NHarding

Medlemmer
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NHarding

  1. Hviklet program syntes i ser mest fornuftig ud ? Har 5-6 dage i ugen til rådighed så tænkte på et 3-splitprogram:

    Dag 1: Bryst og triceps

    Dag 2: Ben, skulder og mave

    Dag 3: Ryg og biceps

    Dag 4: fri

    Forfra igen...

    den kombination har jeg kørt et halvt års tid, og vært fuldt ud tilfreds med det...

  2. få fat i "krop & Kost" programmet, prøv søg google, der ka du sikkert finde det. Det er ret godt til at holde styr på de daglige kcal indtag...

    kostplan mæssigt: desværre kan jeg ik læse dine tanker så lidt info om hvad disse "behov" er, ville hjælpe en smule af vejen.

  3. mange tak :) jeg kigger lidt på det..

    Clayman> flytter ind på vestbrogade..!

    sad surfede lidt rundt... og fandt City-Fitness.. på Kigkurren 8, burde ik ta mere end 10min at cykle fra min bopæl, og ser ud til de er en tand billigere end SATS fx. Studerende skal jo spare hvor man kan :p

  4. Faldt lige over den video der er posted link til på din forside! ville lige fyre nogle håndtegn der! meget sjovt at se :)

    og må sige impressive fremgang, siden start!

    keep up the good work :4thumbup:

  5. HEY alle sammen!

    Jeg ville vide om der var nogen derude som har fuldført ABCDE diæten i fulde drag og fået kanon resultater!?

    Vil også gerne vide hvordan i har spist?OM det har været junkfood og gainer i bulk fasen og i skrump fasen været tørre rug brød plus lidt proteinshake eller hvad?

    Vil hellere end gerne høre og læse om jeres fremskridt eller "backsteps"!

    :blink: Carter

    Jeg har kørt med det i et HST forløb på knap 6uger nu!

    og for mig har det umiddelbart virked ret godt! (kig evt forbi min log, laver en omgang evaluering i weekenden)

    bulk fasen har jeg spist nogenlunde det samme som i den anden fase, det har så bare været det mere der er blevet kastet indenbords!

    Min opfattelse ville være at det nok ville være svært at holde den gode procent fordeling (jeg har kørt efter cirka: Protein: 40%, Kuldhydrat: 40% Fedt: 20%) hvis man tripper løs på junkfood mm.

    Min kostliste (med de hyppigste ting der er røget i gabet):

    Morgenmad:

    Musli + frugt

    Krydderboller

    Omelet

    Middag:

    Pastasalat

    Kyllingefillet

    Tun

    Hytteost

    Aftensmad:

    Har egentlig været godt og blandet, har bare sørget for at spise rigeligt med kød!

    og så har der selvfølgelig været alle mellemmåltiderne og diverse shakes indblandet også!

  6. vil umiddelbart sige det er meget smag og behag!

    selvf er et split hvor du træner 5 gange om ugen noget mere tidskrævende, end et HST på 3 dage! Men jeg har hidtil haft bedre resultater med mit HST den periode jeg har kørt det, end med det split program jeg kørte 4gange om ugen tidligere!

    Jeg har haft den ide om at køre HST program i de perioder hvor jeg har haft travlt med skole etc... og regner med at gå over til et split her nu når sommerferien kommer!

    men er vel i bund og grund lidt et spørgsmål om temperament og tid!

  7. Jeg har lavet lidt en blanding! nogle øvelser har jeg progression hver 2 gang og nogle hver 3 gang... så prøv dig lidt frem, det man selv får prøvet af, og skabt af erfaringer plejer virke bedst.. ihvertfald for mit vedkommende :)

  8. er selvfølgelig smag og behag, men jeg ville umiddelbart forslå et HST fullbody program.. det har virket ret godt på mig, den sidste 1½ måneds tid!

    prøv søg rundt i træningsprogram forum-delen, der burde være rigeligt at ta af :)

  9. jeg har kørt diæten, nogenlunde sideløbende med Jakkedrengen, og jeg har umiddelbart kun positive ting om den! jeg har taget et par kg på.. hvilket var mit formal.. og kan da også se fremskridt både masse og vægtløfte mæssigt siden jeg started på diæten og mit HSt program

  10. prøv at stable et fornuftigt split program på benene, det kan du jo så bare selv stykke sammen sådan at der bliver fokuseret mest på at træne bryst!

    jeg roder med et HST program for tiden, med 3 gange træning om ugen.. fullbody... tidligere kørte jeg med 4-split program... og sys at mit HST program kører mere fornuftigt, det indeholder primært basis brystøvelser! men det kan selvfølgelig være smag og behag!