at jeg skulker alt for meget fra uni kombineret med min fåkinglortehomotissædfisserøvbanancykel altid er i stykker, gør at jeg må svare den første.

    PS. Kristian, nu røg min bagskifter ind i det lortebaghjul, så den blev fuldstændig smadret også. Jeg er IKKE tilfreds. :devil:

    OG HVAD sker der.... en fåking hovedpude har jeg fået i gave af min mor.... jeg bruger jo ikke hovedpude :sleeping:

  8. Det var nu heller ikke for at brokke mig, men da jeg ikke altid træner med makker og ikke er så tændt på excentrisk ville jeg gerne lave en 3 Rep cyclus også, og så ville det være lidt lettere blot at ændre det eksisterende regneark.

    Men nu blev jeg færdig, og der var godt nok meget copy-paste og tilpasse cellerne over det, fandt dog ud af at kopiere formlerne nedad (mente nok jeg havde lært det på et tidspunkt) :4thumbup:

  9. Hej!

    Et spørgsmål som sikkert er besvaret utallige gange er, "Hvornår skal jeg lave nye Maxtests til min nye HST cyclus? De 9 dages pause er vel pause uden nogen reel træning"

    Jeg har selv tænkt på, efter den sidste træningsdag at vente ca. 2 dage og så lave maxtests, for derefter at tage de 9 dages pause.

    Eller måske tage en ekstra træningsdag efter den sidste træning i HST programmet, derefter 2 dages pause og så Maxtests efterfulgt af de 9 dages pause.... Dette skulle være for at få det til at passe med mine ugentlige træningsdage, som jeg gerne ville have til de samme

    Men hvad siger I?

    På forhånd tak, Sexpots

  10. Hej jeg har lige to problemer som jeg håber i kan hjælpe mig med at afklare

    1. Biceps

    Mit problem er, som mange garanteret har oplevet, at min venstre arm ikke kan følge med når jeg træner biceps. Jeg har trænet 2 måneder og føler ikke at der sker nogen rigtig udvikling med den. Jeg træner db og det er der jeg mærker forskellen ellers træner jeg med stang, den hvor jeg holder ligesom "legomændene" med hænderne, altså knyttet med tommelfingrene pejene fremad. Der synes jeg det går bedre

    Har I et forslag til hvad jeg skal gøre... Er det bedst at gå lidt ned i vægt i bægge arme og så tage nogle flere reps for at få venstre armen med, er det bedre at starte med venstre med den vægt jeg tager nu, og så lave så mange jeg kan hvor jeg derefter tager lige så mange med højre og ikke flere. Eller er det bedst at træne med stang så det langsomt bliver opvejet?

    2. Skrå mave

    Jeg har læst følgende artikkel og fundet den meget behjælpelig http://getbig.dk/vis_artikel.asp?id=393

    Men hvad angår de skrå mavøvelser, så synes jeg at jeg har prøvet dem alle, og jeg ikke rigtig mærke dem. og hvis jeg kan, kan jeg nærmest ikke løfte mig uden at benene løfter sig fra jorden, hvilket gør balancen lidt svær. Jeg har ingen problemer med de lige, og der har artiklen virkelig hjulpet mig, så hvad gør jeg...

    Til sidst, den øvelse hvor man holder en håndvægt langs siden og ligesom vrider sig den modsatte vej, træner den de skrå mave?

    MVH Sexpots