fune

Medlemmer
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fune

  1. Jeg har selv løbet et stykke tid nu med bare ipod og selvf sender og måler, men har ikke købt nike skoen. Har bare valgt at tage en elastik som jeg kan fastgøre måleren med på "skaftet" af min sko, det har virket fint nok. Har prøvet at samligne med at køre min rute i bil og måle den på iform, og der har været nogenlunde præcist med min ipod. Så jeg er tilfreds med produktet :)

  2. Det kommer vel an på hvad du vil med din krop, hvis du vil tage på, så æd for satan æd :D Men derimod hvis du vil cutte eller lign er det jo ikke smart at indtage mad lige inden du skal i seng. Jeg plejer som regl aldrig at spise 3 timer inden jeg hopper i seng

  3. Fint nok du har draget nogle egne erfaringer - det er der intet galt i - men det er bare ikke en argumentationsmåde der virker ret effektivt når man skal undersøge effekterne af et stof - omvendt kan jeg sige at da jeg begyndte at tage proteinpulver i første omgang fik jeg også en del bumser - ved nærmere overvejlse var jeg dengang tilfældigvis også i den alder hvor man typisk begynder at få acne og måske dette kunne have givet mig et fejlagtigt indtryk af årsags-virkning effekt. Idag spiser jeg dagligt proteinpulver men har ikke problemer med acne.

    Har du hele tiden spist det samme mærke protein produkt, eller har du skiftet mellem forskellige?

    Ligesåvel kan man gøre sig den iagtagelse at folk der begynder at styrketræne ofte debutterer med at tage proteinpulver på samme tid - men når man så noget senere kan konstatere at man er blevet ramt af acne kan man naturligt stille spørgsmåltegn ved hvorvidt det så er proteinpulver der giver acne - eller træningen - i dette tilfælde er der en logisk biologisk sammenhæng mellem træning og acne - den sammenhæng er noget mindre sandsynlig for proteinpulver og træning.

    Måske spørger jeg dumt, men kan du forklare mig hvad den biologiske sammenhæng er mellem træning og acne, eller give mig et link eller lign så jeg kan læse noget om det? :blush:

  4. Uden at vide det store om emnet er der ikke en særlig stor forskel på proteinet i %.

    Men er det ikke noget med at det billige proteinpulver giver uren hud (bumser) ? Oplede jeg ved det jeg købte, og stoppede derfor med at bruge det..

    Har du noget dokumentation på at billige protein produkter giver uren hud eller er det kun noget du har oplevet? I så fald må der jo være tilsat noget "ekstra" til de billige produkter?

    Har ikke helt styr over reglerne her inde, men må du sige hvilket mærke det var du købte i sin tid da du begyndte at få uren hud? Eller hvor du havde købt det?

  5. Jeg synes ikke rigtig jeg er sådan smadret efter træning som jeg plejer at være, når jeg f.eks. har trænet 2 dags split. Jeg har dog taget en ekstra bryst øvelse med ind, da jeg ikke synes jeg fik nok bryst. Vil det være dumt at smide lidt flere øvelser på?

    Er der andre som kører 3 dags split som har nogle erfaringer de kan give ud af mht. mit program?:)

  6. Hej i kloge MOL'er :smile:

    Jeg træner 6 gange i ugen, og kan ikke rigtig finde ud af om et 2dags split er for meget? Så overvejer at gå over til et 3dags split? Hvad vil i mene er bedst?

    Jeg har trænet omkring 2-3 år, men det har ikke været nær så seriøst som det er på nuværende tidspunkt. Trænede cirka 3 gange i ugen førhen med et fullbody program.

    Indtil videre i mit 2dags split har jeg kørt følgende øvelser:

    Første dagen

    Bryst

    Bænkpres

    Skråpres

    Dumbell press

    Flyvers

    Triceps

    Cable pushdown

    Dips

    Til tider close grip bench press

    Skulder

    Lateral raise

    Front raise

    Anden dagen

    Biceps

    Biceps curl

    Preacher curl

    Hammer curl

    Ryg

    Chin ups

    Rowing

    Pull down

    Benene bliver trænet lidt forskelligt, med forskellige øvelser, med vægte, løb og cykling.

    Ved godt jeg ikke har squat og dødløft med, men har ikke mulighed for at få den vist i det center jeg træner i, så er lidt bange for at min teknik er for dårlig.

    Hvad vil i mene om det program? Skal jeg gå over til et 3dags split og evt. sætte lidt flere eller mindre øvelser på?

    Kom med ris og ros!

  7. Som du selv siger det, nogen har nemmere ved at tabe sig end andre. Det kan jo sagtens være tilfældet her. Kan også ske at hun er begyndt at få flere muskler, som jo vejer mere end fedt og derfor siger bade vægten at hun ikke taber sig :smile:

    Men hun kunne evt. prøve at bruge et målbånd og måle sig forskellige steder, og på den måde se om træningen har nogen sådan synlige resultater :4thumbup:

  8. Om dagen?? det kan umuligt være sundt! Jeg holder mig på max en liter pr. dag. Hvorfor ikke prøve og få protein gennem fast føde :4mewantfood: , så tarmene har noget at arbejde med!

    Vil da ikke mene 5 liter mælk er usundt? Jeg drikker selv mellem 3-6 liter om dagen, alt efter hvad får at spise selvfølgelig. Men ja, giver dig ret i at protein igennem fast føde også er min første priotet. Det er jo rugbrødet, som gør en stor og stærk! :superman:

  9. Var i center den anden dag hvor jeg tænkte, ville jeg hvis jeg lavede om på min rækkefølge kunne få mere ud af min træning?

    Jeg tager følgende øvelser, i et fullbody program 3 gange i ugen. Prøv at kom med foreslag til hvilken rækkefølge i mener disse øvelser skal tages i, og om jeg mangler nogle øvelser til nogle muskelgrupper eller evt. skal have flere med for at træne en muskelgruppe bedre, såsom bryst eller lign. :smile:

    Bænkpres

    Squat

    Dødløft

    Lateral Raise

    Shoulder press

    Biceps dumbell

    Triceps dip

    Mave

    Håber i kan hjælpe mig :innocent:

    /fune

  10. mugge nej jeg laver ikke død løft - har du/I et link evt?

    Er military pres det samme som chin up? :blush:

    Nej hvis du kigger på de muskler som hver øvelser rammer, kan du se de ikke er samme :cool:

    Military:

    http://www.exrx.net/WeightExercises/Deltoi...itaryPress.html

    target: http://www.exrx.net/Muscles/DeltoidAnterior.html

    Chin-ups:

    http://www.motion-online.dk/styrketraening...liste/chin_ups/

    target: http://www.motion-online.dk/styrketraening...rede_rygmuskel/

    Håber det kan hjælpe

  11. Eskimo, har haft præcis samme problem som dig. Lå også de 75kg alt for lang tid imo :) Men så skete det "uheldige" at jeg fik en skulderskade og er først begyndt at bænke igen nu her. Har dog i mellem tiden trænet alle de andre øvelser, som jeg nu kunne uden at belaste min skulder.. Og efter 3 træningsdage er jeg steget 5 kg i bænk. Tror måske kroppen har godt af en mindre pause og kommer lidt væk fra øvelsen, og så tilbage og give den fuld skrald :superman:

    Du kan, evt. os som nævnt, før lege med dit max, nu ved jeg ik så meget om det med hjernen :blush: , men tror da helt sikkert der er noget psykisk indblandet i hvor meget man kan tage. Siger ik at du kan gå fra 75 til 100 :tongue: , men hvis du leger lidt med at finde dit max ændre du på det "sædvanlige" og det, tror jeg, ændre noget psykisk som gør at du næste gang kan tage mere. Har jeg i hvertfald selv erfaret :innocent:

  12. Jeg bruger også New Balance model 810, og kan ikke klage over dem. Før hen løb jeg i normale gamle kondisko, og kunne mærkelig tydelig forskel da jeg i sin tid skiftede over til New Balance. Så helt klart en sko jeg kan anbefale! :4thumbup:

  13. Ikke hos kvinderne. Hvis de drikker 4 øl vil deres testosteron niveau stige til mandens normalniveau (i ædru tilstand), hvilket forklarer visse liderlighedstendenser.

    Falder testosteron niveau ved indtagelse af alkohol ved mænd? Forstår nemlig ikke helt sammenhænget så :blush:

  14. Nu arbejder jeg temmelig meget for tiden, og har desværre ikke megen tid til sjov og spas. Men de fleste studerende, som mig, går da på fredagsbar, det ville jeg da også hvis jeg havde tid :-) Og det er da hver uge....

    Præcis, og det ender som regel med at jeg så skal videre i byen. Fordi den ene øl tager jo den anden :bigsmile:

    Men det er egenlig mest fordi jeg havde hørt rygter om, en øl svarer til en mars bar. Egentlig derfor jeg tænkte om det ville ødelægge meget :blush:

  15. Overskriften siger nok sig selv. Jeg er interesseret i at vide hvor meget det ødelægger min træning hvis jeg i weekenderne går på druk, 1 dag hver weekend?

    Jeg har trænet et godt stykke tid nu, hvor jeg stortset har været på druk hver weekend. Og der har da også i den tid været fremgang med min muskelmasse, men hvor meget mere vil jeg få ud af min træning hvis jeg ikke gik på druk? :bigsmile:

    Jeg var lidt i tvivl om det var her jeg skulle poste den, så flyt den hvis det er nødvendig. :blush:

    /fune

  16. Ja nu er jeg så begyndt at trække i løbeskoene, og jeg kan da umuligt være den eneste der har det problem at jeg får sidestik efter jeg har løbet lidt tid.

    Så vil høre om i har nogle gode tricks til hvordan man løber fra sit sidestik, hvis i forstår sådan en lille en :tongue:

    Jeg har hørt forskellige ting som kan hjælpe med at forhindre og fjerne sidestikket:

    Holde sin håndknyttet om tommelfingeren, skulle forhindre sidestik.

    Hvis sidestikket er kommet, skulle man kunne slå med en knytnæve ind på sidestikket og så skulle det lige så stille forsvinde(denne har jeg prøvet selv og synes det virker okay :blush:)

    Trække vejret gennem næsen skulle også forhindre sidestik.

    Hvis man har sidestik, så hold pause med at løbe og træk vejret dybt med armene oppe ved dit hovede.

    Kom med nogle ting i har hørt eller ved virker på sidestik, vil meget gerne høre andre myte eller forklaringer til hvordan sidestik forhindres eller fjernes.

    :superman:

  17. Jeg vil da også mene du sagtens kan smide nogle kilo, dog skal du være indstillet på at de kilo skal væk. Da man nemt kan miste motivationen, når man kommer hjem fra arbejde/skole, kender jeg fra mig selv. Så finder man bare på den ene undskyldning efter den anden :blush:

    Men hvis du er indstillet på de kilo skal væk tror jeg sagtens du kan smide dem ved at tænke over hvad du spiser, har selv nedsat min fed procent ved at tænke over den mad jeg indtager. Og jeg hverken vejede eller talte hvor mange kcal jeg indtog hverdag, dog kiggede jeg lidt på hvad der var i de forskellige produkter og valgte så de usunde ting væk.

    Men held og lykke :4thumbup: