gamma

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gamma

  1. det eneste jeg mente her er hvordan man skal træne hvis man vil forbrænde mere i stedet for bare at blive stor og mener alle muskelgrupper, lige nu er jeg stor uden at have nogle rigtige markeringer og har hidtil kørt 4x8, ville pyramidetræning være en mulighed eller noget helt andet måske

  2. selvom jeg ikke er meget for det, er det på tide jeg begynder at lære at syretræne. men hvordan kører man syretræning bedst i forhold til sæt og gentagelser, har altid sværget til 4x8 i snart mange år.

    Har hørt fra nogle der foreslår 4 sæt hvor man starter med 14 gentagelser og så henholdsvis 12 10 og 8 men vil gerne høre om der er nogle der synes det er en dårlig ide eller har en bedre metode.

    Kan jo godt lide mit 4x8 da jeg elsker at træne tungt men vil gerne prøve at komme af med noget masse og en gang i fremtiden blive skåret, og igen hvis man syretræner holder man så stadig sin styrke hvis jeg f.eks begynder at træne tungt igen om 6 måneder eller er der ikke nogle klare svar på det, håber på en masse svar hilsen gamma.

  3. Hard Work???

    Jeg husker tilbage paa Hard Works dage i de tideligere 90'ere.

    Jeg underviste i centret i Valby.

    de havde kun two centre den gang, det ved valby station samt det andet center paa birkedommer vej, og begge steder var altid under om/udbygning.

    hvorledes gaar det hard work nu???

    det går skam super og når først vi flytter bliver det bedre, altså valby afdeling skulle komme et super frivægtsområde der noget de andre centre glemmer lidt, hvor længe ville jeg være tilfreds med 24 kilos håndvægte nej vil skal minimum et halvt hundrede kilo så stort plus til hard work, og skal lige siges jeg træner og betaler jeg bliver ikke betalt for dette desværre haha

  4. hej vivs jeg melder mig også lige her af respekt for den kvinde der aldrig opgiver mig selv i de mest stille øjeblikke, dit nye projekt lyder spændende vil følge det spændt kom snart forbi min log der snart melder sig aktiv:) :4thumbup: til vi ses eller høres knus og held og lykke pas godt på dig selv

  5. jeg vil lige pointere at jeg ikke kender det pågældende løbebånd, men har rigtigt meget erfaring med at løbe på løbebånd og har glæden ved det :4thumbup: . men ok jeg har også altid troet at man skulle op i svimlende beløb før man fik noget godt til privat brug, men nu har jeg hoppet ud i det har købt et løbebånd til 9000 kr og det lever fuldt op til dem i mit center hvis du spørger mig. jeg er selv en ret tung satan som jeg selfølgelig håber bliver ændret med mit nye køb, det er stabilt og stødabsoberingen er perfekt så indtil videre har jeg kun lovord til overs for det.

    Men 9000 er da også en slags penge men troede mindst jeg skulle op i 20 30000 kr .

    dejligt at løbe derhjemme og samtiddig følge med i touren og andet godt :bigsmile:

  6. total syg afslutning var inde og se kampen på rådhuspladsen, skred da slutfløjtet lød så har først opdaget nu at italien vandt fuldstændig galskab vidste danmark kunne klare den YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsm

  7. så lige interwievet med en engelsk kommentator på svensk tv. han sagde man bare skulle sparke til grønkjær så hylede han, han var vist ikke til dansk fodbold det fjols vi skal bare vise de svenskere skal vi, også den såkaldte engelske expert :argue:

    3-1 danmark mark my words

  8. hej silenced

    vi har omkring de samme mål

    jeg er 28 år men vejer dog 110kg men havde en startvægt på 120 for nogle måneder tilbage, efter en del opfordringer herindefra begyndte jeg at tælle kcal. og det er efektivt.

    jeg indtager ca 2600/2800kcal. om dagen du kan jo prøve der, du skal bare træne hårdt og husk kredsløbtræningen så når du dit mål selvom det kræver selvdisciplin, som du selfølgelig også har ;) du er velkommen til at hente inspiration i min log kan være der er noget at hente der nu vi næsten er identiske talmæssigt klø på :tongue:

  9. granhof og andre en uges gratis træning i hard work ved valby station, kan godt nok kun foræres væk af eksisterende medlemmer men mon ikke der er nogle stykker heride på mol

    udmærket center 44kg dumbells så også ok ;)

  10. hejsa til trods for min størrelse har jeg været en meget habil løber og har mål om at blive det igen.

    havde og har også problemer med mine nippels og finder indet der virker selv tensoplaster som er voldsomt falder af efter en god halv time pga. jeg sveder som en stukken gris så kender alt til det billede HJÆLP hvad gør du må vide det

    :w00t:

  11. halløjsa så fandt jeg minsandten et seriøst forum, hvor jeg kan finde en masse gode svar.

    Med hensyn til løbebånd kan jeg kun sige at jeg har løbet meget både i naturen og på løbebånd,efter at have løbet 50 til 60 kilometer om ugen på løbebånd var det et kæmpechok at komme på asfalt og løbe igen alt gjorde ondt, så for mig er løbebånd at foretrække så længe jeg ikke skal træne til marathon eller noget i den stil.

    Som en skrev tidligere er det meget mindre belastende at løbe på løbebånd og der er vist også et eller andet med at der er en muskel der ikke bliver brugt i forhold til du løber i naturen, pga. løbebåndet laver denne bevægelse for dig.

    PS vil lige sige jeg ikke har trænet seriøst i 3 år er blevet 31 kilo tungere siden da, men er blevet meget motiveret igen, håber i herinde kan hjælpe mig med at bibeholde det. :bigsmile: