JEC

Medlemmer
  • Posts

    216
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JEC

  1. Nu kan jeg så se at du ikke ønsker forslag om at gå til fysioterapeut eller lign., da du ikke har tid.... Men det er vel i bund og grund et spørgsmål om prioritering eller...? Det lader da til at du har er reelt problem, nu hvor du har brugt tid på en kikkertundersøgelse så måske kunne det afhjælpes ved professionel behandling... :smile:

  2. I min verden er Newline billigt, men godt.... har selv løbet et par halvmarathon i deres kluns, så mon ikke også et helt marathon går an :smile:

    Derudover vil jeg vove den påstand at dine sko er det vigtigste - Jeg kan klart anbefale Marathon sport, hvor jeg har købt sko og tøj et par gange - super service, og super kvalitet, men andre kan måske anbefale Løberen eller Kaiser Sport, det er bare at prøve sig lidt frem.

    Et klik på Google giver desuden følgende links

    :smile:

  3. Det er da rigtig godt at du er igang med at oparbejde dig en rigtig god form, det er da som udgangspunkt en rigtig god start. Når det så er sagt, så er det jo næsten umuligt at svare på om du er "god nok" til JGK, der er jo desværre ikke en facitliste.... der er nogle basale krav du skal opfylde, men så er der "alt det andet" man skal besidde som ikke kan skrives ind i en facitliste.

    Mit råd.... fortsæt træningen, få dig en rigtig god grundform, aftjen din værnepligt (HBU), tag evt derefter en udsendelse (HRU), tag derefter en tur på sergentskole - og først når du er nået dertil har du, og kun du, en reel ide om hvorvidt du er god nok eller ej, og om du stadig har lyst til at prøve kræfter med JGK når det kommer til stykket. Vi vil aldrig kunne svare dig på om du er god nok eller ej - heller ikke selvom du poster træningsprogram, kostprogram etc...

    Men som sagt - held og lykke med det - hvis man kan lide det, er militæret en fed tid og en endnu bedre oplevelse.... :smile:

  4. Kroppen vender sig hurtigt til en motionsform. Så hvis du oplever knap så gode resultater med spinning nu, var det måske en ide at kaste sig ud i noget løb. Derefter noget svømning eller lign.

    Desto mere afveksling, desto mere får du forbrændt. Ellers ku du tjekke Crossfit ud, det vil nok være godt for dig.

    Det der tror jeg ikke helt jeg forstår, kan du uddybe.....? vil det sige at du mener at efter et par uger med løb f.eks., bliver kroppen "immun" overfor denne motionsform, og man vil stoppe med at forbrænde ved dette eller..?

  5. Først og fremmest - nej, du er ikke for gammel til at begynde til boksning, så kom bare afsted og prøv det (som sa mange andre allerede har foreslået dig).

    Men det virker lidt som om du allerede har besluttet dig for at være prof inden du overhovedet har prøvet sporten..... - du har slået på en sæk i din kælder, og fred være med det, men tro mig, første gang du får en ordenlig en på låget, vil du overveje hvad du laver - det er vel og mærke efter du er kommet op og stå, og er kommet til dig selv igen.... - bare husk det, du skal ikke kun kunne slå - du skal også kunne tage imod... :wink:

    Derudover skal du regne med, at er du i en "rigtig" bokseklub, vil de fleste give sig 100% til træningen - godt hjulpet på vej af træneren, så hvis du virkelig vil det, skal du ud over det, og give dig endnu mere..

