Patrick^B

Medlemmer
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Patrick^B

  1. Desuden lugter hans "TESTIMONIALS" liste langt væk af at han har skrevet den selv :dry:

    Haha ja det vil sq også sige :D Utroligt så mange som forguder ham og bare elsker ham og hans træningsprogram når man aldrig har hørt en skid om det. "Jeg tog 20kg muskelmasse på, på under 1 minut! Tak!"

  2. Hey

    Vil meget gerne have sådan en, men tror måske den er for stor? Er det sådan at du ved hvilken mål den passer til? Altså hvad er trøjens arm, bryst og talje mål? Mener faktisk man kunne se det på en eller anden tysk side hvad de forskellige størrelser svarer til.

    EDIT:

    Fandt det her: http://www.bbszene.de/_arnold_is_numero_uno_shirt.html

    Men der skriver de kun op til XL, og den siger max 48cm i armene og sån nogle ting (se selv efter), men ved ik om det passer med dine? Der er jo mange replicas af de der trøjer og de svinger jo garanteret i størrelserne, den ene XL kan sikkert nemt værre større/mindre end den anden. Men kan du ik give nogle mål?

  3. Nu vi er ved kreatin alligevel. Jeg købte 1200g på et tidspunkt, og har ik rigtig brugt noget af det, men bøtten har jo været åbnet. Har dog ik brugt det i lang tid da aldrig rigtig kom igang med det og aldrig fandt ud af om det har nogen virkning på mig.

    Men det jeg har er åbenbart udløbet her i februar, men har det nogen betydning? Skal jeg bare smide det ud eller er det stadig fint?

  4. Altså plejer også at gøre det med skrå bænk, men slet ik i samme omfang som alm. bænkpres. Men det jeg ville vide var om den måde man bedst muligt kan træne den øverste del af brystmusklerne var med skrå bænkpres. Er der ik andre muligheder?

  5. Hejsa

    Jeg synes jeg har rimeligt masse på brystet, og kan tage de 120kg i bænk. Men udseende mæssigt er jeg alligevel ikke helt tilfreds. Synes der mangler noget masse i den øverste del af brystet. Får mere en slags bryster hvis i forstår :D Altså det er overhovedet ik grimt eller noget. Ville bare gerne have et bryst der er fyldigt over det hele. Hvad skal man træne for den øverste del af brystet? Er det bare skrå bænk eller? Skal lige siges jeg aldrig har kørt flyers, da jeg synes det gjorde ret ond i skulderen og får sådan nogle stræk mærker fra armhulen og og ud mod biceps nærmest, så er ikke meget for at strække huden for meget. Bruger dog noget smøre olie, men skaden er sket kan man sige :(

  6. Hej

    Har søgt lidt rundt på forummet, og kan se at man skal tage ca 2g protein pr. kilo kropsvægt, og kan også se at nogle siger det max må være 30gram af gangen.

    MEN

    Er det (jeg vejer 83kg) 83*2gram = 166gram hver dag jeg træner eller hvordan? Og vil det så sige jeg skal tage 30gram 166/30 = 5-6 gange om dagen? Og på hvilke tidspunkter af dagen? Eller kan man nøjes med at tage noget før og erfter træning eller hvordan?

    Havde tænkt mig (nu når jeg får det her på plads :P) at købe mig en 20kg's sæk med det der [produktnavn fjernet af moderator] protein, er ligeglad om det smager af lort, men er kvaliteten god nok? Håber i kan give mig svar på det hele :) Det skal selvfølgelig indtages med henblik på at vokse mest muligt, masser af muskler, kan helt klart godt bruge noget mere vægt vejer kun 83kg og er 187cm men har så heller aldrig trænet ben, hvilket jeg også skal igang med nu! Har trænet knapt 2 år, så det må vidst være på tide :blush: Gode ideer der til er også velkomne :)

    Takker på forhånd

  7. Hej

    Vil gerne have mere skuldre, nakke og ryg som topic siger, men hvilke øvelser bruger i?

