tron

Medlemmer
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tron

  1. Jeg har over længere periode trænet HST, og da også med ganske udemærkede resultater :cool:. Jeg vil dog istedet for at starte på et nyt BB program, prøve et styrkeprogram (f.eks. Sheiko Beginners), men jeg har et par spørgsmål...

    Styrketræning og maksimal muskelvækst, har jeg altid fået fortalt på ingen måde hænger sammen, men venner har opnået noget der faktisk ligner det umulige. Så mit spørgsmål til jer, er om jeg ved at træne et styrkeprogram, faktisk kan opnå en temmelig god muskelvækst, ved en korrekt kost osv.? :4mewantfood:

    Mange af styrketrænerne jeg kender, har faktisk opnået en bedre muskelforøgelse ved styrke, end andre af mine venner der træner "BB"... :blink:

  2. Sådan har lige modtaget de 3 nævnte varer.. og tror nok jeg skal blive glad for det, selvom der liiige mangler en 25 kg. vægtskive som standard til dødløft.. :wink:

    Over nogle mail fik jeg prisen ned på 5850,- excl. porto, hvor jeg så fik min far til at hente det idag.. Hvilket må siges at være godt. Han skulle være meget flink at snakke med i følge min far, så kan godt anbefale stedet til jer andre.. :cooldance:

    ... Et lille side spørgsmål: nogle der ved hvad radius/diameter for OL 25 kg skiver er? Så kunne jeg nemlig lave et lille podie, så stangen blev hævet til rigtig udgangsposition i dødløft.. (hvis i forstår hvad jeg mener?!).. :smile:

    nå ja... takker selvfølgelig også jer for de gode svar.. :4thumbup:

  3. Nu har jeg selv planer om at købe bænk, stativ stang og vægte... og er bange for at der slet ikke eksistere noget, der både er godt og koster under 1000 kr... Det kan simpelthen ikke lad sig gøre, at få noget, der er noget værd, for under 1000 kr. og heller ikke engang brugt, og SLET ikke med både med stativ, bænk, stang og vægte.

    Har selv været på research i DBA osv. men fandt ikke noget der var godt.. og tror næppe det Bilka har er noget du skal satse på. Men nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor seriøs eller stærk du er.. men personligt ville jeg spare til noget godt grej..

    se dette forum her

  4. Hvis du ender med at købe det sæt, så meld meger gerne tilbage...Kigger nemlig på samme kombination!!  Vil dog nok få pruttet prisen lidt ned, da fx. OL sættet (ser meget ens ud) kun koster 2499kr i tyskland (og der er gratis fragt).....

    Men ihvetrfald squat/bænk stativet, har jeg også set mig lidt lun på...... ;)

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det vil jeg gøre :smile: ...

    Den tyske side du tænker på er det sport-tiedje? og tror du at man kan prutte om priser over mail med ham i fitnessgruppen?

  5. Okay.. så er jeg tilbage... og det er nok mest pengene det kniber med, men indtil videre er min far og jeg blevet enige om det nedstående (altsammen fra fitnessgruppen).. Mit spørgsmål til jer, er om det er okay.. og findes der noget bedre til prisen?.. :weight_lift:

    York Skråbænk - Pro Serie - 1599,-

    York Bænk & Squatstativ - Pro Serie - 1999,-

    140 kg. OL. vægtsæt - 50 mm. - 2999,-

    I alt excl. porto = 6597,- :ninja: :banana3: ...

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvis du har mulighed for at se stangen inden du køber vil det være en fordel, jeg købte på et tidspunkt netop et ol vægtsæt og stangen der er så glat så den er umulig at holde fast i i dødløft

    <{POST_SNAPBACK}>

    Tror desværre ikke jeg har mulighed for at se den.. Det nærmeste jeg kan komme er vel at sende en mail...!? :blush:

    Hvilken stang var det du købte?, og kan man evt. ikke bare bruge et par gode handsker..

    Kan måske overtale min far med til Århus, men er langt fra sikker..

    <{POST_SNAPBACK}>

    Tror egentlig det var fra fitnessbutikken, men ved bare jeg er rigtig træt af det og jo kan vel godt bruge handsker, men er ikk helt det samme

    <{POST_SNAPBACK}>

    Okay.. vil overveje det lidt, er der andre alternativer fra Danmark?.. og hvad vejer den stang egentlig fra fitnessbutikkens ol-sæt (140kg)..

