John Kimble

Medlemmer
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by John Kimble

  1. Hvis det er fedt skal det løbes/svømmes/sjippes etc. væk. Du skal fokusere mere på fedt forbrændingen. Du siger du laver mange mavebøjninger så det kan evt. være at du træner maven for meget, hvilket kan resultere i at din abs svulmer op (ligesom alle andre muskler der trænes ;) ) De kan altså godt svulme lidt udad og få maven til at se "tyk" ud..! Hvis det er problemet skal du simpelthen forsømme din mavetræning et stykke tid.

  2. Er det meget udbredt at piger træner HST?? For jeg kender nogle stykker der gør og man sku da ikk tro at tøserne trænede med massetilvækst som mål..?!

    Det er da nederen hvis det er sådan det står til :cry:

  3. Fedt billede :bigsmile:

    Jeg svømmer 30x 25m her i starten, fordelt så jeg svømmer 10 baner bryst, 15 baner crawl og 5 baner bryst.

    Jeg ville umiddelbart heller ikke mistænke svømning for at target'e trapz men det er lige før jeg er mere øm end når jeg har trænet dem nede i centeret :blink:

    Er det pga. manglende tilvænning af musklerne til svømning eller er jeg helt forkert på den...?

  4. Jeg er for nylig begyndt at svømme et par gange om ugen for at forbedre kondien. Men når jeg svømmer (især brystsvømning) mærker jeg at jeg bruger mine traps en hel del og de sku helst ikk blive meget større..! Er der en art svømning der belaster trapezius mindst muligt??

  5. Det kommer også lidt an på hvad du træner for at opnå... Hypertrofi eller funktionel styrke. Som dit program er nu ser det meget standard ud, så jeg foreslår du udvider med nogle flere øvelser, ex. flyers..! Og lyt til playboy: Køb hellere nogle større vægte i en fart så du har mulighed for ordentlig progression!

  6. Jeg ville droppe én hvis ikke to af de meget ensartede pres øvelser du træner. Skift hellere ud med lateral raises som nævnt..! Delta musklen udmattes nemt ved de ensartede øvelser og du ender med nogle vage sæt sidst på træningssettet..!

  7. Det lyder måske svært men det kan lade sig gøre at lægge en skive på læggene med bøjede ben (vel at mærke meget svært når du bliver stærkere) men en 10 kg skive ka du godt bruge på denne måde..! Så får dine hamstrings også lidt statisk pump :bigsmile: Men som sagt af egen erfaring det kan lade sig gøre :)

  8. I det første nævnte center havde de bog udsalg. Og der var vel 5-6 forskellige trænings bøger-. Jeg købte en enkelt, som kun omhandlede anatomi, og hvilke muskler der bliver aktiveret i forskellig øvelserne, og udførslen af disse. Der var både squat og dødløft med. Så de var godkendt.

    Har du et navn på den bog?? Lyder interessant :)

  9. Har selv haft problemet og gik til massør med det. Det kan meget vel være en fibersprængning i nakken, og den skal have et par ugers hvile min. hvorefter du skal starte stille og roligt op igen med de problematiske øvelser.

  10. Jo mere decline du er placeret i forhold til stangen desto mere kan du teoretisk set løfte. Du kan prøve at krumme ryggen opad på den alm. bænk og på denne måde "fake" en decline press der giver det ekstra lille skub når du løfter max. :)

    Det skyldes til dels at pectroralis major hovedsageligt fæstner i bunden af brystet og dermed har mest ydeevne her.

    God tricepsøvelse (udover dips) :bigsmile: : Cable pushdown evt. med reb.

  11. Man skal ha en træningspartner..! Har selv haft det lige fra starten af. Find én der er på dit eget niveau og er seriøs, så kan i sammenligne og på den måde motivere hinanden til den lille ekstra 1,25kg eller 2,5kg der er vigtige :) Plus der er en hjælpende hånd HVIS du nu failede ;)

    Men lad lige vær med at køre til failure hver gang..!

  12. Et trick kan være at køre lateral raises, én side af gangen, samtidig med at du holder fast i ex. en ribbe og læner dig ud fra denne. Det vil "pille" trapz' ud af øvelsen ( ikke helt, men næsten)

    Lyder interessant, det må prøves :bigsmile:

  13. God artikel! Den gir noget at tænke over. Men eg ved bare at en af mine venner der har styrketrænet intenst siden ca. tolv års alderen, og dyrket masser af svømning, og det ses tydeligt på ham at hans hals er kort som om skuldrene kronisk er trukket op i anspændt stilling + han er omkring 170 cm høj hvilket nok må siges at være i underkanten for en knægt på 18...

  14. Har tit lavet behind the neck skulderpres, det tager lidt "getting used to" for at undgå rygsmerter, men det kan lade sig gøre..! Har dog ikk tænkt mig at fortsætte da den aktiverer trappen mere end jeg har brug for p.t.