    Personligt har jeg brugt/kender rowing, laterals, pull down og så har jeg brugt at jeg har en håndvægt i hver hånd, og så hæver og sænker skuldrene (arme strækte) for at træne nakken, ved ik lige om den hedder noget :)

    Men er der nogle øvelser i mener er skide gode til en eller flere af de ting jeg nævnte?

  8. Jep, træner allerede i et rum, til 900-1000kr om året eller sån noget, jeg ville bare gerne have et par håndvægte her hjemme også, da det er meget rart imo. Bænken skulle gerne kunne bruges hvis jeg så lige ville køre bryst eller noget triceps med håndvægtene, men kan godt se den ik er skide god...

    Men jeg bænker 112,5kg som mit maks og vejer ca. de 80 kilo, så allerede der var den jo for dårlig hvis det endeligt var.. :)

  9. Oki, har kigget lidt på DBA men syns ik der er det helt vilde.

    Tror jeg gør det at jeg ved http://www.sport-tiedje.dk køber en Weider Pro 125 træningsbænktil ca. 750-800 kr. og 4x10kg + 8x2,5kg Kettler skiver (30mm) = ialt 60kg til ialt ca. 800kr

    Så kunne jeg i harald nyborg købe et sæt håndvægte på i alt 13kg til 250kr - så jeg har stængerne og nogle få ekstra kilo.

    Så løber det nok op i ca. 1900kr i alt for det hele.

  10. Havde kigget de fleste af de sider der, men har tænkt på jeg jo bare kunne købe et sæt håndvægte ude i harald nyborg igen, og så købe sådan et 50kg vægt sæt til dem. Ved bare ik lige om de vægte i HN bruger 30mm skiver eller hvad de gør. Fitness-gruppen har f.eks. et 50kg 30mm vægtsæt for 900kr.

  11. Jeg vil gerne have et sæt. Har haft nogle jeg solgte på et tidspunkt, som var købt i Harald Nyborg, da de var billige. Vil gerne have nogle igen, men vil gerne have så der kan komme ihf. 25kg på hver hånd.

    Nogle der kan kommer med et godt sted? Ligeglad om det er brugt eller ny, bare de ikke er helt smadrede :P

  12. Super :4thumbup: Tak for det hurtige svar. Det vil jeg da prøve og se om det er noget!

    Det sværeste bliver nok lige at finde en vægt der passer godt til 10 sæt, således man er helt færdig efter det sidste :)

  13. Jeg ville enormt gerne læse den artikkel og prøve programmet, men det link til bodyzone dur ik mere! Og har søgt på "george turner" inde på bodyzone, men uden held..

    Nogen der har et andet link, eller måske kan fortælle hvordan jeg skal gøre?

  14. Hej

    Jeg har et godt stykke tid nu haft nogle røde små strækmærker på mine biceps ! Kunne ligne blodsprængninger, men de har været der længe og tror desværre ikke det går væk :(

    Har også fået et langt og bredt mærke ved armhulen og ud imod min biceps.

    Det er simpelthen møg irriterende og det bliver bare værre når jeg træner !

    Og jeg vil helst ikke stoppe med min styrketræning.

    Så ville jeg gerne høre om hvad man kan gøre for at forebygge der ikke kommer flere?

    Og er det muligt at fjerne dem der er? På en eller anden måde.. eller går det væk med tiden?

    Har tænkt mig at snakke med min læge om det, men ville også godt lige høre her inde.

    /Patrick

    EDIT:

    Ja har så lige skrevet "træk" i stedet for "stræk" i overskiften, og kan ikke rette det? :raisebrow: Men i forstår nok meningen

  15. Hejsa

    Jeg har trænet en 10 måneder eller sån og er da ved at have nogle gode overarme... men synes bare nr jeg spænder mine muskler, så er musklen "kocentret" et sted, så den ikke fylder hele overarmen, hvilket imo ser lidt mærkeligt ud.

    Ville gerne have den til at gå længere ud mod underarmen når jeg spænder...

    Håber i forstår hvad jeg mener :)

    Nogle gode ideer ?

  16. Ok, det er heller ik sådan at jeg træner "igennem" hver gang overhovedet..

    Den huskeregel Spinx skriver: Hvad hvis man ikke træner brystet retmeget af gangen? Er det bedste bare at træne brystet igennem og så gøre det igen efter 48 timer?

    Hvor længe træner i pr. gang?

    Men kan godt se jeg er lidt galt på den... med hensyn til ben, har jeg mulighed for squat og benspres hvor jeg træner. Så det må jeg jo igang med så :smile: jeg hopper lige en tur ind på getbig !

    Tak allesammen

    /Patrick

  17. Ja, noget i den stil... jeg skriver også hvad jeg træner meget, knapt så meget osv.

    Men det er også det jeh tænker på, om det er en dum måde jeg træner på?

    Har ikke trænet de 5-6 gange om ugen alle de 9 måneder, men har jeg gjort måske 4-5 måneder nu...

    Jeg har på fornemmelsen at jeg kunne træne meget mere effektivt end jeg gør, men problemet er bare jeg intet aner om de her ting..

  18. Hejsa.

    Jeg har efterhånden trænet i noget der ligner 9-10 måneder.

    Jeg kan self. se stor forskel, og løfte meget mere end dengang jeg startede, men synes det er gået lidt i stå.

    Når jeg træner, ca. 5-6 gange om ugen, kører jeg altid hele overkroppen, ikke noget med ben, kun overkrop.

    Men jeg bliver ved med at veje de der 77-78kg, og vil gerne op på en del mere. Jeg er 17år og er ca. 184cm.

    Jeg ved bare ikke om jeg træner forkert, om jeg spiser forkert, om jeg burde spise noget protein pulver, weightgainer, eller hvad?? Jeg har kreatin, men bruger det ikke rigtig.

    Når jeg træner kører jeg, en masse: triceps og biceps. En del: bryst, skuldre og wings. Lidt: mave og ryg.

    Nogen der kunne give lidt hjælp, er det evt. dumt jeg ikke har benene med? Det skal siges at der er begrænset hvad der er af maskiner hvor jeg træner, da det ikke er noget center men mere et rum, dog med en del ting.

    Håndvægtene er desværre lidt tamme: 1kg, 2kg, 4kg, 5kg, 8kg, 10kg, 14kg, 16kg og 22kg. Samt nogle justerbare. Jeg bruger jo de tungeste, så der er ik skide mange muligheder.

    Nu ved i lidt forskelligt, spørg endelig hvis det er! Hjælp mig :) (med alt stort set :P)

  19. Ok :)

    Det jeg har gjort indtil nu, er benpres (ca. 100kg), håndvægte, altså biceps (14 - 18kg), bænkpres (50 - 70kg), lidt motionscykkel, og sådan en maskine hvor man trækker en vandret stang ned bag hovedet (ved ik hvad det hedder :P ca. 40 - 50kg)

    Alle disse ting kører jeg i intervaller i 10 - 20 gange af gangen, og så kører jeg lidt rundt i det som det nu passer, og hvad jeg har lyst til :)

    Derfor kunne jeggodt tænke mig lidt mere struktur i min træning, og træne målrettet.

    Med hensyntil mad spiser jeg indtil videre hvad jeg har lyst til :D Det kan dog ikke ses ;) Hvad skulle jeg gøre der?

    Håber det gav dig lidt mere info

  20. Hejsa

    Jeg er helt ny her, så ved ikke om jeg har placeret indlægget rigtigt!

    Jeg har trænet et par måneder og er 16 år gammel. Jeg plejer mest at træne biceps og bænkpres. Der udover træner jeg self. også ryggen maven og benene en smule, det hele skal jo følges ad :)

    Jeg vil hovedsageligt bare gerne have større muskler og få en flot og veltrænet krop!

    Jeg ville bare høre hvad jeg evt. skal tilføje til min træning eller noget jeg skal gøre anderledes, om f.eks. kreatin er en god ide, eller man skal holde sig fra det osv. altså helt nybegynder viden som er nødvendig!

    Håber i kan hjælpe!

    /Patrick^B