ully

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ully

  1. Hej

    Jeg har selv problemer med det i øjeblikket og vil lige fortælle hvad jeg har erfaret: har været til lægen (gildhøj sportsklinik) hvor jeg fik følgende at vide:

    - Pause et stykke tid så betændelsen kunne fortage sig

    - Opstart med let styrketræning af underbenene ( læg musklen) uden at få ondt i skinnebenene, gradvis forøgelse af belastning på benene.

    - Cykel og svømmetræning igen uden at få ondt i skinnebenene

    - Interval løb/gang ( 1 min. gang - 1 min. løb osv )

    Derudover er jeg blevet anbefalet af en fysioterapeut, at bruge kamfer creme fra matas til at smøre skinnebenet ind i og lade det sidde natten over (under bandage eller lange strømpe)

    og som der er en der skriver at massager benet, men med retning mod hjertet.

    Derudover er det vigtigt at se på hvad der har forvoldt dine problemer, måske "bare" overbelastning eller måske forkerte løbesko.

    Hilsen

    Ully

  2. Hej Froqman

    Hvis du søger nu og bliver afvist pga. modenhed/alder og så igen søger om fx to år, viser det ihvertfald at du ikke har mistet lysten selv efter de to år!!!!!!

    Iøvrigt mener jeg bestemt ikke man kommer til at snuse til noget som helst af det frøerne laver ved at springe et par måneder, meld dig heller til et patruljekompagni i hjemmeværnet, her prøver man hvor surt det kan være at skulle gå mange kilometer bag fjendens linier og man kan jo evt. samtidigt læse videre.

    Hej.

    Hvis jeg var dig vil jeg nok vente et par. Du ville nok falde fra på vurderingen om modenhed og psykologen vil nok fra vælge dig igen på pga. alderen.

    SÅDAN noget skal du ikke lytte til(de kender dig ikke), ingen kan vide om DU kan klare elev tiden! Men de har ret i at det er psyken der kommer på prøve.

  3. Det lyder ret vildt hvis de beslutter at skifte det hele ud på en gang, men meget af udstyret er også slidt godt ned/misvedligeholdt, fx kører smith maskinen meget ujævnt, og det ene løbebånd kører skævt osv osv osv. og ja alle de der luft maskiner burde bare ryge ad h.... til :) I det år jeg efterhånden har trænet på dtu er der blevet udskiftet lidt udstyr og byttet rundt på noget andet, primært i bænkpres/squat området. Jeg har ikke kunnet se ideen i at bytte rundt på udstyret, men det har heller ikke generet mig ;)

    Jeg følger spændt udviklingen i udskiftningen af maskinerne........

  4. Ja nu må vi se.

    Jeg er selv begyndt at indtage en potion tre gange dagligt(startede for en uge siden), og så må vi se hvad der er af resultat om en måned, når dåsen til kr. 700 :( er tom!

    Jeg har fået det anbefalet af en fys. der selv har haft rigtig gode resultater med det, og selvom der måske ikke er videnskabelig dokumentation endnu, lyder historien om hvorfor det hjælper, bestemt ikke usandsynlig!

    Jeg kan jo kun opfordre andre der har prøvet gluco-ernæring til at skrive om deres resultater.