Bandit^

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bandit^

  1. Hvis man kigger på de to links kan man se at han i den første øvelse bøjer i knæerne og i den anden holder han strakte ben.

    Hvordan skal man så udføre øvelsen ?

    Barbell Stiff Leg Deadlift

    http://www.exrx.net/WeightExercises/Erecto...egDeadlift.html

    Barbell Straight Leg Deadlift :

    http://www.exrx.net/WeightExercises/Hamstr...egDeadlift.html

    Det har du faktisk lige selv svaret på .... :cooldance:

    første øvelse bøjer i knæerne og i den anden holder han strakte ben.

  2. W&N står for wide og neutral grip..  Altså bredt overhåndsgreb og neutralt (hænderne mod hinanden) greb  :smile:    og så tror jeg at det er meningen at man enten skal skifte mellem roning og chins (står 'or' på billedet), eller helt bruge roning som en erstatning for chins..

    Mht dips, står der også på billedet at hvis du har problemer med skulderen (eller kravebenet i dit tifælde, kan du udskifte den med håndvægte!  altså flad eller skrå press med håndvægte på bænk..

    <{POST_SNAPBACK}>

    Okay så tror jeg bare jeg hopper i kabeltræk stativet og smider en passende stang på, vi har en der lige passer til din beskrivelse.

    Der står Chins & Seated or bent over row. Det læser jeg som om jeg skal lave Chins + sidende eller bent over row

  3. Har bestemt mig for at starte på HST igen, og har valgt lidt øvelser efter HST hjemmesiden:

    Squat

    Læg, smith stativ + pind

    Bænkpres

    Dip

    Rygstrækninger

    Chinup

    Rowing, Bend over

    Skulder-laterals, håndvægt

    Håndvægts skulder pres, håndvægt

    Biceps-curl ,håndvægte

    Triceps, kabel træk

    Mavebøjninger

    Men vil gerne havde alternetiver til :

    Dip- går ind under bryst træning, øvelsen kan jeg ikke lave, da med det samme jeg kommer op over 10 kg ekstra vægt begynder at få problemer med ondt i kravebenet når jeg slipper spændingen.

    Chinup- er sat som rygtræning. ved ikke hvad W&N grip er, og syntes ikke rigtig det er nemt at øge i denne øvelse.

    Det er helt bevist jeg ikke har dødløft med, kan simpelhen ikke udføre øvelsen over en længere periode, uden at få problemer med ondt lige omkring lænden.

    tables_sampHST.gif

  4. Syntes nu ikke det smager af særlig meget, bare i et glas vand rør lidt rund og så ned med det.

    Fyld glasset med vand igen, sålede at det værste bundfald lige kan komme af glasset, og så ned med det... Kræver ikke de vilde smagsstoffer til at fjerne smagen.

  5. Kan anbefale dem fitnessgruppen sælger. Men kan ikke anbefale de dyre til 169 kr som sublim sport sælger, de er efter min mening af for dårlig kvalitet, den gnavder og syningerne holder ikke i længden.

    Og så har fitnessgruppens hansker en noget kraftigere og mere effektiv håndleds støtte bånd.

    Bare lige lidt erfaring med hansker med støtte bånd.

  6. Du skal passe meget på med det der, det kan være starten til håndleds problemer, har selv oplevet noget ligenden, hvorefter jeg fik håndledes problemer.

    Det muligvis en betændelse, men det er ikke sikker, kan jo også bare være dine muskler der har lidt problemer.

    Jeg stoppede med bænkpres og lavede det med håndvægte på en flad bænk istedet, belaster ikke ledene så meget, + bruger håndleds støtte bånd.

  7. Jeg tror heller ikke det har den helt store virkning når man lige er startet, men er men ved at køre fast og ikke rigtig kan komme videre, kan det helt klart anbefales.

    Jeg var selv kørt fast og kunne ikke rigtig stige mere, men det hjalp en lille kreatin kur lige på, da jeg afsluttede kuren gik jeg ikke ned i kg, så for mig havde det helt klar en posetiv virkning.

  8. Jeg er lige begyndt at køre 5x5 og i samme ombæring er jeg begyndt at få ondt omkring kravebenet ved dip i stativ. Jeg vejer selv 66 kg og har dip belte på med ca 15 kg i, har ikke problemer med at løfte vægten, kunne godt smide flere kg på. Men har ikke løst pga. smærten omkring kravebenene. Smærter er der ikke mens jeg dipper, men kommer først når jeg har taget 5 og slipper spændingen i muskler, og efter ca 30 sec er den væk igen. Jeg dipper som noget af det sidste og træner full body.

    Har trænet i over et år efterhånden 3 gange ugelig , så det er ikke piv, det er virkelig en smærte der gør ondt.

    Hvad mener i er det overtræning af skulder/bryst området eller noget jeg skal jeg se bort fra og bare træne vidre ?

  9. Du skal bare blive ved med at træne... Resultater kommer jo ikke på 3 mdr. Har selv kun trænet i 1 år her til febuar. Min overkrop er ved at komme godt med, men det kom den stille og rolig først efter 8 mdr syntes jeg resultat ret begyndte at vise sig. Så bare bliv ved med at træne, så skal resultaterne nok komme. Og med det ugelige program du har, kan jeg varmt anbefale protein pulver. Gjorde selv det at jeg købte en bøtte protien og weightgainer, hvorefter jeg blannede det sammen så jeg havde et forhold mellem protien og kulhydrater der hed 60 % protien og 40 % kulhydrater. Tog det så reglmessig 3 gange om dagen, jeg tog på i vægt og syntes selv det hjalp på min træning.

  10. Der skulle være 2 centre i skjern, ved der er en i haller, og så skulle der vist også været et rimlig nyt et, et eller andet sted.... Men ved ikke noget om om der har åbne mellem jul og nytår.

    Mit center i videbæk hallen holder f.eks lukket fra den 23/12 - 03/01

  11. Tja ud fra en kammerats mening om hvordan man bør træne sine mave muskler passer den godt nok, og hans er blevet meget markeret.

    Han mener nemlig også at mange reps er vejen frem for at få markerede mavemusker. Og på ham ser det da enlig ud til at havde virket meget fint.

  12. Tag til din læge og snak med ham om det, først giver han dig en pille kur eller noget salve du skal prøve.

    Og når det så viser sig ikke at virke , skal du bare bede om en hendvisning til hudlægen. Der har de en pille kur der virker, det tager 1/2 år, og der tages blodprøver hver mdr. Kuren tører huden meget ud, men dette kan afhjælpes med fugtighedscrem, og forsvinder igen når kuren er forbi.

    Det produkt jeg fik recept til hed Accutin og havde en kanon effektiv virkning på mig.