JBV

Medlemmer
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JBV

  1. Jeg har været af den opfattelse at det var vigtigt at have stærke trapz holde en opspænd under bænkpress. Det er selvfølgelig en fejl...det er latsene der er afgørende. Det har selv erfaret

    Det her svar viser jo osse bare hvor vigtig det er at få noget erfaring ved at træne og mærke på sin egen krop hvad det er der sker, i stedet for at læse om fancy teorier og smukke bøger og hvad man eller får sin sparsomme fritid til at gå med.

  2. Hvad er det for noget vrøvl...Det har da intet med at tro blindt på at de ophæver hinanden, BOR bruges som en support øvelse til Bænk. Men det kan jeg vel ikke forvente du kan forstå, bare se dit svar til KongKent.. :nonono: Også selv om du selv syntes det var sjovt at svare sådan.

  3. der dummede du dig...

    1. Du vælger ikke at forhold dig reflekterne til det du foretager dig

    2. Derfor opfatter du BOR som en modpol til bænk

    Er BOR en modpol til bænk, og hvorfor? hvad mener du med modpol

    Dummede mig, du spurgte om hvordan jeg laver BOR, du fik en forklaring, var det dumt?

    JA da jeg er styrkeløfter bruger jeg øvelsen som en slags omvendt Bænkpress, men det skal vi nu ikke diskutere.

    Det jeg siger er, lav øvelsen som du syntes den skal laves mærk hvor den går i, om det er den ene eller anden vinkel er fuldstændigt ligegyldigt, der er jo forhåbentlig ikke nogen der har en vinkel måler med til træning.

  4. ok, hvordan laver du BOR og hvor vil du gerne have den går i med hvilket formål?

    Jeg går udfra at formålet med en debat site om træning er at debatter træning. Mit udgangspunkt fra starten af debat var at blive klogere på BOR og trapz træning.

    Jeg bukker mig ned tager fat om stangen, rejser mig op i fuld længde, bøjer mig fremover i en behagelig vinkel, trækker stangen op mod mit mellemgulv og tilbage igen. Når dette er gjort x antal gange sætter jeg vægten ned på gulvet igen og tager en pause. Det hele gentager sig 3-4 gange. Det er ikke sikkert at vinklen er den samme ret mange gange i dette forløb. Jeg bruger øvelsen som en modpol til Bænkpress, ja den var måske ny den "vinkel"... :bigsmile:

  5. Jeg syntes bare i kan en masse fine ord.

    Tag dog at gå mere op i jeres træning end, at sidde og fordybe jer i alverdens fine bøger og blade, med flotte teorier. Gå ned i træningslokalet og få noget erfaring, mærk hvor øvelserne rent faktisk går i når i laver dem. Om BOR er det ene eller andet er squ da i princippet ligegyldigt, bare den går i der hvor den enkelte syntes den skal gå i.

    TRÆN i stedet for at LÆSE... :superman:

  6. Hej

    Jeg har fået konstateret irreteret slimsæk i mit venstre knæ af en ortopæd kiroug, da jeg oplevede smerter efter cykling. Hans råd var total hvile i et halvt år. Efter 2 en halv måned er jeg begyndt at cykle lidt igen (max 12 m med lav belastning) og smerterne er blusset op med det samme.

    Er der nogen der har erfaring med hvor lang tid det vil tage før jeg igen kan træne, og om jeg skal forsøge anden behandling?

    Det bedste er at få fjernet slimsækken og slimhinden på knæet, så er du over alle de problemer. Havde de samme problemer efter en arbejdsskade hvor slimhinden blev trykket og der gik hul, nu fungere knæet fint igen og der er ingen genere. Tal med din læge og få ham til at indstille dig til dette indgreb. Indgrebet tager ca 30 min og er med kikkert. Efter 3-4 dage med forbinding kan du næste gå alm igen og begynde så småt på træningen.

  7. Hey Sune

    Det er selvfølgelig altid træls at blive "syg". Men set i spejlet, så var det så ikke det allermest uheldige tidspunkt på året det sket, sådan ret trænings/konkurrencemæssigt. Det sker måske som kroppens lille advarsels lampe på at du har trængt til en bette pause.

    Jeg håber/tror på at kommer dig meget hurtigt, da heldigvis er i super fysisk god form.

    Håber at se dig i til DM i Aalborg i kanonform...

    Hilsen og god bedring

    Jan "Vagn"

    ps Skal i parken d. 19-6-2009 til AC/DC :4band:

  8. 28-08-08

    Morgentræning ... Støn!

    Barbell skulderpres:

    7x70

    5x75

    5x70 (Nøj, hvor er jeg blevet svag i skuldrene)

    Chinups underhånd:

    7xmig+10

    5xmig+10

    7xmig

    Chinups overhånd:

    10

    7

    8

    Vertical row:

    7x75

    7x75 -> 7x50

    9x65

    Dips:

    10xmig+20

    9xmig+20

    8xmig+20

    Tate press:

    7x23

    8x20

    7x20

    Front plate raise:

    10x20

    10x20

    10x20

    Huha! Det trækker tænder ud at træne så tidligt om morgenen.

    Ja det trak åbentbar så meget, at manden simpelthen er stoppet med at træne.....................igen :laugh:

  9. Hey folks.

    Jeg skal til Blokhus på ferie i næste uge og leder efter et center, hvor jeg kan træne 1-2 gange, bare for at holde lidt ved lige. (Har lige været en uge i Grækenland, så er lidt bagud).

    Har set lidt på Motionskælderen (40 kr. pr. gang) og AK Jyden i Aalborg, men hvis der er noget, der er tættere er det også på banen! Men hvad er anbefalingerne og evt. ideer?

    /Seb M

    Motionskælderen er ca 60 km fra Blokhus et samme som Jyden, men der er 2 klubber i Hjørring. Helse sport og Hjørring Styrke Sport.

  10. Hej Vagn.

    Selvfølgelig vil jeg da snakke med dig, men har været på ferie, måske er det der du har prøvet at ringe. Du må gerne hente dragten igen, da jeg er stoppet med styrkeløft indtil videre. Hvornår kommer du i klubben igen???

    Käte

    Kan du ikke bare give den til Kim Lynge, jeg har ikke lige hel styr over hvornår jeg kommer den vej igen...

    Vagn

  11. Hejsan Kate

    Jeg har haft ringet et par gange, men du vil åbentbart ikke snakke med mig mere :cry3: Jeg vil bare lige høre om du har prøvet dragten, eller om jeg bare skal komme og hente den igen :nonono:

    Du kan da evt ringe....

    Vagn