Funder

Medlemmer
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Funder

  1. Ja den sætter lidt den "pussenusse" tilgang, som man ofte har til træning for nybegyndere, lidt i perspektiv. Det kan muligvis være lidt kontraproduktivt som det vigtigste at fremhæve, at PAS NU PÅ, at du ikke kommer for tæt på failure, det slår dig IHJEL! Da det nogle gange kan lede til kontraproduktiv "slap" træning, hvor der ikke er fokus på at presse sig selv det mindste.

    Dermed ikke sagt, at man skal presse sig til det yderste, men gas i centeret skal der trods alt til.

    Ja for sadan. Sæt alle nybegynderne til at reppe til failure. That's the spirit!

  2. Håber det er ok at gå lidt offtopic.

    Angående military:

    Stående military er fee', men ofte når jeg kører den strammer min forskulder op og bliver ømmere end godt er i dagene efter. Hvis jeg kører behind neck press føles det liidt som om fronten bliver strukket mere ud og ikke blive så øm.

    Helt anternativt har jeg prøvet at køre nogle omgange hvor jeg løfter almindelig military i første rep, derefter bag nakken og derefter military igen.

    Men jeg mener bare at huske, at BNP kan være en smule belastende for skulderen, fordi den bliver trukket langt tilbage under løftet. Er der noget i det?

  3. Det var vel muligt, at tvinge motionscentrene ind i ADD´s kontrolordning på samme måde som resturanter skal have kontrolbesøg fra levnedsmiddelkontrolen. Men det jeg frygter er bare, at ADD derved vil få færre resurcer til deres primære opgave. Nemlig kontrol i idræten.

    Netop. Kontrolordningen med motionscentrene kører i øjeblikket 'særskilt' fra resten af ADD's økonomi - de 12.000 det koster at være med i ordningen går kun til test (og en smule til administration).

    Så hvis antallet af tests skal op skal midlerne det også, enten fra centrenes side eller fra statens.

    Ellers går det netop ud over ADD's mange andre aktiviteter.

  4. http://www.urban.dk/article/20070214/PCINDLAND/102140013

    Problemet har været oppe og vende før, hvor kultur-Brian ikke just var vild efter at gøre noget ved det. Men det er da positivt, at han er ved at få øjnene op.

    Umiddelbart synes det mest fair, at regningen for dopingkontrollen deles mellem samfund og centrene selv. Og det er i hvert fald vigtigst, at sagen ikke lander mellem to stole!

    Men lur mig om den ikke dør ud igen...

  5. Ærligt talt skal man da være yderst naiv for ikke at regne ud at journalister manipulerer med budskabet så det passer ind i deres kram, og underholdningsværdien har ofte mindst lige så høj prioritet som sandheden.

    Aaarh, det er sgu at stramme den en tand for meget. Ja, OX er kraftigt vinklet - men at kalde det (og alt andet journalistik) manipulation er for meget.

    Hvis det rent faktisk ER manipulation, så er det jo blot for Suhr eller Schwartz at indberette sagen til pressenævnet og vupti, så skal TV2 pludselig til at dementere. Og hvis resten af den journalistik der blev bedrevet i DK var direkte manipulerende så ville der sgu nok være en del flere klager til pressenævnet.

  6. Funder:

    "Vi" ?... Hvem er "vi". Sjovt som alle doping modstandere står sammen i et udefineret fælleskab!!?

    Er du journalist? For O-X?

    For at svare på dit spørgsmål: Nej! Selvfølgelig skal man ikke udelukkende lave udseendelser om mord og voldtægt! Har jeg sagt det? Jeg gav mening for at kriminalitet kan gradbøjes. Og det mener jeg sku. Hvis du mener at en pilledåse eller salg af en kur til en athlet er lige så alvorlig som mord og udnyttelse af kvinder så er du sku dig der skal spænde hjælmen. Fordi der findes værre ting skal doping ikke overses - der er vi enige. Men der må vel være en priotering. Og grænser for hvornår man kan ødeligge folks liv offentligt!!

    Hvad jeg er, er vel fuldstændig underordnet? Men nu du spørger, så ja til det første og nej til det andet.

    Kriminaliteten mener jeg ikke kan gradbøjes af andre end domstolene. Det er trods alt det de er der for.

    Jeg forstår det sådan, at du ikke mener at Suhr og Schwartz*2 skulle være outed i programmet? Hvad skulle de så have gjort? Helt ladet være med at lave dokumentaren om doping, som er det pænt stort problem i danske motionscentre? Eller sløret deres ansigter og de facto holdt hånden over de kriminelle de fandt frem til?

    Men ellers ja, det må være pissesurt at blive outed på landsdækkende TV i bedste sendetid. Men det skulle de nok have tænkt på FØR de solgte roids til muldvarpen.

  7. Ja - De har på kamera gjort noget ulovligt. Og omgået eller solgt doping. Men er det vigtigt for Danmark at vide?

    Men har de solgt kvinder? Voldtaget børn? Medvirket til mord? - Ulovligheder kan i mine øjne godt gradbøjes.

    Skal vi kun lave dokumentarer om uopklarede mordsager?

    Eller er det okay 'kun' at lave noget om voldtægter?

    Hvad med voldelige overfald?

    Eller bare et simpelt væbnet røveri? Må journalisterne beskæftige sig med det?

    Er det også katastrofalt at BT brugte energi på at afsløre Brixtofte i at lave usædvanlig kreativ bogføring i Farum - for det kostede jo ikke menneskeliv, det han havde gang i?

    Og er det også under al kritik, at Kurt Thorsen blev afsløret og dømt for økonomisk kriminalitet - igen, det var der jo ingen der døde af?

    Spænd hjelmen.

  8. Solidt program - og mildt sagt katastrofalt for DBFF.

    Tror dog konsekvenserne er til at overse. Sagen vil nok dø ret hurtigt, hvis ikke Kultur-Brian går ind og viser flaget nu det er samtaleemne i stuerne ude hos Hr. og Fru Jensen :smile:

    Nåja. Ham svenskeren der havde dopet nogle rotter - DET var sgu en god griner.

  9. Jeg har kørt HST et par gange før, begge gange med rigtigt gode resultater. Selvom HST er designet til hypertrofi har jeg fået gode resultater styrkemæssigt.

    Efter at have kørt 15-10-5 reps ugerne igennem har jeg som regel droppet negativ-ugerne og i stedet kørt tunge tripler/doubler/singler i f.eks. bænkpres når jeg har haft det inde i programmet. Over ca. to uger har jeg så presset styrken længere og længere op og efter de otte uger programmet er sat til at tage er jeg røget på deload. Det har virket rigtig godt de to gange jeg har prøvet det indtil nu og jeg regner da også med at gøre det denne gang.

  10. Jeg kører selv et HST forløb i øjeblikket med ret få øvelser - faktisk kun fem af slagsen, uden bentræning.

    DB pres

    WG pulls

    DB skulder

    DB rows

    CG bænk

    Derudover kan du jo lægge dødløft eller squat ind hvis du tænder på det. Og gun, hvis det er noget du gider :blush:

    Jeg har selv været i næsten samme situation som dig med lang pause og vil nu i gang igen. Det går sgu ok omend det er hårdt. Hold evt øje med min log hvis det er.

  11. Yessir, som de fleste siger så hold dig til flerledsøvelser.

    Jeg er just startet på et HST forløb der ser nogenlunde sådan ud:

    DB incline

    Pulldowns

    DB skulder

    DB rows

    CG bænkpres

    Biceps curl

    15-10-5 reps.

    Derudover er planen at køre lidt dødløft og nogle dødløftsvarianter når WC'en er til det.

    Jeg kører typisk to sæt i øvelserne, men det sættes op når reps'ne går i bund. To sæt med fem reps er jo slet ikke nok :blush:

  12. Hej MOL

    Jeg er studerende på DJH i Århus, og er i gang med en artikel om skader i forbindelse med fitness og styrketræning.

    I den forbindelse vil jeg meget gerne have fat i dig, hvis du vel og mærke har været så uheldig at komme til skade i forbindelse med din træning. Jeg leder mere specifikt efter en person med en skade i enten skulderen eller knæet. Om det er overbelastning, forkerte træningsmetoder eller rent og skært uheld betyder intet, så længe skaden er opstået i forbindelse med træning. Det er dog et krav, at du skal have være ved læge/fysioterapeut og fået en form for diagnose.

    Artiklen vil blive bygget op om dig og din skade, hvorefter jeg så fylder baggrund og kommentarer fra fysioterapeuter og vejledere på.

    Jeg bor i Århus, så jeg ville foretrække hvis du gjorde det samme. Min deadline er onsdag morgen, så jeg ville foretrække at mødes enten i weekenden eller mandag. Tidspunkt afhænger helt af dig.

    Du skal være indstillet på, at vi mødes face to face, samt at artiklen selvfølgelig kan blive offentliggjort.

    Hvis du er interesseret kan du enten kontakte mig via en PM her på sitet eller på min mobil, 29912934.

    Venlig hilsen

    Jeppe Funder, studerende v/ Danmarks Journalistøjskole

  13. WonderPatten responderer fantastisk på følgende opbygning til et træningsmax, Rommel:

    6 tripels til max trippel

    6 doubles til max double

    6 singles til max single

    I alt en dejligt masse løft helt oppe i den høje ende af skalaen.

    Men så siger krøja også at CNS'et brænder aw efter et par uger, så pas lidt på med det B)