Crawdaddy

Medlemmer
 • Content count

  4,713
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Crawdaddy

 1. 1 YARD STARE

  Oldschool med log på MOL Det lyder som et fint projekt :4thumbup:
 2. Søren W

  En der pludseligt har tabt 10kg? Jeg kunne ellers hurtigt finde et par stykker som beskrivelsen dækker, hvis man undlader "pludseligt" Men jo, kreatin må være forklaringen
 3. Crawdaddy 3.0

  Efter lang tids fravær fra MOL, har jeg fået lidt lyst til at hoppe lidt på igen, så i forbindelse med det, ville det være passende med en ny log Så må det vise sig om jeg kan holde den opdateret Dog er jeg stoppet med WOW, så det burde kunne lade sig gøre Siden sidst: Efter at have stillet op og vundet Classic Fitness klassen ved WWF VM i November 2006, syntes jeg lidt at træningslysten var vigende. Udover at bruge alt for mange timer på WOW, havde jeg også fået noget irritation i min lænd, som generede så meget at jeg tilsidst skulle bruge bælte for at lave bare det mindste i både Squat og DL Med forårets komme, kom træjningslysten heldigvis igen og vedligeholdelsestræning er gået over og blevet mere seriøst igen Derudover har jeg, i det sidste lange stykke tid, gået til kiropraktor hvilket har hjulpet rigtig meget på min lænd. Den er stort set smertefri nu, så nu kan jeg igen fyre den af i de to løft Udover at den ikke gør ondt længere, er jeg stærkere i maveregionen og er langt mere stabil, så perspektiverne for den ser fine ud. Rent træningsmæssigt er det gået helt fint i de sidste 3-4 måneder og jeg har fået forbedret både læg og biceps, som har været min målsætning det seneste stykke tid. De kan begge blive bedre, men det tager den tid det tager og lige nu går det fremad over hele linien, så intet at klage over Alder: Født i det herrens år 1974. Højde: 180cm. Vægt: 93kg lige nu, men på vej nedad. Træningserfaring: 14 år. Fortiden: Bodybuilding/Fitness: • DM 2003; Nr. 5 i -80kg • DM 2004: Nr. 2 i -87½kg • Decembercuppen 2004: Nr. 3 i -90kg. • VM i Fitness 2006: Nr. 1 i Classic Fitness Styrkeløft: • Thycuppen 2005: Nr. 3 i -100kg (Styrkeløft). • DM i Bænkpres 2005: Nr. 4 i -100kg (Styrkeløft) Fremtiden: 1) Fortsætte med at forbedre læg og biceps. 2) Gaine en smule overall masse. 3) Smide lidt overflødigt fedt og stille op i en eller anden konkurrence til efteråret eller måske til foråret.
 4. Crawdaddy 3.0

  Jo, det kunne være ganske interessant at læse om den ene skade efter den anden
 5. Anita Rye's log

  Stort tillykke :4thumbup: Det er pokaler og medaljer der vil noget
 6. Ny Helse og Motion Køber Klub Olympic

  Det var lige omkring den tid at stedet fik ny ejer.
 7. Ny Helse og Motion Køber Klub Olympic

  Det ville hjælpe på det Styrken ved NH & M er jo i høj grad de frie vægte og mulighed for at løfte tungt. Svagheden er at stort set samtlige maskiner er selvbyggede i starten af 80'erne og mange af dem er direkte elendige. Skifter man dem ud, har man et rigtig fint center. At tilføre flere frie vægte er da fint, men det er ikke ligefrem noget der retter op på de mangler stedet har
 8. Ny Helse og Motion Køber Klub Olympic

  Olympic havde vel knap noget, der kan øge kvaliteten? Alt udstyret i Olympic var noget gammelt skrammel, men metal var der dog rigeligt af. Det mener jeg dog også der ikke var mangel på i Ny helse og motion, så bortset fra flere stænger og skiver, er der vel ingen større opgradering?
 9. Full squats vs. parallel vs. partial squats

  Knæene er nu heller ikke det værste at få noget med. Ryggen er værre at få problemer med og du må vel også medgive at flere i træningsmiljøet i Odense har fået skader i lænden. Når først de er der, skal der ikke meget til før det bliver kronisk eller forværret osv Det er i alle tilfælde noget der giver store gener i næsten alle bevægelser, hvor knæene kun kan give lokal smerte.
 10. Full squats vs. parallel vs. partial squats

