Lundemanden

Medlemmer
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lundemanden

  1. Hej MOL'er, nu hvor jeg ikke har alverdens penge og tid ville jeg invistere i en træningsbænk med vægte. Jeg har set en i denne uge i Bilka for 999,- Jeg ville bare lige høre jer om den er noget værd, og om der evt er andre steder hvor det kan betale sig at købe.

    Jeg er ikke ude efter det mest fancy udstyr, men gerne så der kan komme lidt kilo på og træningen ikke bliver alt for amatør agtig.

    Håber i kan hjælpe.

  2. Hej MOL'er,

    håber i kan hjælpe mig. Jeg ville høre om nogen af jer ved om der findes et kost program til computeren der eventuelt kan downloades på nettet?

    Programmet skal kunne beregne hvor mange og hvilke vitaminer, fedstoffer osv man indtager. Håber i ved hvilken slags program jeg mener.

    Mvh Lundemanden.

  3. Jeg fik fortalt af en af mive kammerater at der er fødevarer/vitaminer man kan spise for at øge sin skæg vækst.

    Ikke at jeg har nogen problemer med min, men er der nogen der ved om det er rigtigt? I såfald, hvilke varer/vitaminer?

  4. NU i skriver om frosne frugter, så vil jeg uden at kapre tråden helt lige hurtigt spørge hvor i køber jeres henne og hvad de koster?

    Jeg synes de er vildt dyre i vores rema 1000 :)

    Niklas :superman:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg køber mine i Netto. 500g frosne jordbær 12,- eller 300g frosne hindbær 12,-

    Yum yum

  5. Hej Mol'er,

    jeg var egentlig bare nysgerrig omkring indholdet af shakes/smoothies. Nu holder jeg personligt meget af både jordbær og hindbær, men er der nogen forskel i "sundheden" når de kommer i frossen tilstand?

    Og hvis i har nogle SUPA DUPA opskrifter må i endelig skrive dem.

    På forhånd tak,

    Lundemanden

  6. Jeg må lige tilslutte mig og sige at havregryn holder 100 og er klart det der mætter bedst. Men jeg har lige et spørgsmål jeg håber i kan hjælpe mig med.

    -Jeg synes grynen er ret tør med mælk og uden sukker, men hvis der findes et godt alternativ til sukkeren, noget lidt mindre usundt? Jeg har prøvet rosinerne, hvilket smager rigtig godt, men jeg trænger til lidt afveksling.

    Håber i kan hjælpe, takker :4thumbup:

  7. Hej MOL'er,

    jeg ved ikke hvor mange af jer der kender rapperen/skuespilleren LL Cool J, men han skulle have et træningsprogram på nettet men jeg kan ikke finde det.

    Så var jeg bare nysgerrig om der var nogen af jer der ved hvor det kan findes?

    Tak for hjælpen,

    Lundemanden

  8. Pistons har virkelig også et super komplet hold. Ben Wallace, Rasheed Wallace, Hamilton og Billups er alle superstjerner.

    Som et hold fungerer de som superstjerner, men de ville ikke have så meget succes hvis det ikke var hinanden. Om glem nu ikke Prince, my dogg. :4thumbup:

    Mit bud, det bliver ikke et dream team 92 om igen. Intet hold slår nogensinde dem, nu hvor Europa også er blevet et stort basketball forum.

    Men de går hele vejen, da det bliver langt mere seriøst denne gang, med færre "show-playas" og en super god og seriøs træner. Respekt til Larry..

  9. Da jeg i øjeblikket er på meget stramt budget tænkte jeg på hvor stor forskellen er på de forskellige sødemiddeler. SØD står til ca. 48,- i Kvickly, er den billigere andre steder? Og er det den bedste at købe til fx. shakes? Eller kan andre ligevel bruges?

    Håber i kan hjælpe mig :afro:

  10. -forresten, hvordan er kvalitets-forskellen på frossen/dåse/frisk frugt? Det ville være mest sansynligt hvis friske frugter er bedst, men er frosne og dåsefrugter så meget dårligere?

    Og hvordan opbevarer i jeres shakes? Skal det drikkes med det samme, eller kan det stå natten over i køleren?

  11. Er det ikke fordi du ikke tillader makroer ?? så skal du op under funktioner -> makroer -> sikekrhed og så skal sikkerhedsniveauet ned til mellem eller medium

    Jeg har nu prøvet hvor jeg tillader makroer og hvor jeg ikke gør, og prøvet at sætte sikkerhedsniveauet ned som du skrev.

    Intet af dette virker. Der hvor Kcal antal osv skal stå kommer kun 3 stjerner frem.