Mikael_89

Medlemmer
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mikael_89

  1. Hejsa

    Nu læser jeg en del om, at folk ikke gider at strække ud, fordi det kun øger smidigheden. Dette er måske korrekt nok, det kan jeg ikke fortælle jer, men alligevel: Du kan få skader af IKKE at strække ud.

    En af mine venner, der har spillet fodbold med mig igennem mange år, har IKKE strukket ud efter træning osv. Det endte med, at han ikke kunne strække benet helt ud og måtte ud med 2-3 måneder, hvor det kun handlede om at strække ud 3-4 gange om dagen, så hans ben kunne komme igang igen.

    Så, stræk ud 10 minutter hver dag. Det hjælper i sidste ende.

  2. Hejsa

    Lige nu kører jeg et program, der egentlig bare træner hele kroppen, men hvis jeg nu skulle have et program, der med fordel kan løfte mit målmandsspil i fodbold til nye højder, hvad kunne jeg med fordel såtræne? Jeg har brug for at træne min springkraft betydeligt, jeg har brug for at få større ben til udspark, jeg har brug for at blive hurtigere(accelerere er MEGET vigtigt), desuden skal jeg kunne kaste langt og det er jo armmusklerne. Desuden skal jeg gerne have mavemuskler og brystmuskler, der kan kalre de hårde skud. Desuden gode skulderled, hofteled og håndled, da de er en del udsat som målmand!?

  3. Jeg oplever især problemerne, når jeg sætter benene fast - men også når de bare er løse. Jeg ligger med bøjet hofter, når jeg sætter benene fast er det i 90¤ stilling og med benene på gulvet med 45¤ :)

  4. Hejsa

    Nogle gange, når jeg skal lave mavebøjninger - og her er det ligemeget, om jeg gør det på en speeciel bænk eller bare på gulvet - må jeg give op efter 5 mavebøjninger, fordi jeg får mega ondt i mit forlår. Før jeg laver mavetræner, har jeg ikke trænet ben og jeg har ikke smerter i dem før overhovedet.

    Hvad kan det skyldes? :blink:

  5. Hejsa

    Jeg leder efter nogle idéer til nogle gode retter(lette retter), som man kan bruge i forsøget på at tabe sig. Jeg leder specielt efter retter, jeg kan bruge som mellemad - jeg spiser også frugt og grønt, men det kan blive for ensformligt i længden til "min smag". Desuden lever jeg efter sunde alternativer til havrgrynen op morgenen B)

  6. Egentlig tror jeg mest, at jeg skal spise sundt, spise abre en smule mere af det og begynde at løbe igen, men alligevel vil jeg gerne have gode idéer.

    Det vigtigste er nok en energifyldt frokost, der er let at lave, men ikek er kedeligt :)

  7. Hejsa

    Jeg vil gerne spørge efter nogle forskellige idéer til, hvad man kan spise af sund morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmad, hvis man går efter at spise sundt, men samtidig skal ned og være i kalorieunderskud!

  8. Hejsa

    Nu får jeg snart mine LÆNGE VENTEDE håndvægte og bænk, så jeg vil gerne spørge, hvilket all-around program er godt, hvis man vil træne de fleste muskler og går efter, at de både skal blive stærkere og større?

    Desuden, hvordan træner man bedst de nederste mavemuskler? Lige nu har jeg ret mange af de "øvre" mavemuskler, men de nederste er svage, og det får mig til at se tyk ud ;|

  9. Tak for rådet, det vil jeg prøve at spise.

    Er der nogle specielle typermad, der indeholder meget protein?

    Desuden, hvor meget skal man spise, hvis man skal holde et fornuftigt niveau af indtagning af mad?

    Jeg kan ikke få en liste frem, hvis jeg trykker på pilene!

  10. Desuden.

    Hvad for nogle ting er vigtige at spise om morgenen(her tænker jeg på kulhydrater, energi, fedt og hvad det nu hedder), middag og aften - hvis man motionerer, gerne vil være frisk hele dagen og satser på at tabe 5-7 kg på en sund og fornuftig måde? JEg er nemlig ikke så god til det :unsure:

  11. Hvordan bruger jeg programmet "Krop & Kots"? Jeg vil nemlig meget gerne til at tabe mig en smule, så jeg vil gerne føre log over, hvad jeg spiser, og om jeg spiser for meget/for lidt og lign.

  12. En af os har nu mulighed for at træne lidt med nogle redskaber. En til lår, en til brystpres, en normal bænk til håndvægte, mavebøjninger, rygbøjninger, sådan en, hvor du hiver en stang ned af, en cykel og lign.

    En der kan finde et program? :)

  13. Hejsa

    Igen tak for de mange gode svar. Det program du har henvist til, det kan vi ikke benytte, da vi ikke har mulighed for de øvelser. Igen, så tror jeg folk misforstår, vi går efter at bruge nogle forskellige kropøvelser og nogel med håndvægte, så vi kan få nogle stærkere muskler. Kan du henvise til en guide, hvor der står beskrvet, hvordan man laver sådan nogel sandsække?

  14. Ja, det er det eneste, men nu er det heller ikke, fordi vi går efter at blive rigtig store, vi vil bare gerne i form på flere forskellige måder, både styrkemæssigt og konditionmæssigt. Men et program der går rundt om hele kroppen i løbet af en uge vil da være meget fedt.

  15. Hejsa

    Lige for at give jer lidt mere information, så går vi ikke efter at tabe os vildt meget, vi skal bare have lige trimmet kroppen en smule, og går faktisk mest efter den gode kondi. Og ja, vi er ret opsatte på det her, og vi vil bruge hinanden til at give hinanden movitation. Det er jo lidt sjovere, når man også kan tale med andre om det.