Q1983

Medlemmer
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Q1983

  1. Det der med, at du taber dig mere af at fordele din mad over fx. 6 måltider i stedet for 3 er en skrøne... Det holder ikke overhovedet. Det er det samlede kalorieindtag, der gælder, og så er det i princippet ligemeget om du indtager det hele til din morgenmad. Grunden til at det bliver anbefalet at spise mange små sunde måltider er, at du på den måde holder dit blodsukker stabilt og på den måde undgår at gå "sukkerkold", så du "bare" lige er nødt til at køre en plade chokolade ned...

  2. Blanco: Jeg forstår så udemærket, hvad du mener, og hvis jeg havde haft nogle videnskabelige beviser eller lign. så ville jeg uden tvivl have brugt dem. Tvivl du endeligt ikke på det. Men jeg er da kvinde nok til at erkende, når jeg har taget fejl, hvilket jeg tilsyneladende har i dette tilfælde... -og det er jeg da ked af. :cry: Som skrevet: Man lærer noget hver dag og sådan skal det jo være... Nu kan jeg jo så skråtte øvelsen og dermed gøre mit program nemmere... ;) Så fik jeg da lidt ud af det... B)

    God weekend.

  3. Essensen: Jeg har ingen kilder at underbygge min "lille teori" med, da jeg ikke har undersøgt det nærmere. (Har ikke selv et behov for større bryster ;) ) Som skrevet, så er det bare, hvad instruktørene i mit center siger. (-Og nej jeg er normalt ikke ukritisk overfor ny viden på nogen måde, har som sagt bare ikke haft noget behov for at sætte spørgsmålstegn ved det) så du har da sandsyndligvis ret. Man bliver klogere hver dag, og det er jo skønt...

  4. Jeg træner i et center "KunForKvinder", hvor det er almindeligt kendt, at hvis man kører Pecdeck med en arm og så helt hen til det modsatte bryst, så får man en såkaldt "snyde-kavalergang", altså at brysterne (brystet) bliver større visuelt. -min erfaring siger mig, at det ikke er helt hen i vejret-og umiddelbart skulle jeg mene, at det vil have samme effekt på mænd. Det er bare et forslag, om manden vil bruge det eller ej, er jo fulstændigt op til ham selv.

    -Du får ret og jeg får fred.

  5. Hvis du ønsker en tydeligere markering mellem brysterne, kan du fx. køre "Pec deck" med en arm af gangen, og så langt hen mod det andet bryst som muligt. -Men det er selvfølgelig ikke masse, men det ser muligvis ud af noget mere...

  6. :lol: Det ved jeg ikke rigtigt. Det er en kamp for mig at spise for tiden, jeg er nemlig aldrig sulten, og har ingen appetit. Jeg spiser stort set kun, når jeg decideret kan mærke, at min krop SKAL have noget NU... ;) -men jeg er dog også enormt træt og sover meget...

  7. Der er selvfølgelig lidt forskel fra dag til dag, nogle dage 600 kcal, nogle dage 2000 kcal., men så vidt muligt, så ligger det mellem 1000-1200 kcal. Jeg ved godt, at det ikke er meget, men det er bare den måde, som jeg bedst kan gøre det på. Jeg tager cirka en gang om ugen, hvor jeg spiser omkring de 2000 kcal., så stofskiftet ikke strækker helt... ;)

  8. Rønne:

    Du har ret, jeg skulle have skrevet: "Det KAN ødelægge din nakke"... Sorry... Det er jo heller ikke alle der får ødelagt sine knæ af at løbe i fx. kondisko, men da risikoen er der, er det smartest at investere i nogle ordentlige løbesko... U know what I mean... ;)

  9. -Og alt bliver hver dag skrevet ned og regnet nøjagtigt ud i kalorier og det hele. Som sagt er problemet ikke, at jeg IKKE kan tabe mig, det kan jeg sagtens... Problemet er... mmm at jeg egentligt ligger på min idealvægt, men at der stadig er de der forbandede kvinde-fedt-depoter.... ;)

  10. Hmmm Jeg træner 8 reps gange 4 sæt...

    Jeg spiser cirka 1000-1200 kcal om dagen.... Groft rugbrød, salat, frugt, cheasy yougurt, tun, kylling. Det er sådan hovedingredienserne. Jeg spiser lidt musli til min yougurt for at få noget fedt fra nødder og lign., men det er sådan det eneste ikke-slankende, som jeg indtager. Jeg vil selv sige, at jeg har rimeligt godt styr på min kost (bortset fra, at jeg spiser for lidt) Engang imellem spiser jeg en protein-bar efter træning...

