ZapZap

Medlemmer
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ZapZap

  1. Det lyder til du er i ganske god form sådan rent løbemæssigt. Øv dig i nogle kropshævninger, strækkere osv. Du kommer aldrig til at gå med 25 kg. som værnepligtig (det må man ikke mere) så bare tag det helt med ro...

  2. Hvorfor det, Zap? Der var jo over 200 ansøgere til 50 pladser

    Først og fremmest fordi Forsvaret mangler personel i skræmmende grad! Hvis der ikke er plads der hvor i har søgt, er der helt sikkert plads et andet sted(såfrem de har KSE hold). Men FPT har sikkert bildt jer et eller andet utopisk ævl ind, som de desværre plejer at gøre. Hvis i alligevel skulle få et nej er der ingen grund til at fortvivle. Hvis i virkelig vil være soldater skal i nok blive det :wink:

  3. Bid mærke i at tjenesten i Siriuspatruljen og Jægerkorpset som sådan ikke kan sammenlignes, og der på det uformelle plan stilles helt forskellige krav. Det er nogle forskelle som jeg ikke tror du har sat dig ordentligt ind i. Det er ikke fordi jeg vil være bedrevidende eller dumsmart, men som jeg ser det (ud fra hvad jeg kan læse her i tråden og på din profil) er dine chancer for Sirius ret elendige. Bla. din alder er et kæmpe handicap. Var jeg i dit sted ville jeg nok satse på Jæger i stedet.

    Men brug dit tjenestested. Tag fat i din lokale idræts officer, NK DEL eller hvem der nu ved noget om fut, og få dem til at hjælpe dig med et program. De har trods alt nok en idé om hvilken type træning der passer bedst til dig

  4. Bare rolig - jeg skal nok være omhyggelig med afklimatiseringen (jeg er ikke helt pinky :tongue:). Jeg er ikke så bange for et abnormt vægttab da jeg kører Leopard 2, hvilket betyder at lokummet virkelig brænder hvis vi pludselig skal ned på jorden og bokse rundt...hø hø

    Men så skal jeg lige ha' bestilt noget mælkepulver på nettet et sted, så jeg kan få prøvet det af inden vi for alvor går igang med MISU'en. Tak for de konstruktive indput

  5. Hejsa

    Da jeg snart skal tilbringe 6 måneder i Afghanistan kom jeg til at tænke på følgende problem. Jeg hader proteinpuler blandet op med vand som pesten! Og da der ikke ligger en Netto lige om hjørnet med frisk mælk, går jeg og spekulerer på hvad jeg så gør

    Nogen der evt. har erfaring med at bruge mælkepulver eller lignende, eller findes der rent faktisk et produkt med en cremet mælke-konsistens selvom det er blandet op med vand?

  6. Men kort og godt siger min logik mig stadig at proteinpulver (og kreatinpulver) er unaturligt og usundt for den menneskelige organisme.

    Men hvis folk har argumenter eller tests for det modsatte er jeg da meget villig til at høre...

    For det ville da være meget lættere bare at snuppe et par proteinshakes....!

    Okay... din logik er altså lidt underlig :smile: Om man drikker en protein shake eller om man æder en bøf er i og for sig nogenlunde det samme, hvis man altså ikke kigger på indpakningen af det enkelte protein(hvis du forstår hvad jeg mener). Fordelen ved proteinpulver er jo bare at det er mere koncentreret, eftersom det stort set kun består at protein. Tror der ville være mange døde eskimoer hvis protein var unaturligt og usundt i store mængder, eftersom de har problemer med at få fat i økologiske tomater... har jeg hørt(og ja de får deres mineraler på en anden måde - men alligevel)

  7. Jeg har selv været der – og vil sige at 25% af dem der stiller op er overtrænet !!!! det er psyken der mangler….

    Det er sku lige meget med at kunne lave 80 kropshævninger, hvis du piber når du fryser, eller synes at vandet ikke smager godt !!!

    Om du kan tage 300 kropshævning er der ikke garanti for du kommer ind – synes du skal bruge meget tid på mentaltræning !! og på at stå på hænder – det er min egne bedste råd… og jeg har følt der på min egen krop!!

    Enig! Der er en masse logs på mol med folk der gerne vil være jæger/frø, som efter min mening skyder helt ved siden af. Det er altså oppe i hovedt du skal være helt speciel for at komme igennem nåleøjet. Det er sgu ligemeget hvor go form du er i hvis ikke du har viljen og baglandet i orden. En ok grundform og jernvilje er alt hvad der skal til :wink:

  8. Jeg har altid været af den mening at proteinpulver ikke er specielt sundt.

    Det er selvfølgelig ikke det samme som at sige at det er direkte skadeligt.

    Efter min mening vil det være bedst at få sine proteiner gennem naturlig mad (helst økologisk)

    På denne måde får man samtidig tilført en masse vitaminer, mineraler, sporstoffer med mere.

    Der er selvfølgelig nok dem der vil sige at man bare kan tage nogle vitaminer sammen med proteinpulveret.

    Men der er vel i almindelighed enighed om, at det er en fordel at få tilført vitaminer og mineraler primært fra kosten, og ikke fra vitaminpiller.

    En anden "ulempe" ved proteinpulver er at det stort set altid er proppet med diverse tilsætningstoffer, smagsaromaer, farvestoffer m.m. hvilket ikke er specielt sundt, slet ikke i store mængder....

    At du får noget af din daglige dosis protein igennem en shake er der da ikke noget farligt i. Kan ikke helt se hvad der skulle der være usundt i det (hvis man altså ikke er overfølsom for diverse tilsætningsstoffer)? Så længe ens daglige fødeindtag ikke består af 5 shakes om dagen 365 dage om året er der nok ingen ko på isen. At jeg selv foretrækker at få noget "rigtig" ikke økologisk mad kørt ned er så en helt anden sag...

  9. helse centert selvfølgelig, rigtig hardcore center :devil:

    Yep! Der kan ikke herske tvivl om dette...

    Og vold i Frederikshavn :blink:? Har aldrig direkte set nogle få tæv i byen som sådan, så jeg tvivler jeg sgu' på den holder vand. Prøv at smutte til Skagen i sommermånederne - så skal du se folk få tæv :dry:

  10. Nu bliver der jo sagt "influenza ligende noget" hvilket jo kan være 1000 forskellige ting. Hvis man ligger i sengen med 45 i feber siger det jo sig selv at man ikke skal/kan træne :smile:

    Personligt har jeg da selv erfaret at man i nogle tilfælde kan forkorte sin sygdomsperiode vha. fysisk aktivitet(og her snakker vi altså ikke om træning til den totale udmattelse).

    ---> Pioneer har du læst artiklen jeg linkede til?