Artzon2

Medlemmer
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Artzon2

  1. Er nedenstående ikke for godt til at være sandt?

    Omega-3 fiskeolie, 120 kapsler à 500mg.

    Ingredienser: Fiskeolie, gelatine og glycerol.

    Indeholder totalt 35% Omega-3 fedtsyre heraf 18% EPA og 12 DHA.

    TIL "19kr." i NETTO!

    Jeg har netop bestilt PErfect Balance fra Sumblimsport, men skulle jeg ikke annullere ordren og købe disse fremover? eller er det nogle forbehold jeg ikke har taget højde for??

    tak! :bigsmile:

  2. det er noget værre fis det med sen træning er dårligere træning. Så længe du føler dig frisk og klar til træningen og ikke er træt og slatten.

    Det er vigtigst at du er i meget sikkert overskud de første 24 timer efter træning, dvs. hellere for meget end for lidt.

    i tilfælde af aftenstræning; En shake med prot og hurtige kulhydrater straks efter sidste sæt, og op til 1 time efter ædes en mættende nat/aftensmad af katofler, blandet salat og helst fedtfattig kød.

    Næste morgen skal du totalmættes i proteinshake og havregryn/havrefras med mælk.

  3. Jeg er ikk helt med.

    Hvis man nu får op til 3g protein pr. kg kropsvægt om dagen, hvorfor ska man så være i "overskud" af kalorier?? Er et ligevægtsindtag ikke fint, da man kun ska bruge kulhydrater efter træningen for opbygningen af muskler og ellers handler det kun om proteiner??

    Kræver det også store mængder kulhydrater længere tid efter endt træning for at kunne gaine muskler? (og lidt fedt) :raisebrow:

  4. Så er der noget at være stolt over i sit hjemland - De har de stærkeste mænd og så var det der man opfandt det mest geniale nogensinde - VODKA!! NASTROWIE! (skål på polsk)

  5. Jørgen L har helt ret.. det er MEGET dobbeltmoralsk at sige man vil lære noget "effektivt" selvforsvar, hvis man ikk tør kæmpe. Det er ligesom at øve sig i at køre bil, men aldrig har haft en egentlig praktisk køretime :blush:

  6. DonNiklas:

    Slet ikke, det skal du ikk være bange for. Du bestemmer selv tempoet derude når du sparrer med din partner. Går du hårdt til den, går han hårdt til den - går du rolig til den i starten, skal han nok os tage det roligt i starten. :smile:

    Jeg føler personligt bare ikk jeg kan blive bedre, hvis jeg aldrig går hårdt til den og i starten kan det lidt ubehageligt med en på snotten eller nederst på gulvet - især sidstnævnte som er et totalt ukendt fænomen for folk som kun har set bruce lee film og dyrket boksning.

    Kom ud og prøv!

  7. Hejsa Jac,

    Jeg har dyrket Shootfighting i snart 2 år. Startede af samme årsag som dig i starten (for at kunne slås på gaden - mod hvem som helst når som helst). :devil:

    Jeg er lige fyldt 18 og har netop haft min debutkamp ikke kun i Shootfighting men også "Ultimate Fighting" (i bur med få regler).

    Hvis du vil se videoen fra min kamp i bur kan den downloades her:

    http://www.megaupload.com/?d=1556VTMF

    Du får en meget, meget god selvtillid fra Shootfighting (også kaldt MMA (Mixed Martial Arts) og Vale Tudo (Portugisisk for alt tilladt)).

    men efterhånden som du "bliver sat på plads" af de store gutter derude, begynder du at se anderledes på tingene. Jeg med 70kg er klubbens yngste såvel som mindste kæmper og det er jeg virkelig glad for.

    Jeg træner nu for for at få bedre kondition, selvær, selvtillid, krop og kun delvist for at kunne forsvare mig selv. Jeg træner især op til at få en masse kampe i Ultimate Fighting/Vale Tudo.

    Det er UDEN tvivl den mest moderne og effektive kampsport nu om dage. Og nej jeg er ikk blevet hjernevasket af nogen træner eller medier. Den er bygget på træningsprincipper og teknikker som er bevist effektive fra turneringer som UFC (Ultimate FIghting Championships) og andre "no rules" turneringer.

    Det er et ultimativt mix af boksning, thaiboksning, brydning og braziliansk ju-jiutsu krydet med moderne og konstant opdaterede effektive teknikker. :devil:

    jeg har skrevet en fin rapport om sporten som scorede et stort 10 tal på gymnasiet.

    http://www.megaupload.com/?d=09E5FHZJ

    www.shootfighting.dk

    Hvis du bor i kbh kan du prøvetræne hos os i Advanced Fighting Gym CPH.

    Håber ikk jeg har virket "provokerende" med mine udtalelser, i så fald tager jeg gerne imod udfordringer fra evt. uenige - sålænge i ikk overstiger 72kg :tongue:

  8. Dette FORRYGENDE stof som har overtaget sukkerens plads som sødemiddel i mine is, sodavand og yougurt har virkelig været genialt!!

    MEN..!!

    har i også ustyrlige trang til prutteri når i spiser varer med aspartam?

    tak!

  9. Nogle af jer nævner at man kan fremhæve sine muskler (især mave) en vis grad, ved at bruge diverse tricks såsom farve/olie, udtømning af vand og oplagring af kulhydrat osv.. kan i uddybe et par tricks med nogle links/artikler/personlige erfaringer?

    tak

  10. Jeg kiggede tilfældigvis bag på Zapp isen og blev lidt overrasket over mængden af kalorier.

    Per. 100gram

    Protein: 2gram

    Kulhydrat: 20gram

    Fedt: 3gram

    Hvoraf de 17gram er sukker!

    Det skyldes at det er "mælkeis" og ikke flødeis, så burde vi ikke kunne kalde Zapp is for en OK acceptabel slik?

    Imodsætning til vaffelisene med fløde, hvor indholdet ser ud således:

    Per 100gram

    Protein: 2gram

    Kulhydrat: 30-50gram

    Fedt: 17-26gram

    Og så har Zapp isen desuden den ultimative smag.. så jeg burde forhåbenligt nyde sommeren med et par stykker dagligt, uden at bekymre mig om kroppen :4thumbup:

    Hva synes i?

  11. Stofskifte og forbrændinging heraf er TOTAL individuel afhænig af gener, og nogle kan ikke tabe sig eller holde en lav fedt% uden at skære i kosten, det ved mange af os. Andre kan spise som de vil.

    At du synes det er sjovt at løbe i uendeligheder respekterer jeg, men husk at du og resten af DK's løbeklubber kun udgør 0.1% af den samlede befolkning herhjemme. Løb er kedeligere end matematik på A niveau (synes jeg og størstedelen af befolkningen).

  12. Så vil i ikke anbefale at man sætter sit HST program ned, så man kun træner 1 dag om ugen frem for 3, for jeg ser det ret vanskeligt og uoverskueligt både at cutte og gaine på samme tid..

    Altså den ene gang om ugen for minimal reducering af muskelsmasse, mens man dyrker cardio 2-3x og ellers spiser ordenligt?

  13. Jeg vil lægge ud med at fortælle at jeg har læst uanede mængder stof om kampsport, jeg ved det grundlæggende om stort set alle kampsport/kampskunst idag. Jeg har set næsten alle Ultimate Fighting events på film (fra 1 til 51), og set adskillige stil mod stil kampe. Endvidere har jeg prøvetrænet diverse steder og sidst men ikke mindst erfaret mine MMA/Shootfighting/vale tudo evner på gaden såvel som mod udøvere af andre stile. Ud fra dette må i selv bedømme om jeg har nok at konkludere ud fra.

    Hvis du træner primært for at "forsvare" dig selv, så begynd til 200m spurgt eller køb en pistol. Forsvar mod knive og andre våben er mere eller mindre spild af tid, det handler om at undgå situationen eller i det mindste flygte. Fancy og yderst tvivlsomme wing tsun moves kan koste dig dyrt.

    Hvis du træner primært for at kunne slås på gaden i weekenden efter fester (bemærk ikke selvforsvar), så handler det hovedsageligt om at have en masse venner med sig, slå først samt at undgå alkohol (for mig uundværdigt hehe).

    Hvis du træner for at være den ultimative kæmper i fair kamp (1mod1) med så få regler som muligt er Vale Tudo/MMA/Shootfighting det bedste valg. UFC beviste i sin tid at grapplers (brydere,gulvkampsudøvere) var strikers (thaiboksers, kickboksers, boksere etc.) LANGT overlegen i kamp UDEN regler. Senere viste det sig at ved at blande de meste effektive stile (streetboksning, thaiboksning, brydning, BJJ, sambo, yudo mm) og tilsætte noget nyt var man nu en ultimativ og alsidig kæmper(MMA'er/shootfighter/ultimate fighter). Møder du en bokser udnytter du dine sparke-,nedtagnings- og gulvkampsevner. Møder du en bryder kender du hans gameplay/strategi og enten undgår du hans nedtagninger eller også udspiller du ham på gulvet. osv osv alt sammen leder hen til at alsidighed er nøgleordet i uforudsigeligt, realitisk og regelløs kamp.

    Jeg har nu haft et par gade- og diskotekskampe og jeg tvivler stadig ikk et sekund på moderne MMA som det ultimative system. Se bare UFC (som i sin tid blev grundlagt PRIMÆRT for at finde den ultimative stil), der er ALLESammen idag

    Mixed Martial Arts/shootfighting kæmpere. Det skal dog pointeres at det ikke er en stilart, men et ultimativt arsenal af bevist effektive teknikker som du kan udvikle din helt egen stil ud fra. Det er hva der gør MMA så enestående og specielt. Det handler om at udnytte de ting man er god til og måske forbedre de ting man er mindre god til. Nogle teknikker virker for dig, andre gør ikke.

    ALLE Kampkunst (aikidi,kong-fu,capoirea,teakwondo,karate mm) og kampsport med meget sjældend kamp/sparring anser jeg som komplett ligegyldige når det gælder om at kunne slås. Det siger jeg ud fra personlig erfaring og ud fra hva jeg selv har set. Kamperfaring er et must.

    Hvis du er uenig kan du komme ud til os og prøvetræne, og hvis du vejer under 74kg vil jeg med glæde acceptere en udfordring.

    For mere info om MMA se: http://en.wikipedia.org/wiki/Mixed_martial_arts

    Vores klub i københavn: www.shootfighting.dk

    //Artzon

  14. jeg overvejer et køb af nedstående produkt, da jeg ønsker nedsat fedtprocent op til sommeren, og har ikk været i stand til at finde de rigtige erfaringsbeskrivelser rundt omkring, så spørger her..

    Virker det? Bivirkninger? er det det værd?

    TAK!

  15. Jeg cutter pga. mit look.. ser ganske godt ud men et cut kan gøre forskellen tror jeg.

    Og hvorfor ikk cutte mens du alligevel ska forbedre din kondition op til kamp?

    Jeg smider måske cardio ud og sætter noget boksning ind i stedet. hva synes i?

    Helt enig i at det bør være høj intensitet og helst samme muskelgrupper, men jeg ønsker lidt fedt smidt fra mine baller, patter og mave.

  16. Jeg dyrker Vale Tudo/Ultimate Fighting/Mixed Martial Arts hvor jeg snart skal i kamp. Det kan beskrives som en god blanding af boksning, thaiboksning, brydning og ju-jutsu bare med meget få regler. Jeg har en meget markeret krop men vil gerne en anelse ned med fedtprocenten, da den står lidt i vejen for sommerlooket.

    Så hvis jeg har en ordenlig kost er ovenstående porogram ikk ganske fornuftigt? Eller skal jeg smide BB fra i håb om at undgå uoverenstemmelser med kalorie underskud/overskud?

    hva synes dU?