  6. Okay.. så er jeg tilbage... og det er nok mest pengene det kniber med, men indtil videre er min far og jeg blevet enige om det nedstående (altsammen fra fitnessgruppen).. Mit spørgsmål til jer, er om det er okay.. og findes der noget bedre til prisen?.. :weight_lift:

    York Skråbænk - Pro Serie - 1599,-

    York Bænk & Squatstativ - Pro Serie - 1999,-

    140 kg. OL. vægtsæt - 50 mm. - 2999,-

    I alt excl. porto = 6597,- :ninja: :banana3: ...

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvis du har mulighed for at se stangen inden du køber vil det være en fordel, jeg købte på et tidspunkt netop et ol vægtsæt og stangen der er så glat så den er umulig at holde fast i i dødløft

    <{POST_SNAPBACK}>

    Tror desværre ikke jeg har mulighed for at se den.. Det nærmeste jeg kan komme er vel at sende en mail...!? :blush:

    Hvilken stang var det du købte?, og kan man evt. ikke bare bruge et par gode handsker..

    Kan måske overtale min far med til Århus, men er langt fra sikker..

  7. Okay.. så er jeg tilbage... og det er nok mest pengene det kniber med, men indtil videre er min far og jeg blevet enige om det nedstående (altsammen fra fitnessgruppen).. Mit spørgsmål til jer, er om det er okay.. og findes der noget bedre til prisen?.. :weight_lift:

    York Skråbænk - Pro Serie - 1599,-

    York Bænk & Squatstativ - Pro Serie - 1999,-

    140 kg. OL. vægtsæt - 50 mm. - 2999,-

    I alt excl. porto = 6597,- :ninja: :banana3: ...

  8. Wow.. takker meget for hurtig respons.. :cooldance:

    Arnold -> kan ikke finde produktet på deres hjemmeside :unsure:

    atomnissen -> Det ser rigtigt godt ud med det squat rack :4thumbup:, ved du om bænken/stolen også er godkendt til 200 kg? Bænken KimP kom med, syntes jeg ser bedre ud (af udseende), men ved ikke.. prisklassen er jo nogenlunde den samme :bigsmile:

    squat -> hehe.. har skrevet en mail til dem hvad de skulle have for komplet leoko med ca. 200 kg. vægte og et squat rack.. Det var MEGET dyrt imo.. :blink:

    _________________

    Med hensyn til vægt stang havde jeg tænkt mig at købe denne: vægtstang 50mm (lang)

    og af skiver disse: Vægtskiver 50mm, gummieret

    Nogle der ved om det er godt.. Der er ikke oplyst om stangen er en OL-stang, men vil prøve at skrive til dem..

  9. Jeg søger en bænkpres, der kan indstilles så højt, at den også kan bruges som squat rack.. Hvis i ikke helt er med så se billederne til højre på denne side her ...

    Problemet med sættet på hjemmesiden, er at max belastning er for lav :dry:. Den skal helst ligge oppe omkring de 200 kg. Nogle der kender til det jeg søger, helst i god kvalitet og til en fair pris... :4thumbup: ? (en fair pris er til at starte med max 4k.. men måske kan det ikke gøres for det :raisebrow:) ...

    Men bare slyng ud, med hvad i ved.. :tongue::showoff::banana:

  10. Jeg takker for hurtig respons, vil se lidt nærmere på løbe-begynderprogrammerne.. :)

    Angående løbe + styrke samtidigt, så syntes jeg at have læst og erfaret at det er svært at få det optimale ud af noget af det, netop pga. restitutions tid. Har gennemført 2-3 split programmer og et HST program som jeg var MEGET tilfreds med. Men alle mine program cyklusser var uden nogen form for løb.. Men nu er det også tiden jeg mangler, ville meget gerne styrketræne, men for mange lektier :sneaky2:

    Nogle der ved om man kan kombinere kreatin og protein med løb.. Kan man opnå større muskel masse i ben? Vil helst undgå fedt som sagt, så hvis protein pulver kun virker som en ekstra unødvendig bunke kalorier gemmer jeg det til jeg begynder at styrke træne igen..

    undskyld stavefejl og uforståelige sætninger.. det kulle gå lidt stærk :cooldance:

  11. Jeg husker tydeligt, sidste år hvor jeg var på skiferie.. De sidste 2 dage, var for at sige det pænt, ikke de sjoveste, netop pga. min dårlige kondi. Det er 2 år siden jeg har dyrket sådan "rigtigt" motion (såsom badminton og taekwondo) hvilket har betydet mit kondital ligger nede i den laveste ende.. Kan det lade sig gøre at komme i bare nogenlunde form på 7 uger, jeg tænker på løb 2-3 gange om ugen.

    Det skal helst være et program hvor jeg først og fremmest kommer i form, men også får en lavere fedt procent.. Har styrketrænet i 2 år (men har ikke haft tid i 2.g... for mange lektier) men vil helst IKKE midste muskelmasse, selvom det måske ikke kan undgåes.. (Regner med at starte styrketræning igen i 3.g.)

    Jeg er forholdsvis ung.. 18 år, 78 kg, 178 cm.

    Håber i vil hjælpe :wink:

  12. Jeg skal til at starte på de sidste 2 uger i mit HST program, som er excentriske..

    Vil høre hvilke øvelser jeg bør køre excentriske i og hvilke erfaringer i har med det?

    mit program ser sådan ud

    squat

    calf raise

    bænk

    dødløft

    chin ups

    rows

    dips

    curl

    military

    lat raise

    sit ups

    Er ihvertfald sikker på excentrisk i bænkpres og curl!?.. men hvad ellers.. :tongue:

  13. Jeg har nogle strækmærker.. men jeg kan se de skal være lilla/rødlige hvilket mine ikke er.. de ligner mere at huden bare er tynd lige der? er det så ikke strækmærker? og kan jeg nå at forebygge dem med creme/e vitamin osv. (der er uenighed og de cremer virker, men jeg vælger at tro på at den vil virke for nogle)

  14. Ved godt diskutionen om strækmærker har været oppe at vende 1 mio. gange.. Men syntes ikke at kunne finde svar på mit spørgsmål i den halve time jeg søgte rundt..

    Jeg er ved at få en del strækmærker.. og de udbreder sig pænt hurtigt pt. (armhulerne og ud på biceps).. Jeg har 2 uger tilbage af mit program. Og når de er slut er mærkerne sikkert blevet tyderligere, men er de permanente der? Jeg vil helst ikke have de breder sig mere, og hvordan får jeg huden tilbage til normal? Hvor stor en pause skal jeg holde for at de forsvinder (vil evt. konditionstræne)? ... nogle der ved hvorfor man præcist får strækmærker, jeg ved det er noget med at musklerne vokser hurtigere end huden kan følge med? men hvad er det præcist der sker.. :blink:

  15. Visse undersøgelser tyder på at vedvarende brug af kreatin kan medføre forhøjet blodtryk og muligvis også andre bivirkninger. Desuden er kreatin hårdt ved leveren hvis man bliver ved med at bruge det. Derfor anbefales det, at man kører 2-3 måneder på kreatin og så holder 4-6 måneders pause før man tager en cyklus igen. Det er altså ikke så meget et spørgsmål om at det ikke længere virker, men et spørgsmål om at der kan komme nogle uheldige bivirkninger (forhøjet blodtryk kan bl.a. medføre impotens) hvis man bare kører på med det.

    Okay takker... syntes 4-6 måneders pause fra kreatin lyder voldsommere end jeg havde forventet. Men hellere det end impotens :P

  16. Jeg har været på kreatin i snart en måned.. men for at det skal blive ved med at virke optimalt, har jeg "hørt" at man skal tage en måneds pause af og til?! er det rigtigt eller er det bare en myte?! /I så fald det er rigtigt hvordan forslås pauser så... :o og /hvis nej hvorfor holder udsagnet ikke?!.. :)

  17. Lige en ny tråd angående korrekt udførelse af øvelse. Denne gang om med, hvor bredt grib military press skal udføres.. Hvor langt skal der køres ned.. lige under hage eller hel ned til bryst?!

    Jeg har altid kørt den med plads til en hånd mellem min skulder og hånd.. og køre den ned lige inden den rammer "øverste" bryst <_<