Orbital

Medlemmer
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Orbital

  1. Det er også vældigt tydeligt her i tråden, når man læser indlæggene fra BH-medlemmerne. De fleste mener jo at vi kritiserer dem fordi vi har mindre muskler end de har. Eller sagt på en anden måde, vi er blot misundelige.

    Men, guess what - vi er ligeglade. Jeg kan sagtens overbevise mig selv om at jeg er en rigtig mand, uden at min røv behøves at ligne en nålepude.

    Hvis du nu virkeligt læser tråden, vil du nok finde at det ikke er de fleste der mener vi får kritik pga. misundelse ... En enkelt har luftet den holdning. Iøvrigt finder jeg og sikkert mange andre BH medlemmer, pågældendes indlæg meget tvivlsomme.

    Jeg synes desværre, at der er en tendens til at skære BH brugere over en kam og lave nogle grimme generaliseringer, og oftest kommer de fra folk som lige har kastet et hurtigt blik på stedet, fremfor brugt lidt tid derinde. Selvom vi har andre holdninger til brug af hormoner end de fleste herinde, så bider vi altså ikke ..

  2. Jeg er skam oprettet derinde, og har været det siden den startede, men du må da indrømme man må da prøve at snakke ham der til fornuft ang den kostplan, har aldrig set noget lignende :4thumbup: det gavner sgu ikke kroppen tværtimod tror jeg

    Det er rigtigt at du er medlem, det kan jeg godt huske nu du siger det.

    Der er flere i den tråd der påpeger nogle ting ved den "kostplan" inkl. mig selv. Det virker dog ikke rigtigt. Det kunne da være rart om nogle af MOL's klogere hovedet gad lægge vejen forbi og forklare ham hvad der er galt.

  3. Nu vi er ved Bodyhouse så læs lige den her tråd http://www.bodyhouse.dk/idealbb/view.asp?topicID=21425 :blink: jeg håber virkelig IKKE det er sandt hvad jeg læser :blink: manden er tosset

    Alle fora har deres del af sære indlæg og MOL har også haft sin del af dem. Jeg troede egentligt det primært var sektionerne omkring AS brug der forargede jer og ikke alt muligt andet ? ..

    Derudover er det da sjovt nok at se hvor mange af jer der rent faktisk smugkigger på BH, men samtidig ikke bare opretter sig derinde. Er i bange for at få jeres gode MOL rygte ødelagt ? .. :wink:

  4. det er ret sjældent du kører særligt mange worksæt.. Er det med vilje eller er det lidt dovenskab  :poking:

    hvilke stærkmandskonkurrencer regner du med at stille op i i den nærmeste fremtid?

    Hvor stærk vil du tro man skal være i ryg for at kunne gøre sig bare nogenlunde til stærkmand? Jeg ville selv gætte på 250 i dødløft og 125 i frivend...

    <{POST_SNAPBACK}>

    250 i dødløft ... check !

    125 i frivend ... fugga .. så skal jeg træne øvelsen !