kimse85

Medlemmer
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kimse85

  1. der er du så ret.. men jeg tror at du vil få minimalt ud af at koditionerer dig til at kunne gøre det... kan godt se at den kan passe ind i de programmer men det siger mig meget lidt...

    hader heller ikke direkte øvelsen , men ad der er virkelig mange som kører disko, der bruger den og de har fantasier om at den træner centeret af brystet hvilket er langt ude..

  2. så vidt jeg ved kan du ikke ramme brystet i midten alene.. presseøvelser aktivere hele brystet.. og forstår ikke hvad du vil op nå med fx. 3 sæt flyers efter fx. bænkpress og incline press... udover evt. overkill af brystet..

  3. Fra en af TJ´s udtalelser

    Der er flere grund til at flyes er en skod øvelse, sammenlignet med de store presseøvelser. For det første er det en isolationsøvelse, med store biomekaniske svagheder (øvelsens natur gør at man ikke kan tage særligt meget vægtmæssigt), som gør at man ikke rigtigt kan løfte noget nævneværdigt, sammenlignet med presseøvelser. Og det er hele sagens kerne. Muskler vokser primært i respons på en stigning i den mekaniske belastning. Jo større vægt man kan påføre musklen, jo bedre. Og mulighederne for lige netop dette er IKKE særligt gode i flyes. Derfor er presseøvelser mange gange bedre.
    og flyers er stort set samme bevægelse som cabel cross...