  Variation og diverse former for rehab er helt sikkert gode ting, men det er noget de færreste, som jeg har set, praktiserer. Jeg skal da heller ikke sige mig selv fri for at have trænet med for høj workload og intensitet i lange perioder, men det lærer man jo af....det er som ofte bare når skaden allerede er sket at man lærer Mange træner jo efter programmer, med meget høj workload og intensitet og de bliver også udråbt til at være gode programmer herinde. En programtype som f.eks. WSB, vil jeg synes er problematisk, idet skades/slidpotentialet er meget stort i det program. Jeg synes det er sjældent at vi herinde ser en programstruktur for styrkeprogrammer, hvor størstedelen af løftene ligger under 80% af 1rm, hvilket kan være et problem på både kort og lang sigt. Ikke at 80% skal være et magisk tal, men hvis størstedelen af løftene ligger i den høje ende, er sliddet på led mm. så meget desto større.
 11. Full squats vs. parallel vs. partial squats

  Lad os da ikke underdrive at folk bliver skadede af at træne tung squat og dødløft. Der er da flere i Odense alene der har haft alvorlige skader i de sidste par år af at træne på den måde. Jeg tror også at skaderne kommer til at vise sig over tid, da slidskader ikke er noget man mærker før det er for sent at gøre det store ved dem....desværre. Man kan jo sagtens træne med grim teknik i årevis uden at mærke noget til det, indtil en dag, hvor det begynder at gøre ondt for alvor. Med det in mente, skal vi måske være knap så skråsikre med at frifinde forskellige måder at træne på, blot fordi man ikke selv har mærket noget...endnu måske, eller man ikke hører om mange der får akutte skader i bevægeapperatet. Der er ingen tvivl om at tung træning slider på leddene og træner man i de høje procenter konstant, er sliddet større endnu. Selv med god teknik vil der være slid og med dårlig teknik, vil dette være større endnu.
 12. Full squats vs. parallel vs. partial squats

  Var det ikke en påstand? Jeg synes ikke at have set at den skulle være baseret på undersøgelser, hvilket også var grunden til at jeg spurgte i første omgang. Det er muligt det er forkert, men det ser ud som om det er en konklusion han selv drager, baseret på?
 13. Full squats vs. parallel vs. partial squats

  Andelen af folk, der bare sidder ned er også noget større end andelen af folk som træner, så det samlede overraskelsesniveau er ikke højt Mht. vægtløftere, der ofte har stor knævandring, vil jeg gerne vide om der er belæg for at postulere at de ikke har knæproblemer, da det ikke synes at være tilfældet udfra de vægtløftere jeg jeg er stødt på herhjemme. Jeg har mødt flere med dårlige knæ og knæoperationer hos nogle ældre af slagsen.
 14. Anita Rye's log

  Dem er der desværre rigtig mange af og de er søde og rare når de kan bruge en til noget, eller vil have noget ud af deres bekendtskab. Når de har fået det de kom efter, daler interessen så betydeligt Forsvinder behovet for den ting, der motiverede deres interesse, forsvinder interessen. Det er nogle rigtige kedelige typer og der er mange af dem indenfor den her "sport". Muligvis bunder en del af det i usikkerhed om egen person og et behov for at blive bekræftet af andre uden reel omtanke for den person, der er målet for "opmærksomheden". Heldigvis behøver man ikke at have noget med dem at gøre, når man først har fundet ud af hvad de er for nogle Kan man konsistens udvise ligegyldighed og oprigt ignorere dem, da de ikke er bedre værd, er man godt på vej Dine tanker omkring det at stille op og hvorfor man gør det, kan jeg i øvrigt sagtens nikke genkendende til. Dybest set er det jo en dybt mystisk beskæftigelse man kaster sig ud i
 15. Mest komplette skulder øvelse?

  Vi er enige om at biceps stimuleres mest, men det betyder ikke at den stimulus nødvendigvis er nok til at biceps vokser eller bliver stærkere. Og hvis den ikke er nok til at biceps vokser/bliver stærkere, så vil ryggen heller ikke. Læg mærke til at jeg ikke siger at biceps ikke kan vokse ved at lave rygøvelser, men at den ikke vil vokse udover en given størrelse/styrke, fordi det ikke vil være nødvendigt for at løfte den vægt øvelsen samlet set tillader. Det vil da være meget svært at lave et spring, som gør at biceps kan trække mere vægt i en row eller chin, da vægten bliver så tung at forskellen mellem at fuldføre en gentagelse eller fejle den bliver meget stor. Jeg ved ikke om det giver mere mening stillet op på den måde? Der vil også være forskelle udfra om vi taler 10rm, 5rm eller 1rm eller højere gentagelser, men grundlæggende er det det ovenstående der er pointen, hvis vi snakker styrke/hypertrofi og ikke muskeludholdenhed, som må være det en funktionelt trænende må være ude efter.
 16. DM i BodyBuilding 2007

