Jesus

Medlemmer
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jesus

  1. Ok Albertsen får lige fat i sådan en til at lave pull ups med. Da jeg vejede 90 kunne jeg tage en 15 chinups men det er knap og nap 4 år siden nu.

    Ja i grunden kan det vel være lige meget om man vejer 500kg så længe man har en nogen lunde lav fedt procent, min ligger på 27%, så der er et stykke vej endnu:-)

    Fame boy.. Hvis det er mig du spørger så med 60kg på stangen så ikke noget helt vildt der.

    Har vægtstang og bænk og squat stativ derhjemme. Tænkte kunne man ikke bare lave pullups, pushups, deadlift og squat som lidt træning?? Syntes nemlig så få øvelser som muligt.

  2. Har gået og tænkt lidt over det.. Er vel ikke en god ide at jeg blir tungere, ved heller ikke om jeg stadig kan lave kropshævninger med mine 110kilogram. Men ihvertfald så er jeg begyndt med 0 alchohol i mit liv så mon ikke det hjælper. Det er vidst noget med at det osse sænker forbrændingen noget.

    Syntes ikke rigtigt at traps vokser ved rows udover at lattissimus Dorsi kun vokser, er vel også derfor min øvre ryg halter noget på grund af en masse rows..

  3. Hey.

    Jeg er på udkig efter 2 ting og et par spørgsmål.

    Jeg mangler styrketræningsprogram med kun barbell.

    Og så mangler jeg et KB program til 6 dage om ugen.

    Jeg har lavet det her program: Squat/BOR/MiliPress/BenchPress/Good mornings/Shrugs/Biceps curls og frenchpress....Dur det til noget??

    Jeg undrer mig over hvorfor ligegyldigt hvad program jeg prøver, så har jeg ikke rigtig nogle muskler i øvre ryg så som trapezius og romboids. Jeg har prøvet at shrugs og facepulls men der sker ikke rigtig noget også selv om det er 80 kg i den ene og 40kg i den anden.

    KB programmet kunne være Dag 1 swings/snatch. Dag 2 swings/CP. Dag 3 pause. Dag 4 forfra osv. Og her skal der laves mange øvelser ikke bare 3x10 og så færdig.

    Så hvordan lyder det?? Nogen andre gode trænings forslag??

  4. Du spiser en hel del 'frokost' i løbet af dagen. Rugbrød og knækbrød er dødens pølse at spise for meget af derfor begynder du sikkert at få trang til mere lækre ting. Du kan også spise en portion blandet salat, der kan sådan set være færre kalorie i forhold til en skive rugbrød. Der findes også de gode grøntsager som blomkål, gulerod og så videre der har 40kcal i sig pr 100gr. I princippet kan du spise et helt blom kåls hoved og et stykke kød efter træningen og blive rimelig mæt(håber jeg), istedet for at drikke en eller anden shake som ikke mætter en skid.

  5. Mange tak Jsc:-)

    Træning i dag. 60 min løb på løbebånd på hastighed 7. Det blev godt lige lidt hårdt på de sidste 8 min. Havde overvejet før jeg kom derned at styrketræne lidt osse, men syntes ikke lige humøret var til det. Kan godt mærke jeg har fået lidt vabler, må lige ha kigget på det.

  6. Jeg er også overvægtig og har da været ude for at nogen sagde 'du er fed' også selv om man egentlig ikke rigtig har gjort dem noget. Men altså jeg er da lige glad, Hvis det er det de mener så fred være med det. Freks hvis man kommer løbende med sine 112kg så var der en ældre mand der sagde 'det hjælper ikke noget det der'..... Det er ret dumt af folk at sige sådan noget og en dag kommer de til at sige det til den forkerte person...

    Hvis du virkelig kæmper for det blir det også en ny slags hobby eller game hvor det er meget givene for hvert kilo du går ned.. Se så frem til den dag det er din tur til at kalde folk 'fede' ROFL just kidding!

  7. Nu ved jeg ikke lige med pullups eller chinups men hvis du træner med overhåndsgreb skulle det være fint, men med underhåndsgreb bør du nok få en øvelse ind til øvre ryg så som shrugs.

    Du spørger om din træning er for lidt eller for meget. Jeg syntes du træner for meget og nok bør vælge styrketræningen fra. Det oveni i hård kampsport og løb.. Kan ikke se hvad det skal gøre godt for du kan alligevel ikke rigtig bygge så meget muskler op med alt det du forbrænder på en uge. Med mindre du virkelig er i overskud.

    Jo du kan blive stærkere men dit valg af sæt/reps tyder på bodybuilding.

    Hvis du virkelig gerne vil være pro så kan jeg ikke forstå du ikke spørger din træner hvad han syntes du bør supplere med. Nok de færreste der ved så meget om MMA herinde.

    PS: I det store hele, hvis det er 10km du løber men hvis det bare er 3km er det da helt fint hvad du gør.

  8. Iøvrigt begyndte jeg at spise noget proteiner pulver vikingerne også spiste og fik udslæt på lænden af det. Nu er det næsten helt væk. Istarten var protein pulver et affalds produkt som man begyndte at sælge til bodybuildere. Ja jeg taler ikke imod brugen af det. Personligt ville jeg hellere spise noget mad med protein i for det mætter, protein pulver mætter ikke.

  9. Kan godt være det er lidt off topic men har tit tænkt over hvorfor er tynde mennesker så dumme overfor overvægtige?? Det er kraftedme en form for facisme jeg er så godt træt af dem og var der ikke også lige skrevet i et blad jeg læste et sted, at lidt overvægtige lever længere end tynde og muskuløse mennesker kan klare sig længere tid når de blir gamle.

    Det er ligesom om det er blevet ideelt for mænd og kvinder nu om dage at være tændstiks mennesker..

  10. Hvis du vejer 135kilo og vil dyrke styrketræning kan det for nogen godt være lidt demotiverende ikke at blive mindre i korpusset. Jeg ved at næsten alle kvinder er ked af at være stor. Det er når man kan se det går den rigtige vej at det blir lettere. Helt klart begynd at cykel 3 km om dagen 6 dage i ugen og spis kun almindeligt mad, ingen fast foods eller skil,chips. Slik og den slags er for børn og fastfood er for tabere.

  11. Aj slap af psykolog hjælp.. Hvis man tager nupo pulver får man 600kcal om dagen og det er nok de færreste der skal have psykolog hjælp fordi de har prøvet at være på nupo:-) Freks bodybuildere der cutter som vil have lavere fedt procent, sniger fedtet af og det er nok også mest lang tids holdbart idet det ikke føles så meget som en slankekur.

    Ude på nettet er der ret delte meninger om hvor meget mere muskel masse forbrænder fedt. Nogen har påstået at 10kg muskelmasse forbrænder 500kcal om dagen mere. Her kan jeg bare tale af personlig erfaring at det passer overhodet ikke en meter, det er langt mindre. Men der er den fordel ved styrketræning at det sætter forbændingen op såfremt du styrketræner jævnligt.

    Det hele kommer an på hvordan du spiser. Du kan sagtens cykle det du gør og aldrig tabe dig hvis du spiser for mange kcal. Prøv at start med 2000kcal om dagen og se hvad der sker på en uge. Hav lidt tålmodighed med det.

  12. Cykling 16km idet fri. Modvind 5km af vejen ellers godt vejr. Jeg lagde roligt ud denne gang og det var godt. Jeg gad ikke okse afsted, på nær lige da vind var i ansigtet kunne jeg mærke det var hårdt.

    Træning 2: TGU KB 16kg 6 reps hverside.

  13. Jeg spiser osse for det meste vegetarisk og da jeg var rigtig vegetar overvejede jeg veganer. Jeg tror nu godt man kan få nok protein som veganer, der er flere fødevarer som kikærter og bønner, linser bla. som indeholder protein. Man skal bare huske at spise b12 vitamin tilskud. Dette gør veganer til noget moderne, da jeg ikke kan forestille mig at et menneske kunne overleve på det i tidernes morgen. Desuden kan man osse få veganske protein drikke som ris og hamp, dog er kvaliteten lidt lavere end freks mælk eller æg. Veganer bruger heller ikke silke da der omkommer levende væsner der ;-)

    Sabeltand, du har fuldstændig ret i at man nærmest blir hjernevasket til at spise kød igen af andre mennesker. Det er ligesom hvis man vælger at tage helt sort tøj på og nej så er man altså ikke satanist eller en negativ person.

    Jeg har dog mødt en kvinde der var vegetar og dyrkede sport, hun var en streg i luften, der tror jeg faktisk nogengange osse at nogen vælger det for at blive tynde/spinkle (desværre). Der skal spises proteinrige madvarer og ikke bare kalorie fattige kulhydrater, for at man ikke svinder ind.

    Det er muligt at bestille veganer varer over nettet og man slipper derfor at handle ind i et supermaked og få underlige blikke af mænd og kvinder i køen, når der ligger bønnepostejer og tahin osv på samlebåndet.

    Man har måske udover at det er komplet umuligt at få b12 fra ikke animalske produkter(der er nogen i planter men de virker ikke rigtigt), sværere ved at få dækket kalk behov, men der er osse bestemte frø bla. som man kan få det fra.

    Til sidst vil jeg sige at jeg har smagt noget godt veganer og det er faktisk ret lækkert.

  14. Så fik jeg trænet noget styrke. Kettlebell 16kg.

    3x12 cleans

    1x12 snatch

    1x12 1-armswings

    1x12 1-legged deadlift

    1x12 marxercist row

    1x12 tactical lunges

    Og til opvarming fik jeg balanceret lidt på bold+noget joga fra youtube(hehe).

    Jeg tror jeg vil til at træne noget mere kettlebell fremover, det er sku fedt. Som hovedregel skal man prøve, at have den så tæt ind på kroppen i swings og cleans, fordi det skåner ens ryg. Bare lige et tip. Min vægt siger fedt % er 25%, så ikke noget at råbe hurrah for, men jeg har lavet lidt ændringer i dagligdagen.

    Der står godt nok i starten at målet er vægttab, men der menes der tab af fedt.