    Hvis der er mere, du vil vide, så må du lige skrive det...

  11. Bare lige en lille kvinde-kommentar... :tongue: Jeg ved ikke hvordan, du "tager" Press behind neck, men jeg gætter på, at du kører den ned bag nakken. Mit forslag er bare, at du tager den ned foran ansigtet i stedet, da det andet ødelægger din nakke. Det giver samme resultat. Man skal jo nødig ødelægge den krop, som man prøver at opbygge... :lol:

  12. Hej allesammen!

    Jeg har været (-og er som sådan stadig) på diæt. P.t vejer jeg 58 kg og jeg er 167 cm. høj. Umiddelbart skulle vægten passe nogenlunde (det er selvfølgelig svært for jer at vurdere), jeg får ihvertfald af vide, at jeg ikke skal tabe mere. (Jeg har kvindelige former mht. bryster og hofter)... meeeeen her kommer mit problem så, jeg styrketræner og vil gerne have, at man kan se mine muskler, men selvom jeg muligvis er på min ideal-vægt, så er de stadig gemt bag et fedtlag (mest på maven, og lidt på arme). Hvad skal jeg gøre? Er den eneste mulighed, at jeg taber mig yderligere eller har en eller anden en magisk løsning?

    Jeg styrketræner hveranden dag og løber hveranden (3-4 gange styrketræning, 3-4 gange løB) Jeg har tænkt lidt på, om det bare er et spørgsmål om tålmodighed og om jeg på et tidspunkt om en 3-4 år har "løbet" det sidste fedtlag af? :bigsmile: Jeg spiser sundt og fedtfattigt, så kosten kan absolut ikke ændres.

    På forhånd tak.

  13. Hej

    Uden at vide det med nogen form for sikkerhed, så vil jeg da sige, at det er meget hårdere at løbe i naturen end på løbebånd. Dette baserer jeg kun udfra egen erfaring, jeg kan ihvertfald løbe både hurtigere og længere på løbebånd.

  14. Selvfølgelig er den slags formler relativt upræcise, og jeg går heller ikke udfra, at der er nogen, der går efter dem fuldstændigt, men man kan få en nogenlunde ide om det.-og hvis man ikke ønsker, at en slankekur skal være totalt indgribende i ens dagligdag, så er de bedre end ingenting og nemme at anvende, Hvis man tager på, eller taber sig minimalt ved at gå udfra dem, så må man jo justere lidt på det.

  15. Hej Freja!!!

    På www.Iform.dk kan du gå ind og få dit ligevægtsindtag regnet ud ved blandt andet at indtaste vægt, højde, hvilken form for arbejde du har og hvormeget motion du dyrker. Når du har gjort det, kan du jo selv vurdere, hvormange kcal. du vil indtage. Du kan på samme side se hvormange kcal. du forbrænder ved forskellige aktiviteter, fx. løb og havearbejde. Jeg tror generalt, at du vil finde siden nyttig. Jeg har personligt haft meget glæde af den. Held og lykke med slankekuren og motionen.

    -Mette

  16. Dem jeg spiser smager lidt af Snickers, og de indeholder 139 kcal. Jeg kan på stående fod ikke huske, hvad de indeholder af forskellige ting og sager... Men smager rigtigt godt og giver lige et kick, så man kan give den lidt ekstra gas... Så i sidste ende, tror jeg ikke, at det er så skidt kcal.-mæssigt, selvom man er på slankekur...

  17. Rønne: Det jeg mener er, at jeg ikke spiser pasta, ris, kartofler og hvidt brød foreksempel...

    Jeg spiser selv en proteinbar enten inden eller efter træning, selvom jeg er på slankekur.

  18. undskyld, jeg har vist misforstået sætningen med kulhydrater, sorry...

    Jeg ved bare, at jeg helst undgår dem, når jeg er på diæt, måske er dette også misforstået, det er bare en ide, som jeg har... Jeg lukker bare... ;)

  19. Kæmpesmed: Jeg ville altså ikke fylde kroppen med for mange kulhydrater, hvis jeg var ham... De er svære at forbrænde, så skær hellere ned på dem, dvs. kartoffler, ris, pasta, hvidt brød og så videre... Måske bare en mærkelig ide jeg har... Who knows... ;)

    KH Mette