  Helt sikkert. Det er så dumt som det kan blive at gøre den slags, når man ved at det kan blive fatalt. Desværre er det ofte at folk ikke tager de stoffer alvorligt, da det jo er sjældent at folk ligefrem har hørt om nogen der dør af det og de fleste indenfor det miljø mener at det er næsten uskadeligt, sålænge det "gøres rigtigt", hvad det så end vil sige
 17. Full squats vs. parallel vs. partial squats

  Er der et sted, hvor man kan se skadesfrekvensen i forskellige sportsgrene og hvilke skader der er mest hyppige indenfor disse?
 18. Full squats vs. parallel vs. partial squats

  Hvis teknikken er i orden, ville jeg foretrække full squats, men hvis ikke må mindre gøre det. Det afhænger også af højde, benlængde, smidighed osv. For nogle er det ikke gavnligt at gå helt i bund, mens det for andre ikke er noget problem. Ofte ser man helt horribel teknik rundt omkring og jeg kan da heller ikke sige mig selv fri for at have haft ubalancer, der har påvirket min teknik tik det værre, hvorfor jeg har haft nogle skader pga. dette
 19. DM i BodyBuilding 2007

  Hans bedste kammerat fortalte mig det igår. Han havde krudtet den tidligere osv og fået en masse bivirkninger. Lægerne havde vist sagt til ham at han ville tage biletten, hvis det ikke stoppede.
 20. Hvad vejer du?

  :4thumbup:
 21. Mest komplette skulder øvelse?

  Der er ingen der skriver at man ikke kan inkludere biceps eller noget i den stil. Det der står er at udførelsen afgøres af din teknik og kroppens styrker/svagheder/neurale vaner. Har man f.eks. stærke arme, men en svag ryg, vil man ofte se folk der trækker en rygøvelse næsten udelukkende med armene og omvendt med ryggen, hvis de kan finde ud af det. Er det kontroversielt? Jeg ville så foretrække at man korrigerer teknikken fremfor at nedtone en styrke. Det spørgsmål forstår jeg ikke. Ja, det er meningen med det eksempel. Næh, det er det ikke. Hvis biceps vedbliver med at være det svage led, vil det være begrænset hvor meget øvelsen er værd for ryggen og da den stimulus biceps modtager er "den samme som altid", kommer der heller ikke markante forbedringer her. Hvis det svage led i en kæde er det svage led, fordi det ikke får tilstrækkelig med stimulus i selve øvelsen, så vil det være ineffektivt at gøre det på den måde. Hvis biceps først er færdig, så bliver det svært at træne ryggen hårdt nok til at det batter, såfremt man benytter sig meget af biceps i rygøvelser. Dine lange sluddersætninger er dybest set intetsigende. Hvis du ikke formår at fremføre dine pointer uden at skrive alenlange indlæg og henvise til Siff og andre for at underbygge hvad du tror du har forstået, gør ikke noget af det mere korrekt. Du startede med at sige at overførselsgraden var så lille at det var spild af tid at lave isolationsøvelser for armene for at rette op på en haltende muskelgruppe. Det er noget ævl, kort og godt. Hvor meget de tre herrer har sagt om dette, kan jeg ikke huske på stående fod og jeg gider ikke til at rykke bøger ud af reolen for at finde ud af hvor stor en overførselsgrad de hver især postulerer, da det dybest set er ligegyldigt. Mig bekendt er ingen af dem imod at træne isolationsarbejde for at forebygge svagheder og udjævne svagheder. Den eneste jeg på stående fod kan erindre, som har princippet om udelukkende at lave de øvelser man skal være god i, er Pawel og ham kan jeg desværre ikke tage mere seriøst end noget der kommer fra TV-shop mm. This post has been edited by heliotropen: Today, 16:04 -------------------- "Habits are more powerful than momentary desire. Habits are more powerful than information. Habits are more powerful than guilt. And only a concerted, conscious effort to override habits will lead to success."
 22. Crawdaddy 3.0

  Hehe De første par måneder af diæt, plejer jeg godt at kunne gøre fremskridt styrkemæssigt, så jeg håber det også bliver tilfældet denne her gang Mvh. Chr.