michael000

Medlemmer
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by michael000

  1. Håber der er nogle der kan hjælpe mig.

    Skal til og igang med et forsøg. Hvis jeg fx sætter pulsuret til at registrere min puls hvert 5 min. Kan det så lad sig gøre at pulsuret kan registre min puls hvert 5 min over 5 dage eller vil det kræve for meget hukommelse?

  2. Jeg sidder og skal til at udregne mit totale energiforbrug på en dag. Har regnet BMR og fundet PAL faktor jeg skal gange med. Har set er på siden at for at få mit total energiforbrug så skal jeg sige BMR * PAL.

    Spørgsmålet går på om jeg ikke også skal ligge DIT ( fødeinduceret termogenese), som udgør 10 % af det totale energiforbrug, til BMR*PAL

  3. Håber at der er nogle som kan hjælpe. Jeg træner 5-6 gange om ugen.

    Dag 1 : Bryst, triceps og mave

    Dag 2: Ryg og Biceps

    Dag 3: Ben og skuldre

    Dag 4: Pause

    Dag 5: Bryst, triceps og mave

    Dag 6: Ryg og biceps

    Dag 7: Ben og skuldre

    Jeg er vil derfor godt vide om jeg træner for meget skuldre, da man træner forsiden ved bryst og bagsiden ved ryg.

  4. som normalperson - som ikke laver fysisk aktivitet - har brug for en kcal indtage et sted mellem 2000-2500 kcal. En 1/2 liter coca cola light er der ca 2 kcal, så det er vist ikke den som er skyld i at man indtager for mange kcal.

  5. Ved godt at man skal tilstræbe sig på at spise 6 måltider i løbet af dagen, men oftest har jeg overhovedet ikke tid. Er det så en ulempe at jeg spiser meget om aftenen, hvor jeg tit indtager mellem 1000-1500 kcal. Jeg har styr på at hvis man vil stige i vægt så skal man være i overskud og hvis man vil tabe sig så skal man være i underskud. Vil så bare lige høre om mit store indtagelse af kcal om aftenen har nogle bivirkninger?

  6. har lige købt en bøtte protein *fjernet*. I bøtten ligger der en ske. er der nogle som ved hvor mange gram protein der kan være i den.

  7. Hej

    jeg er en 25 årig idrætstuderende. Jeg laver ca. 15 timers idræt via studiet. derudover styrketrænet jeg ca. 12 timer om ugen. Jeg er 175 høj og vejer 72 kg. Hvor mange kalorier har jeg brug for om dagen?