kristian_KH1301

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kristian_KH1301

  1. Hello motion-online

    Jeg har gennem de seneste 9 mdr slækket noget på min træning, men er så her for en måned siden begyndt at løbe træne. Før i tiden gik jeg dagligt i center for at træne, men grundet min uddannelse har jeg ikke energi eller tid til at træne i center mere. Men jeg løber dagligt i ca. 30 min. Mit problem er at jeg ønsker at tabe fedt, på mave partiet. Jeg er ikke overvægtig min højde er 186 og min vægt ligger omkring 80 - 82 kg. Jeg har været ret så markeret på maven, og det ønsker jeg igen. Jeg er i tvivl om mit løb er den bedste måde at opnå resultater på, her tænker jeg på min løbe måde. For når jeg løber er det i et jævnt tempo hvor pulsen aldrig kommer på max, dog er min puls ret høj når jeg løber. Hvor skal pulsen helst ligge hvis man skal tabe fedt, eller omdanne fedt til muskel (ved ikke om det er det samme?) Har i evt. nogen gode råd til hvordan jeg kan få min mave i form igen :)

    evet. nogen løbeøvelser som er mere effektive?

    Venlig Hilsen

    -

  2. Hey,

    Jeg er kommet ind i en meget god rytme med min mavetræning, træner maven 3 gange ugentligt af 3-4 øvelser, det rigtigt går godt med de "lige" muskler, men jeg kan ikke rigtigt få de skrå med, selvom jeg kører øvelser på dem. Måske træner jeg dem forkert, eller os er øvelserne bare ikke gode/hårde nok. Kan i hjælpe mig med nogen gode øvelser og fif til de skrå mavemuskler. Gerne noget af forskellig sværhedsgrad/hårdhedsgrad.

    takker på forhånd

  3. Hej..

    Jeg har hørt at musklerne bedst vokser hvis man ikke lader sit program komme ind i en rutine, dermed forstået at man træner de samme muskelgrupper på faste tidspunkter. altså dermed nærmest overrasker sine muskler. Er det noget der har noget på sig, eller er det bedst hvis man kommer ind i en rutine.

    Desuden har jeg ekstra spørgsmål ang. mavetræning.

    Jeg er lige kommet igang med træningen igen efter at have holdt pause i godt et ½ år grundet en alvorlig skade i min ankel.

    Det kan ses på min vommen. Vil gerne opnå en god veltrænet mave igen, dog tror jeg ikke jeg kan nå six-packen igen da jeg tror min fedt procent er øget meget siden sidst.

    Er der nogen som har et rigtigt godt maveprogram, som man har personlige erfaringer med virker?

    vh

    Kristian

    xoxoxoxox

  4. Hey allesammen..

    Jeg har trænet mave gennem de sidste 2½ år og har en ganske pæn og synlig six-pack. Men det kan jo altid blive bedre. mit spørgsmål er så.. hvad er den mest effektive øvelse til træning af "six-packen" jeg har hørt en del om Dragon flag. Men er ikke helt sikker på hvordan den udføres, eller om den overhoved er den bedste, og mest effektive

    Venlig hilsen

  5. Hey allesammen..

    Jeg vil til at tage noget weight gainer for lige at tage nogle kilo på... Men hvornår på dagen er det bedst at tage.. Jeg regner med at jeg vil tage 100g om dagen fordelt på 50g altså 2 gange dagligt.... Jeg styrketræner om aftenen.. Jeg har læst at det er meget godt at tage det lige efter at man har trænet??? men hvornår skal jeg tage den anden halvdel? lige inden jeg træner eller er det mere eller mindre ligemeget hvornår på dagen jeg tager det, bare det kommer ned dagligt?

    venlig hilsen

  6. Hey allesammen...

    Jeg skal igang med at tage noget Vikinge vægtforøgelses pulver, en blanding mellem Kulhydrater og Protein"

    Jeg ville bare lige hører om der er nogle side effekter ved at tage det.. jeg vejer 74 kg og er ca. 184cm høj.. jeg er temmelig markeret hvad angår muskler, specielt på maven. Men har bare et ønske om at tage en 5-6 kg på... Det skal selvfølgelig nævnes at jeg vil træne samtidigt med jeg tager pulveret..

    Jeg har desværre hørt om nogen som har nævnt at Protein pulver og sån har givet dem nogle bivirkninger, som fx. få helt vildt mange bumser på ryggen og i ansigtet.. Jeg vil bare lige hører om der er erfaringer med dette.. Jeg ville være meget ked af at skulle til at være fyldt med bumser ligesom i sine tidlige teenage år.. det skal nævnes at jeg slet ikke har problemer med bumser nu, hvis det er af betydning, og har aldrig haft nogen på ryggen...

    venlig hilsen...

  7. Hey dudes..

    Jeg kunne godt tænke mig at tage lidt på ca 4kilo.. Jeg har ret markeret muskler, specielt maven... Jeg er ret stolt over min mave som har en helt tydelig sixpack.. Dog kunne jeg godt tænke mig at øge min vægt med omkring 4 kilo... Er slet ikke utilfreds med min krop, faktisk er jeg meget godt tilfreds, men det er som om jeg ikke rigtig kommer nogen vejne med min trænning, og jeg har på fornemmelsen at det vil hjælpe hvis jeg tog lidt på... hvad skal jeg spise for at tage på? Jeg lever ret sundt og undgår alt for meget junkfood, sodavand og slik, og det vil jeg gerne fortsætte med at gøre... Kan protein pulver hjælpe mig her... Hvilke madvarer er der mange proteiner og kulhydrater i??

  8. Knald noget vægt på og sæt reps ned til max 12. Find evt. 6 til 9 forskellige maveøvelser som du veksler imellem, 3 øvelser pr. træningspas, 2-3 gange/uge. Det virker for mig.

    Okay? Er det skidt hvis man træner mave hver dag? Hvor mange kilo trår du at man skal starte med at smide på.. det er måske bare sån efter smag og behag, til at man føler sig presset i hver rep... øhh lyder nok lidt forvirrende med alle de spørgsmål.. jeg undskylder B)

  9. Hej....

    Jeg er lidt nysgerrig efter at hører om: Hvordan ved man at man skal øge antallet af reps eller antallet af kilo? Jeg snakker specielt om min mave trænning, hvad vil være bedst, at ligge nogle kilo bag nakken, eller øge antallet af reps... Tager i øjeblikke 3x25 reps med benene i vejret tl de lige muskler... Jeg laver også trænning af de skrå...

    På forhånd tak

  10. Hvis det eneste du vil, er at tager et par kilo på, så er havregryn da fint. Men chokoladekage med flødeskum vil gå hurtigere.

    Hvis du vil have en synlig six-pack, så lyder en vægtøgning ikke som en god idé med mindre at hele stigningen (samt lidt til) kommer fra muskler. Hvis din six-pack idag er gemt bag lidt fedt, så er der kun et fald i fedtprocenten, der virker.

    Og kostmæssigt skal du netop spare på kødet og tage flere grønsager, hvis du vil af med fedtet. Og der er meget andet end junkfood der feder. Jeg lavede en lækker hjemmebagt kage sammen med min lille søn her i weekenden. Den var god og med rigtig mange lækre kcal i. Yum-yum. :tongue:

    Jeg har en rimelig tydelig six-pack... Og det jeg vil er jo så at tage et par kilo på uden at miste den, og uyden at få min fedt procent til at stige... men jeg må have gang i grøntsagerne og havregrynen...

    Men tak for svarende

  11. Jeg spiser i forvejen rimeligt meget, også rimeligt fornuftigt... men jeg tror nok at mit stofskifte er meget højt

    1. Hvad er rimelig meget? Hvor mange Kcal får du?

    2. Hvad er fornuftigt? Hvad er det du spiser?

    3. Hvorfor tror du at dit stofskifte er specielt højt? Er du syg? Hvad siger din læge?

    MaxP har fuldstændig ret. Hvis du vil stige i vægt skal du spise mere. Men da du sikkert ikke ved hvad og hvor meget du spiser idag så er resultatet af (? + 500 Kcal) = 2x?. <_<

    Ja du har ret i at jeg ikke ved hvor mange Kcal jeg indtager... Når jeg siger at jeg spiser fornuftigt, så mener jeg at jeg spiser sundt og varieret... Jeg er ikke typen som sparer på kødet og tager mere grønt... Men jeg holder så igen med junkfood...

    Jeg er ikke syg, men jeg har bare hørt et sted at ens stofskifte kan påvirke ens vægt... Men spom sagt jeg har ikke forstand på det...

    men jeg må igang med at spise noget havregryn... B)

    Men tak for det...

  12. Hejsa...

    Til at starte med kunne jeg godt tænke mig at vide hvor meget ens fedt procemt skal ligge på hvis man skal/har have synlig six pack.... er det omkring 8 - 10% ?

    Jeg kunne godt tænke mig at tage et par kilo på... Det er ikke fordi jeg lider af undervægt eller noget, men jeg vil bare gerne lige stige lidt... Hvordan gør man det... Er det bare at "æde" mere... selvfolgelig fornuftigt... med henhold til sin fedtprocent...

    Jeg spiser i forvejen rimeligt meget, også rimeligt fornuftigt... men jeg tror nok at mit stofskifte er meget højt, så jeg tager ikke på af det...... men skal jeg bare spise mere... eller kan man tage nogen vitamintilskud???

  13. Hej allesammen...

    Jeg er ikke typen som bruger formuer i motion centre, men jeg kan godt lide at holde mig i form, så derfor har jeg købt mig noget hjemmeudstyr...

    For mig er det mave og bryst der er vigtigst... Jeg træner mega meget mave, tror jeg...

    Men jeg synes at det er som om jeg ikke rigtig får tydligere resultater mere... Bevares jeg har da en six-pack, men den må jo gerne blive mere tydelig ikk?

    Derfor kunne jeg godt tænke mig at vide hvor mange situps man skal lave for at få det bedste resultat? Jeg laver øvelserne til både de skrå og de lige mavemuskler i tre sæt...