chica

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by chica

  1. Det er egentlig det samme med rygning... folk der ryger er VIRKELIG hjernetomme og EGOISTISKE... De tænker slet ikke på, hvor meget det generer omgivelserne, og hvad det gør ved dem selv og dem, der kan lugte røgen...

    Vil det sige at hvis jeg ser en der drikker en Cola-Light skal jeg straks opfatte ham/hende som værende egoistisk, og desuden påpege overfor personen han/hun godt kunne tage lidt hensyn til omgivelserne, når nu Cola-Ligt/Pepsi Max lugter så "fælt" som det gør..... <_< :unsure: :lol:

    Jep.. måske adskille to vidt forskellige emner lidt og komme ud med din vrede overfor rygere et andet sted.. ALLE rygere ved at det skader dem selv og deres omgivelser at ryge!!!

    Men har alle ikke deres svagheder!!! Bilister fourener os os andre på cykel og bla bla... for nogen er det svært at leve et liv uden øl...og dyt-horn musik!!! ;)

  2. Der står vist en række opskrifter i opskriftsamlingen. Men ellers kan jeg anbefale banan, mælk, vaniliesukker og neutralt proteinpulver. Kender godt til problemet med havregrynene, og har ingen god løsning på det problem.

  3. ....er os normalt os tilfreds med min mave...det er ik dér mit fedt sætter sig mest B) . Men tænker at det evt. kan være luft der kommer af de mange fibre eks. frugt. Og at luft når man er aktiv automatisk arbejdes ud.. så måske hjælper det når jeg nu er begyndt at løbe om aftnen, (det er der ballongmaven ka finde på a kig frem) ..hm. :unsure:

  4. Så vidt jeg ved har søddemiddel også effekt på fordøjelsen af din kost så hvis du drikker 1.5 l om dagen vil nogle ting måske ryge lidt for hurtigt gennem systemet???? eller?? :unsure:

  5. :unsure: Hva er det lige der gør at nogle tøser inkl. jeg selv somme tider ka få maven til at strutte som en højgravid når man slapper af uden man har ædt det store festmåltid!?

    Er det noget bestemt i kosten...jeg selv spiser meget frugt??? I det hele taget mange fibre.. Drikker også en del vand, kan det være væske?? Jeg taler seriøst oppustet mave!

    Ka man indtage noget der mindsker tendensen.

    :blink:

    :)

    VH: Chica (log:"begynder run!)

  6. Hei igen, tak for goe råd!! Programmet på "dourun" for begyndere ser fint ud, jeg tror jeg lægger ud med at følge det. Det er sandt det ku være fedt og klogt at sætte sig et mål..og det vil jeg gerne på et senere tidspunkt. Ligenu handler det bare om at komme igang :walking: og finde u a hvordan træningen påvirker mig...håber at jeg kommer t a elske det, så jeg en dag (snart) har fysik til at deltage i eks. erimitageløbet.

  7. Hei Alle!! :)

    Jeg er en 22 årig pii, på 170, der i de seneste måneder har svinget ml. 65-69kg! Det er jeg træt af, vil gerne have kontrol over min vægt og ned på omkring 60, hvor jeg tidligere har befundet mig godt, det vigtigste er selvfølgelig at jeg er :) ved synet af min krop...og at jeg har energi og overskud i hverdagen!! ;)

    Derfor har jeg planer om at komme i løbe form....(jeg cykler i hverdagen max en time dagligt og svømmer ind i mellem, men følger ikke noget fast program på nuværende tidspunkt.) Det vil jeg gerne! Jeg starter fra "0"(næsten), i form, så kunne godt tænke mig om nogen havde nogle gode råd til et begynder-løbeprogram...så jeg ikke tonser afsted og kører mig selv for hårdt.

    Jeg har planer om at starte en log over min motion og kost i hverdagen, så jeg får et samlet overblik og så jeg ikke længere ka skjule evt. dårlige vaner, (uden i hvert fald at tænke over det)! :unsure:

    :mandance: