MuPAD

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MuPAD

  1. Med fare for at stjæle tråden:

    Hvis man ønsker at træne en kampsport der

    . hovedsagligt gør een i stand til at forsvare sig selv uden at gøre skade på andre. Jeg ved godt er at det er nærmest umuligt(angreb er det bedste forsvar(?)).

    .. træner een mentalt. Intet yoga og andet hokus-pokus. Mere á la selvkontrol- og bevidsthed.

    ... bringer een i god(bedre) fysisk form.

    - hvilken art matcher da bedst? Jeg ved godt at det er mange krav, men spørger kun til det bedste match; ikke en art der nødvendigvis opfylder alle ovenstående punkter.

    På forhånd tak

    /mupad

  2. Jeg er game! Skulle faktisk til at oprette en lignende tråd. Jeg er frisk på at begynde i Club Olympia men synes ellers Dansk Helsesport er godt(jeg har kun været der til én prøvetime, men altså...). Jeg er selv rimeligt fleksibel mht. træningstider og den slags. Jeg har sendt dig en meddelelse.

  3. Slam! Så kan vi andre lære det :laugh::wink:

    Olympic er ikke, hvad det har været, men du spørger mht. squat og dødløft, og det er der skam mulighed for. Der er sådan set, hvad man skal bruge, men desværre døjer stedet med en bestyrelse, der tilsyneladende er ligeglad med det potentiale, man ellers kunne se.

    Den store fordel er dog, at du kan lukke dig selv ind 24/7, da du får udleveret nøglekort.

    Instruktion skal du ikke regne med.

    Det er altsammen fint nok, men hvor ligger det? Jeg har som sagt været ude og lede bag biocity uden held så jeg har brug for en detaljeret ruteplan. Jeg har fattet så meget at jeg vidst nok skal igennem den gård der ligger bag biocity, men hvad så derfra? Er der et skilt, eller skal man kende bankesignalet til en bestemt dør? (ja, jeg ved det lyder tåbeligt, men jeg farer af og til vild på mit kollegieværelse)

  4. Club Olympia er ikke hvad det har været.. hvis jeg var dig, ville jeg søge til Dansk Helse Sport, som ligger ved Vesterbrogade i stedet.. mange af dem som har trænet i Olympia i tidersmorgen, er flytter derop..!!

    Der er du sikker på at få en masse feed back.. der er ca. 15 stk som stiller op til DM i år fra DSH, det burde være den bedste reklame et center kan få.. :cool:

    OK. Ifølge centerguiden koster det knapt 500 kr./md. at træne der. Er det muligt at få en prøvetime eller købe sig ind for en enkelt gang?

  5. Jeg har besluttet mig for at der skal kød på ryg og ben og så nytter det ikke at løfte på træ i Riis Skov. Jeg tænkte mig at Club Olympia var sagen, men hvor er det? Jeg har været inde i baggården bag Biocity uden at kunne spotte det. Eksisterer det stadig?

    Såfremt det stadig findes er jeg også interesseret i at høre lidt om stedet; er der fx. instruktører der har forstånd på squat og dødløft eller folk der er hjælpsomme med at guide en, hvordan er stemningen osv.

    På forhånd tak.

  6. Jeg var også i Gårdbutikken på Kystvejen i Århus i går og ejeren lignede én der efterhånden var blevet spurgt til Skyr et par gange. Han ringede til sin leverandør der tilsyneladende ikke virkede specielt samarbejdsvillig; under alle omstændigheder ville de ikke modtage levering i denne uge, men han ville prøve at presse lidt på, så det evt. kunne komme på tale i næste.