    Men som sagt - du er ikke for gammel, og hvad enten du vil sporten seriøst eller ej, så kom ned og prøv det - under alle omstændigheder er det en fantastisk sport at gå til..... :xmas:

  6. :blink::laugh:

    Du får ét gæt...

    kort og korrekt svar..... - i hvertfald sådan som vi oplevede det.... - ellers havde diætisten der måler og vejer maden fri den dag vi skulle på REX tur... :tongue:

    Men spørg endelig hvis der er nogle ting i/du skal/vil forberedes på...... - evt. PM... :smile:

  7. Godt indlæg fra Reverend...... - regn ikke med at du kan tage mad eller andre ting med med på nogle af øvelserne...... - slet ikke REX turen. I så fald du stadig vil, skal du gemme det godt, hvilket nogen fra min deling da slap afsted (andre gjorde ikke, og fik da "fine gaver") med, men i mine øjne er du langt mere "mand" hvis du klarer skærerne med forsvarts udleverede materiel og mad.... - det skulle/burde ikke være et problem... :smile:

    God tur....

    JEC - GHR - 4. del. 2.kmp - Feb06

  8. Med hensyn til din astma - jeg har indtil for tre-fire år siden været rimeligt overvægtig (tabt 38 kg.), og led på daværende tidspunkt kaftigt af astma. Da jeg ændrede min tilværelse, begyndte at spise sundere, begyndte jeg også at dyrke motion - alt dette kombineret med den astma medicin jeg fik.

    I starten var det vildt hårdt, og næsten ulideligt bare at gå i et højt tempo, men hvis du opjusterer lidt hele tiden, vil du opleve at du sagtens kan vænne din krop til det, og med tiden også kunne løbe. Alternativt kan du jo gå i et center, og prøve en romaskine, spinning mm. - det er blot et spørgsmål om at vænne kroppen gradvist til din "nye" livsstil - for selvfølgelig kan du ikke lægge ud med at løbe 10 km.

    Jeg kan fortælle dig så meget, at jeg ovenpå mit vægttab, og min livsstilsændring, er blevet astmaen kvit - jeg har ikke taget medicin i snart to år, og mærker intet til det mere.... - så bare klø på, der er håb forude :smile:

  9. Yuup..

    Frisk fisk og andre friske ting er bedre en det shiaaat på dåse..

    Jeg elsker dåse majs, men fråder det aldrig..

    Da det ligger i det klamme usunde vand der.. Gælder såmen' også alt andet på dåse..

    menmen Tun det spiser jeg nu fra dåse q;

    Den der med det usunde vand, kunne jeg da godt tænke mig at få uddybet....??

  10. Det passer .. det sætter gang i forbrændingen og er godt at spise om morgenen til morgenmad

    Jeg har hørt det stik modsatte - det skulle absolut ingen betydning have for forbrændingen..... - i could be wrong, har du et link eller noget lign. til at underbygge påstanden...?

  11. Har du prøvet at kigge på næringsindholdet og evt. ingredienslisten?

    Det skal nok give et godt indtryk. Tiltro eller elj til Knorr, så SKAL det der står på emballagen være korrekt og det vil jeg æde en hat på det er.

    Sådan af ren nysgerrighed - hvor kommer denne skepsis fra? Jeg mener ikke umiddelbart der er grund til at betvivle næringsindholdet på danske varer.... :smile:

  12. Fornuftigt er ikke = det jeg ønsker at høre.

    Men tillykke med selvtilliden, jeg ville også være selvsikker hvis jeg gjorde noget potentielt sundhedsskadeligt fordi jeg var for stædig til at lytte til andres gode råd :4slap:

    Hovedet på sømmet......!!

    Ærgeligt du tager ironien så voldsomt til dig, men du beder (endnu engang) om hjælp og vejledning, hvilket du også gjorde i starten af tråden..... - De råd du fik, valgte du så at se højt og flot på og ignorere fuldstændig, og lyttede kun til det du ville høre - så er det jo klart at folk ikke vil bruge sin tid på at sætte sig ind i dit spørgsmål, når du alligevel ikke lytter - og igen, når du ikke lytter til de gode råd, burde du heller ikke tillægge de ironiske indlæg så stor betydning.... - selvom det jo er rigtigt hvad folk skriver.... :wink:

  13. Jeg ved ikke om du tænker på det der hedder Kan Jang (er ikke klar over om det staves sådan)...? Men det skulle vist være et kinesisk urtepræperat som nogen mener hjælper på forkølelse.....

