U.T.

Medlemmer
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by U.T.

  1. Hej Brandslukkeren

    Bor selv i Viby jeg træner hjemme nu. Men for et par år siden trænede jeg i Vestergårdsskolen. Det ligger lige ved siden af handelsskolen. Hvis de stadig har den samme pedel (Nick) er jeg sikker på at du kan komme ned og træne der. Det kostede dengang 50 kr om måneden hvis man er over 18, ellers er det gratis.

    De har alt i vægtudstyr der.

  2. Hej...

    Jeg er snart færdig med mit HST og vil gerne starte på noget nyt da jeg har kørt flere omgange HST har overvejet noget Alternativ Hypertrophy af TJ fordi jeg har hørt meget positiv omtale om programmet. problemet er bare at getbig er nede og har været det de sidste par dage.

    SÅ ville lige høre om nogen af jer sidder inde med artiklen.

    har prøvet at søge på MOL og google uden at finde noget jeg kan opbygge et program af. Håber der er nogen der kan give en hånd.

  3. det ville nok være lidt i overkanten at købe sådan en hjem til værelset

    man kan købe en Ribbe til chins til 150 kr i harald nyborg

    jeg har selv skruet 2 af de der treknter op man bruger til at sætte feks hylder op med, og sat en stang på. nu sidder jeg bare og tænker over hvad fanden jeg skal sætte op for at jeg kan lave dips

  4. nu siger du at du er 172 cm høj og kun vejer 52 kg, mit råd til dig ville være at træne hele kropeen + spise en masse så du kan tage nogle kilo på og når du er tilfreds med størrelsen så kan du altid brænde fedtet af og fremhæve dine mavemuskler.

    Det bliver nok meget svært at lave et HST program der virker med de håndvægte du har fordi at en af grundregelerne i HST er at man bruger store øvelser som Squat bænkpress og dødløft.

  5. Nu ved jeg ikke hvor stærk du er men tror hurtigt at de 15 KG vægte bliver for lette. Hvis du kan lave over 15 gentagelser vokser man efter sigende ikke specielt meget.

    http://www.motion-online.dk/styrketraening...ed_haandvaegte/

    linket er til en Artikkel vedr. træning med håndvægte.

    Har du overvejet at købe en bænk??

    http://www.fitnessgruppen.dk/default.asp?f...31&pfgnr=311041

    jeg har den der hedder primus 100 og det koster mindre end 1 års træning hvis du køber den med 50 KG vægtsæt. også kan man altid købe ekstra vægte.

  6. Hennestar :Har lige haft kørt et HST program igennem jeg kørte som skrevet tidligere med øget sæt ved faldende reps og jeg endte med at løfte 5*5 af 1RM uden at køre til failure.

    Hvis du kan løfte vægten mere end 1 gang er det da ik din 1RM, eller er der noget jeg har misforstået???