Apocalypse

Medlemmer
  • Posts

    1,782
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Apocalypse

  1. Hvorfor er kosten den vigtigste kilde til vægttab?

    Eks. hvis du dyrker motion hvor du forbrænder 1000 kcal hvorfor skulle det være dårligere end at indtage 1000 kcal mindre?

    Fordi træning der forbrænder 1000kcal vil øge din appetit betydeligt. Typisk vil en normal person indtage ca. det samme som de forbrænder ved at dyrke sport, hvorfor man netop anbefaler at fokusere på kosten i stedet for træning hvis ønsket er vægttab. Er dit ønske at blive sundere er træning langt vigtigere (typisk sundere at være overvægtig men aktiv end normalvægtig og passiv).

  2. Det sidste er helt sikkert interesant. Husk dog at mælkesyre i dag er frikendt for at være årsagen til udmattelse og smerte - høj værdi er en indikation på udmattelse - men mælkesyren er ikke det man mærker..Bare en detalje.

    Ja spørgsmålet er så om MP har mindre mælkesyre end andre fordi han netop ikke bliver så let udmattet? Jeg har hørt at man typisk siger de første 10 tag i svømning ikke generer mælkesyre eller ikke øger mængden i det mindste, så det er nok først efter 15-20 tag at MP er bedre end andre?

  3. Om han er dopet? Tja, måske - personligt tror jeg nok han er - men det nok min egen ide om at amerika har bedre doping end os andre.

    Det tror jeg ikke du skal regne med. Der er klare fysologiske træk ved Phelps, der gør at han er en fantastisk svømmer.

    Phelps has a body particularly suited to swimming. He has a long, thin torso with arms which span 6 feet 7 inches (200 cm), disproportionate with his height of 6 feet 4 inches (190 cm).[11] However, he has relatively short legs which reduce resistance through the water,[12] but despite this he has size 14 feet (49.5 Europe) and double-jointed ankles. He can extend his ankle beyond the point of a ballet dancer which enables him to whip his feet for maximum thrust.[13]

    Derudover skulle Michael Phelps kun ophobe ca. halvt så meget mælkesyre i forhold til andre elitesvømmere. En typisk elitesvømmer har 12-14 millimol pr. liter, mens Phelps kun har 5-6 millimol pr. liter efter samme præstation. Hvis i ligger mærke til det er Phelps også klart bedst på det sidste stykke, hvor de andre falder lidt i tempo og klart bedst på distancer over 100m (f.eks. 200m).

  4. har hørt at protein syntesen skulle være højst 48timer efter træning dvs, dagen på træningens dagen og fridagen...

    hvis i nu læser så står der højst, protein syntesen fortsætter nemlig optil 5dage efter træningen og musklen når alså at reparer sig selv 100% inden bliver trænet igen

    Jeg vil nærmere mener den forhøjede proteinsyntese højest varer ca. 48 timer, og den topper efter ca. 24 timer. Det er en af pointerne i HST træning, hvis jeg ikke tager fejl.

  5. Jeg har bare læst så mange gange herinde at det er en FYSISK LOV at man ikke kan tage muskelmasse på når man er i kalorieunderskud.

    Det er også fuldstændigt korrekt. I den periode din krop er i katabolsk tilstand kan du ikke opbygge muskelmasse. Din krop kan dog godt skifte mellem katabolsk og anabolsk tilstand i løbet af en dag, hvorfor du godt kan opbygge muskelmasse selvom du i gennemsnit ligger i kalorieunderskud.

  6. Ja, jeg er helt ny på distancen.

    Jeg gør det bare for at prøve mig selv af. Har I andre gode råd?

    Er det godt at løbe fx to dage før, eller dagen før, eller burde jeg lade være med at løbe lige op til? Jeg er jo ikke vant til disse lange distancer. Løber engang imellem, men det er omkring 6-7 km.

    Mit mål er bare at gennemføre halv.marathonet, men ved I hvad stjernetiden er? Jeg er en pige på 19!

    Du skal helst holde pause de sidste 2-3 dag inden løbet, så du er frisk til løbet.

    Jeg ved ikke helt hvad du mener med stjernetiden, men typisk siger man at 2 timer for ½-marathon og 4 timer for en marathon er flot for en begynder.

  7. Jeg mener bare du skal komme i gang i et par tilfældige sko. Du starter sikkert med en blanding af gang og løb og det er næsten ligemeget hvilket mærke du har på. Efter nogle uger/måneder når du løber lidt mere kan du kigge på sålen af dine sko og det giver et godt praj om hvilke sko du skal købe hvis du begynder at løbe mere seriøst.

    Men bare kom igang - ellers er skoene også ligemeget :)

  8. Den letteste måde at tabe sig på er ved først at opbygge en større muskelmasse - Muskler forbrænder en del energi selv i hviletilstand og desuden kan du let forbrænde mere energi ved arbejde. Det er også en holdbar løsning i stedet for at du skal være på kur resten af livet.

    Derfor vil jeg anbefale du starter med at få noget muskelmasse på og så bagefter intensiverer din kredsløbstræning, hvis det er nødvendigt.

  9. Det er nu bekræftet - Vino er snuppet for bloddoping til enkeltstarten og holdet har accepteret at trække sig!

    Til spørgsmålet om MR og konkurrenterne dopet? Ja, de bruger den nye dopingmodel med EPO hvor de anvender mikrodoser - de tester negativt efter 8-12 timer.

  10. Efter en lidt dårlig start regner jeg med at komme ind i kampen nu!

    Jeg var på ferie i de første etaper (uden netadgang), så jeg satte et hold der skulle holde indtil i dag fra prologen. Det er sådan set gået ok, men er nu stadigt 2 mil efter de bedste i vores liga. Det bliver svært at hente, men jeg rager jo lige 2-3 mil til mig i dag regner jeg med :)

  11. Sport findes for at underholde os - jo mere anderledes og underholdende jo bedre. Derfor er det et super mål eftersom det bliver godkendt. Havde han score med hovedet ville det være et dårligere mål!

  12. Jeg kender en pige der også går til boksning. Hun har gået til det i 4 år ca. men hun har kun bokset 2 kampe. Det er vist ret typisk... de fleste træner bare boksning, men bokser ikke kampe. Så er boksning ikke 'farligere' end alle mulige andre sportsgrene. Det er rigtig god træning, men jeg hælder personligt mere til kickboxing eller lignende. Hendes persontræk lyder meget som dine, så jeg kan kun sige:

    Prøv det!

  13. Jeg vil gætte på en top 10 som:

    1) Jay Cutler

    2) Ronnie Coleman

    3) Victor Martinez

    4) Toney Freeman

    5) Dexter Jackson

    6) Gustavo Badell

    7) Melvin Anthony

    8) Dennis Wolf

    9) Silvio Samuel

    10) Ronnie Rockell

    :4thumbup:

  14. Først laver Messi et super mål meget lig med Maradona's:

    I går lavede Messi så lige et Hand of God mål der blev godkendt!

    Det er rimeligt spooky når han allerede inden begge disse var blevet sammenlignet med Maradona... Mon han selv tænker på det og prøver at få det til at ligne Maradonas mål??