FoZz

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FoZz

  1. Jeg mener abs og obliques skal trænes som alle andre muskler, altså 1-2 gange om ugen. Så 1 øvelse er for mig, en smule i underkanten. Personligt tager jeg altid øvelser som blaster min muskulatur så meget at jeg ikke kan lave flere end 8-10 reps, evt. dragon flags er rigtig god og en killer. Udover det kan jeg anbefale bækkenløft med vægte mellem fødder. Uanset hvad, er det som du ved, godt at variere istedet for bare at holde sig til en bestemt øvelse.

  2. :)

    Jeps du har helt ret i han brugte olie. Men ikke Synthol.

    Manden er/var mentalt syg. Som han fortæller, modtager ham konstant rådne mails og bliver gjordt til grin på offentlig fjernsyn pga. af en sygdom ( BDD: Body Dysmorphic Disorder ).

    Undskyld mig, det synes jeg bare er forkert. Især at man bliver ved med at køre på ham år efter det er sket.

    211greg-young.jpg

    Greg inden han tog steroider eller andet nasty

  3. Giv ham nu lige en pause inden i farer ud og kalder ham diverse ting og sager.

    Manden tog IKKE Synthol. Manden er fuldkommen ligeglad med alt hvad der hedder symmetri. Han vil gerne være den freak som man kan snakke om. Og så lider han af et mindre værds kompleks. Vdr. hans underarm, kan jeg love jer for den ikke er lille. Men det kommer den til at se ud i forhold til hans biceps og triceps. Mit indtryk af ham er som han er en sympatisk familie far, som havde nogle problemer for mange år siden, som hænger på ham, trods indrømmelser om at det han gjorde var forkert, og der nu gøres noget ved det.

    Før han tog alle disse stoffer, havde han bodybuilede i +25 år. Og var på plan med mange pros.

    Jeg er enig i at det er forkert.

    Men jeg brækker mig over flok som kalder ham en nar og spadser baseret ud fra nogle billeder.

    WTF ?????????? SHIT HAPPENS. BACK OFF