Svendsen

Medlemmer
  • Posts

    747
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Svendsen

  1. På de sidste to sider i denne logbog kan man læse om "den manglende diversitet i Disneys portrættering af kvinder (…)" og se en video, der demonstrerer den sexistiske fremstilling i tegnefilmene, hvilket tilsyneladende kommer som en stor overraskelse for logbogens ejermand. Så spoler man lidt frem i loggen, og ser hvordan umoralske handlinger (jeg er ikke helt sikker på, hvad der hentydes til), der bevidst er blevet offentliggjort for at prale over for en gruppe af ligesindede, samt hvem der nu ellers læser med, tilsyneladende forbliver usynlige for den pågældende loggers egen selvrefleksion. I stedet bliver den budbringer, der har afsløret den umoralske handling over for den det er gået ud over, angrebet med nedlandende, sexistiske bemærkninger (samt Salts bemærkning om at personen er en stikker, underforstået at denne skal straffes).

    Mønsteret synes tydeligt, men ingen kan tilsyneladende spotte det.

  2. Hey hey

    Jeg kender ikke forskel på en almindelig og special ruller, men det er en ca 1 meter lang fast skumrulle, 15 cm i diameter. Næppe noget fancy ved den, men effektiv til at omrokere på mine ryghvirvler, det er den. :bigsmile:

    Fik en god pris...

    Hej :smile:

    Jeg spurgte, fordi jeg er er storforbruger af foam rolleren, hvilket gør at de ikke har en levetid på mere end et halvt år. Tidligere har jeg købt fra http://www.fitnessbutikken.dk/ til en pris på mellem 300-400 kr, hvilket er en del mere end de "10 bucks" som t-nation reklamerer med. Jeg troede egentlig at du havde erfaringer med dem fra tidligere, det var derfor jeg spurgte om den var almindelig af type. Tak for svar. Jeg vil prøve at PM Kauf næste gang min kollapser og spytter noget hvidt ud af siderne.

  3. I denne uge har vi besøg af en jiujitsuinde, så jeg får grapplet en del. Jeg tænker at jeg vil tage en pause fra træningen i næste uge, og så ellers starte op igen. Jeg tænker jeg vil starte op igen med at træne noget boksning, her inden sæsonen er ovre..

  4. Jow tak.

    Jeg har i et stykke tid været inspireret af en anden kæmper (plus hans bror) og prøvet at udvikle mig i en lignende retning. I går kom det så prøve. Kriterierne er noget i stil med:

    1 God boksning

    2 So-so brydning

    3 God og fleksibel jiujitsu

    4 Cardio til kampen og en løbetur bagefter

    5 At kunne blive straffet og fortsætte

    Det gik ikke så godt med 1. Jeg blev komplet udbokset (og sparket). Brydningen var heller ikke særlig god, endte faktisk med at trække guard på et tidspunkt. Hvilket bringer mig til 3, heller ingen succes. På gulvet arbejde jeg mest fra nederst i guarden, og da jeg egentlig ikke var alt for interesseret i at modstanderen lyttede til sine coaches og rejste sig op, holdte jeg den lukket en del af tiden. I retrospekt skulle jeg have arbejdet fra half-guard. Cardioen var ok, men den blev ikke rigtig prøvet, da jeg ikke lavede så meget. 5'erne var lige i skabet.

  5. Ja, jeg har ikke så meget interessant at skrive, så jeg kan poste endnu et billede i stedet, der siger meget mere end jeg ville kunne

    motivator1073588.jpg

    Skal kæmpe om en uge, og min modstander har lagt en dagbogsvideo op hvor han addresserer mig. Det er simpelhen det mest fjollede jeg har set længe.

    I dag: 10½times søvn, og 1½time thaiboxing. Fik testet min toughhed da en ny gut (der ikke var helt ny i gamet) gav mig en spinning back elbow. Yderligere var jeg den langsomste og svageste i alle conditioning drills. Ikke noget nyt der. Jeg tager mine armstrækkere på knæene..

  6. Morgenvægt i dag, tirsdag d. 18 marts: 79.1 kg

    Det går den rigtige vej. Jeg smider et styrketræningspas ind i morgen. Jeg skal kæmpe mod en der er fysisk stærkere og større, haha så må hellere presse ét eller to styrketræningspas ind op til kampen.

  7. Min kostplan den næste måned:

    1:

    Havregrød

    Jogurt + musli

    Grøn Te

    Fiskeolie

    Æble

    2:

    Gulerod

    Rugbrød med æg

    Toast med Makrel

    Banan

    3:

    Nødder og Rosiner

    Rugbrød med torskerogn

    Peanutbuttermad

    Fiskeolie

    4:

    Rugbrød med sild

    Toast med ost og marmelade

    Skorper med leverpostej og rødbeder

    5:

    Kød+løg+peberfrugt+ketchup+spaghetti

    Grønsager

    Fiskeolie

    Mælk

    6:

    Knækbrød med kyllingkød

    Posttræning:

    Proteinpulver

    Banan

    Mælk

    Juice

    Honningmad

    Marmelademad

    Andet: Vand, olivenolie.

  8. Fik indvidet vores nye, lille, træningslokale i dag. Vi var kun to personer. Min makker var med på sidste weekends kursus, og hun passerer nu min guard :blink: Til gengæld kan jeg frame ret let og retake guarden.

  9. Ah lige for tiden bilder jeg mig ind at der ikke rigtig er noget som er vigtigt for mig. Jeg vandt begge kampe, den ene på RNC, den anden på point. Jeg kørte sådan et stille og roligt game, hvor de vist begge tabte fokus til sidst og gassed.

    Har lige været på BJJ kursus, men blev syg for første gang i lang tid, så missede at træne med de sidste tre pas. Vægten er måske også faldet lidt. Er ellers godt i gang med at tage på, da jeg har fået mig en kamp i -83 til april.

  10. Vejede ind på 74.9, så det var perfekt.

    Havde et rigtig godt stævne. To kampe mod nybegyndere, to kampe mod folk som matchede mig meget godt op (jeg sad i deres lukkede guard det meste af tiden, en position jeg ikke får arbejdet med så meget til dagligt) og en kamp mod overmagt, hvor jeg ikke fik et ben til jorden (de røg op i luften).

    Nu har jeg spist mig godt op over 77 igen :4mewantfood:

  11. Ja jeg cutter. Ryger ned i en vægtklasse hvor mine fysiske attributter kan klare sig nogenlunde med konkurrenterne.

    Vægt i morges: 76.1 kg.

    Jeg må hellere dobbelttjekke med en vægtmåler i mit fitnesscenter i morgen, så jeg ikke står med et langt ansigt til konkurrencedagen fordi min egen vægt vejer for lidt.

    Hvad hedder en vægt der vejer en, egentlig? En vægtmåler synes at være en forkert betegnelse og blot at bruge ordet "vægt" er starten på en misforståelse.

    Min vinder-exit er ikke noget jeg har planer om at træne. Både fordi jeg mener den allerede er velfungerende, men også fordi jeg ikke tager glæderne på forhånd.

  12. Træningsupdate: Det går OK. Jeg er ved at forberede mig til Grapplers Dream og Adrenaline.

    Vægtupdate: 77.6 kg

    Jvf. min sidste kommentar kan det synes at være en fiasko, men det er det ikke. I går vejede jeg såment 76.2, men pga. en mindre skade til træning, øgede jeg mit kalorie indtag betydeligt i går.