tue.kjolhede

Medlemmer
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tue.kjolhede

  1. Jeg var til optagelsesprøve sidste sommer i Århus, og jeg bestod den. Mht. håndstanden skulle man i første omgang vise at man kunne markere den, og i næste ombæring lave en håndstand-rulle. Umiddelbart ikke så kompliceret. Om der er forskel på kravene til kvote 1 og 2 skal jeg ikke kunne sige, da optagelsesprøverne sidste år var adskilt. (var kvote 1)

    Det hele står på hjemmesiden, og som 789 påpeger virker det temmelig mærkeligt du ikke har undersøgt denne, da du nu engang har ansøgt der. Idræt i Århus

  2. Yes, det var rart nok lige at få sat ansigt på nogle af jer andre MOLboere. Jeg missede åbenbart luciferases PR, men jeg så da hans miss - alle sammen :tongue:

    Det med loggen kræver vist lidt mere disciplin med træning end jeg har lige pt. Så det må vente til en anden god gang!

  3. Hej FMJ

    Jeg faldt lige over din log. Det ser ud til du klør på med træning, og har allerede klaret nogle imponerende løft! :4thumbup:

    Men men men..

    Jeg tror du har lavet (en måske bevidst) fejl mht. Alternativ Hypertrofi programmet. I de 4 basis øvelser hvor du kører 5x5, er det ikke f.eks. 65% af 5rm, men 65% af 1rm. Du skal nok få noget hypertrofi ud af det du er i gang med, men det er ikke sådan den oprindelige tanke med programmet er tænkt.

  4. Clark Kent. Du må undskylde jeg lige misbruger din log.

    Jeg skal selv starte på Idræt (godt/skidt?) ved Aarhus Universitet her til september. Kan man godt være sikker på en plads i det noget så attraktive kælder i aus, selvom man er førsteårs? Det ser jo meget lovende ud med alle de MOLer, og den særdeles fornuftige pris :4thumbup:

    Og kunne man måske, et stykke ude i fremtiden, være heldig at kunne få noget kyndig vejledning til de store løft?

  5. Well, Nut, din kommentar vedr. hypertrofi var i hvert fald det her :smile: :

    Men indtil nu føler jeg da ihvertfald at dips og underhånds chinups er noget der sætter sine spor i armene! Ryggen går heller ikke fri i chinups og sandsynligvis heller ikke i dødløft når jeg engang får nogen flere kilo på 

    Patten synes jeg dog ikke jeg får særlig meget ud af, kun med dips. Jeg går lidt og tænker over at gå over til en omgang bænkpres når jeg engang når mit max her, for derefter at skifte tilbage til dips når jeg når 5RM i bænken

    Det er nok derfra jeg dannede ovenstående konklussion :4smartass:

  6. Mht maven:

    Det kan godt være i har ret - i har trods mere forstand på dette end jeg har.

    Jeg synes bare, at i forhold til de billeder jeg har set af deltagerne de andre år, synes jeg at crawdaddy's mave er mindre markere og, at det ser ud til at der mangler lidt for at nå denne 'standard'. (og jeg ved godt at der skal cuttes mere endnu)

    Men det er jo selvfølgelig også forskelligt hvordan vi alle prioriterer de forskellige dele af kroppen..

  7. Ja, som du selv siger, mangler der noget endnu. Jeg ved godt at man ikke kan punktforbrænde, men jeg synes især at det er abs'ne som ikke er ordenligt markerede. Ellers ser det jo meget fornuftigt ud :bigsmile:

  8. Det ser jeg i disse to følgende kommentarer fra dig:

    1: At en gymnast, bokser eller ligende som hverken har været på hård diæt, er dehydreret eller ikke laver andet end at træne overkroppen

    Jeg tror nu nok at både boksere og gymnaster laver andet end det.

    2: Alien er i hans gode ret til at kritisere hvor svage de her atleter er ... men at sammenligne det med de personer som han gør.... pfffff

    Her kan jeg måske have misforstået dig, men jeg synes at det lyder utroligt nedladende!

    Vil også mene at denne tråd har bedst af at dø ud, da den ikke rigtig medfører noget godt.

  9. MaxPower:

    Jeg tror overhovedet ikke det er doping - har hverken forstand på selve doping eller dets (bi?)virkninger.

    Som du også selv gætter mener jeg at det er et skræmmebilleder for at man godt kan blive for stor. Selv træner jeg for muskelmasse, men ikke i en så ekstrem grad som det ses hos disse deltagere.