    Men held og lykke med det hele, og go' bedring... :smile:

  14. Hej

    Jeg bliver nødt til at drikke vand med glukose når jeg styrketræner, eller går jeg alt for hurtigt død og bliver svimmel. mit spørgsmål er om det ville være en god ide også at putte lidt proteinpulver i min energidrik?

    Drikker du også vand i løbet af dagen..? - Jeg kan også blive sløv, og "gå død" under træningen hvis jeg ikke har fået væske nok i løbet af dagen, men så er det jo oftest for sent at begynde at hælde i sig under træningen... :smile:

    Mht. protein - så er det vel et spørgsmål om hvorvidt du er dækket ind gennem din daglige kost...... - hvis ikke, skader det i hvertfald ikke.

  15. Bruger jeg også netop nu. er på 2. uge nu. Håber det bliver godt. Andre med erfaringer fra dette produkt? også kaldet Basiron. Og så med Biotherm Acno-Clean ved siden af.

    Ja, jeg prøvede Basiron i sin tid, og det havde kun meget lille, kortvarig effekt - efterfølgende var det så Roaccutan der klarede problemet....

  16. Jeg har også tidligere døjet en del med acne, men efter en kur med Roaccutan er dette nu helt væk....

    Jeg forstår ikke helt hvorfor du ikke mener det er vejen frem...? Det antibiotika du har taget, har formentligt været en her og nu løsning når din acne har været rigtig slem, hvorimod en A-vitamin kur (roaccutan) er en længere sigtet løsning... - dette fjerne/løser problemet!

    Så afsted med lægen (og ikke bare din praktiserende, men en hudlæge som TLunau skriver) til dig - han/hun vil i sidste ende kunne gi' dig det bedste svar, og formentligt bekræfte at din træning intet har med din acne at gøre.... :wink:

  17. mit bedste råd er....... - øvelse :smile:

    Min "erfaring" siger mig, at du kan være nok så stærk, men det gør ikke at du kan lave flere armstrækkere af den grund. Så det bedste er for mig at se øvelse - start med at lave dem på knæene og gå så efterfølgende over til at lave dem "rigtigt" når du/i føler kræfterne er til det. Eller start med at lave dem rigtigt indtil i ikke kan mere, og gå derefter over til at lave dem på knæene - sådan lige for at aflaste lidt.... :smile:

    Go' træning..

  18. Jo..

    Hold da op der er gang i en argumenterende debat her......... :blink:

    Jeg er til dels enig med anonymiseret-bruger, og syntes lidt du er igang med at opbygge et skræmmebillede..... - men smid lidt dokumentation der underbygger din holdning, i stedet for ovenstående "argument"..... :smile:

  19. Har lige sjippet i over 20 min, ca. og i mine skuldre kan jeg mærke syren, meget, hvorfor?

    Jeg lærte hurtigt at gøre det rigtigt, altså bare at svinge den rundt, og prøver nu dobbelt sving rundt, og kryds og skfte vis højre og venstre ben,

    men hvilken er effektivest?

    Ja hvis du kan mærke syren meget, er det nok fordi du har presset dig selv lidt - og det er jo fint. Husk dog at der er forskel på at det føles hårdt, og at det decideret gør ondt... men det er da lidt bekymrende at du kan mærke det så meget i skuldrerne, da du ved sjipning ikke skal lade skuldrerne gøre arbejdet, men primært håndledende. Så det kan godt være du skal koncentrere dig mere om kvalitet end om kvantitet her i starten, indtil du har teknikken på plads..... :smile:

    effektivt...... - i forhold til hvad.....?

  20. Heej r li begyndt at sjippe 10 - 15 min om dagen,

    Hvor lang tid skulle i træne før i fik bedre kondition ?

    Hmmm - det er vist meget individuelt, og kan ikke lige svares sådan uden videre.... :smile: Giv du den bare gas med torvet (gerne mere end 10-15 minutter), så skal det nok komme - hvis ikke, så presser du ikke dig selv hårdt nok.... :tongue: