Salvia Divinorum

Medlemmer
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Salvia Divinorum

  1. Jeg tror ikke udstrækning ændrer på muskelfiber sammensætning

    Det er der ikke noget fysiologisk stimulus der gør.

    derfor får du heller ikke lange muskler hvis du udelukkende har styrke trænet
    Hvad har lange muskler med muskelfiberfordeling at gøre? Hvad har det med udstrækning at gøre? og styrketræning?
    her skal du nok lave udholdenheds træning

    Hvaddddd? Som om udholdenhedstræning giver "lange" muskler?

    I almindelig sprogbrug bruger man kun derfor i en sammenhæng hvor man henfører til et argument for den påstand der følger efter derfor's stilling i sætningen.

    Udover jeg ikke forstår hvad du skriver, så tror jeg ikke du har ret i det du mener. Fordi:

    -Der findes ikke "lange" muskler, i hvert tilfælde ikke i forbindelse med en adaptation til træning. De bliver altså ikke længere af nogle træningsfysiologiske stimuli.

    -Ingen træningsformer påvirker i væsentlig grad fibertypefordelingen. Hverken udholdenhedstræning, styrketræning eller udstrækning.

    OK, så blev jeg så meget klogere, men jeg har nu hørt snak om det før, men det passer nok ikke så. aj, jeg beklager det gejl der kan godt se det lyder dumt nu men nogle gange tror man bare på hvad man hører.

  2. Jeg tror ikke udstrækning ændrer på muskelfiber sammensætning, derfor får du heller ikke lange muskler hvis du udelukkende har styrke trænet, her skal du nok lave udholdenheds træning. Derfor har prof bodybuilder det udseende de har selvom nogen af dem kan gå i split. Jeg laver aldrig udtrækning da jeg er smidig nok til at lave en full range of motion træning. Da jeg løb udstrakte jeg altid først indtil til til sidst jeg lod være og der var absolut ingen forskel. Jeg kunne løbe ligeså godt og jeg blev ikke mindre øm af det.

  3. Jeg tror grunden til at man bliver langsommer er fordi man ikke har opbygget en work capacity. Især i starten vil man være mere øm i musklerne som vil gøre du ikke kan give dig så meget når du skal svømme. Hav altid styrke træning adskilt således du vægttræner på de dage du ikke svømmer. Eller lad der gå 6-8 timer mellem svøming og styrketræning. Feks. Svøm om morgenen og træn om aftenen.

    Du kunne gå igang med et fullbody hvor du kører 2 sæt til hver muskel gruppe 3 gange om ugen, Man, Ons, Fre.

  4. Jeg har lidt samme problem, folk siger jeg ser normal ud men jeg syntes selv ryggen mangler noget bredde. Det går da langsomt fremad med bent over rows men jeg har lavet underhands chinups og der syntes jeg jeg kunne se noget allerede efter en gang. Har bare ikke mulighed for at lave den mere.

    Træk til bryst er også god.

  5. Hvilket af disse programmer skal jeg køre?

    Program 1:

    Dag 1

    Deadlift 6x7-10

    Bent over rows 6x7-10

    Dag 2

    Benchpress 6x7-10

    Triceps extencion 4x10

    Dag 3

    Biceps curl 4x10

    Arnold press 2x10

    Military press 2x5

    Dag 4

    Squat 6x7-10

    Calfraises 5x20

    Dag 5

    Crunches 6x10

    Shrugs 5x5

    Dag 6

    Rest

    Program 2:

    Dag 1:

    Bent over row 3x7-10

    Benchpress 3x7-10

    Calfraises 3x25 3x7-10

    Dag 2:

    Deadlift 3x7-10

    Full squat 3x7-10

    Triceps extencion 3x25

    Dag 3:

    Shrugs 3x7-10

    Crunches 3x 10

    Biceps curl 3x7-10

    Forfra

  6. Jeg træner en kropsdel igennem 1 gange ugentligt. Hvor mange sæt af 5-10 reps må jeg tage? Jeg er kommet godt igang med at træne og tager pt 5 sæt men kan jeg tage lidt flere?

    Jeg går jo efter at blive stor og stærk samtidigt, vil flere sæt give mig noget ekstra?

  7. Jeg har godt lagt mærke til at det er meget hårdere at lave traditionelt bent over rows. I sær bruger man meget styrke på at holde ryggen lige med lænden. Dette tager jeg med da jeg ikke laver decideret lænde øvelser andet end deadlift.

    Hvor til kroppen er det bedst at trække stangen op til? I yates row er det vel til det nederste af hoften hvor traditionelt er til de to øverste mavemuskler.

  8. Hvad er forskellen på Yates row og almindelig bent over row? Hvad giver de forskellige? Jeg træner row hvor jeg står vandret med gulvet det er også hårdere end at stå skrå, gir det så bedre?

    Ja, jeg er lidt begynder i faget...

  9. Jeg er 25 år og vejer 85kg eller 87kg(har prøvet to vægte). Jeg dyrker ingen cardio og og er lettere aktiv, altså ikke ligger ned hele dagen men heller ikke farer rundt.

    2700 kcal virker som rimeligt meget allerede, hvad ligger man på når man bulker fornuftigt?

  10. Jeg vil gerne være stor og har læst mig frem til at man skal være i kalorie overskud for at tage muskler på. Hvor stort skal overskudet være eller hvad skal jeg ligge på om dagen? Mit ligevægts niveau ligger på 2000 kcal om dage, derudover træner jeg 5 gange om ugen bodybuilding. Er 2700 kcal for meget, jeg gider jo ikke blive alt for fed oveni?

  11. Hved ikke om mit eksempel hjælper men prøver lige. Skal også lige sige det er individuelt for person til person. Og jeg tror jo større du er jo sværere er det at beholde muskelmasse.

    Jeg kender en person der havde en fedt procent på 10% og vejede 93kg, 182cm høj. Altså rimelig stor. Han fik sukkersyge og tog meget på, kom op på 122kg og holdte op med at træne i 2 år, nu har han tabt sig ned til 107kg. Nå, men jeg syntes altså det er minimalt hvad han har tabt af muskelmasse, jeg vil skyde på at når han når de 10% igen vejer han 90kg. Nå, ja bare mit bud, man kan altså godt beholde muskelmasse selvom du ikke træner men langsomt vender kroppen sig til ikke at lave noget og musklerne bliver mindre, men så hurtigt går det alstå ikke(han er altså stadigt ret stor efter ikke at have trænet i 2 år). Bare spis korrekt, 1,2-2 gr protein pr kg kropsvægt.

  12. Træn hele kroppen igennem 2 gange på 1 uge,Mandag og Fredag sådan her:

    Benchpress 2x10 ?kg

    Rows 2x10 ?kg

    Biceps curl 2x10 ?kg

    Triceps overhead extencion 2x10 ?kg

    Squat 2x10 ?kg

    Deadlift 2x10 ?kg

    Calfraises 2x20 ?kg

    Vægten skal være omkring 80-85% af maks løft.

    Du skal spise min. 2500-3000 kcal. om dagen afhængig af din kropsvægt. Du skal indtage et sted mellem 130-180gr protein om dagen. Spis også godt med kulhydrat.

    Hvis du gør dette bliver du ihvertfald større hvis ikke så spis noget usundt oveni.