CA8

Medlemmer
  • Posts

    753
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CA8

  1. Leder efter et sted i KBH, hvor jeg kan træne muscle-ups i ringe. Derudover selvfølgelig dødløft, squat, dips, bænkpres, osv. Gerne også kettlebells. Det skal også være tilladt at anvende magnesium, så FitnessWorld o.l. duer nok ikke.

    Crossfit-centrene kunne måske fungere, men kan ikke få holdtræning til at passe ind i min hverdag. Men måske nogle af centrene har open gym med rings?

    Anyone?

  2. Overskriften skulle lige fange jer - jeg ved godt, at man ikke vokser i højden af styrketræning.

    *Men* jeg har bemærket, at jeg bliver et par centimeter højere i perioder hvor jeg styrketræner regelmæssigt (dødløft, squat, m.v.) i forhold til perioder, hvor jeg ikke styrketræner og blot arbejder stillesiddende. Jeg tænker, at kroppen bliver strukket mere ud, på en eller anden måde, i perioder, hvor jeg styrketræner i forhold til de pauser, jeg har haft, hvor jeg blot har arbejdet og nærmest 'falder sammen'.

    Kan det passe?

  3. Vil lige sige, at træningen fungerer helt efter hensigten - kan snart sætte et human flag! Får også masser af styrke i de store øvelser. Har lagt mit program således, ud fra inspiration i denne tråd, hvis det skulle have interesse for nogen:

    Dag 1:

    Chin-ups, 5x5

    Deadlift (Regular/straight), 5x5

    Military press, 5x5

    Upright row, 5x5

    Ab Wheel Rollout, 5x5

    Dag 2:

    Turkish get-ups, 5x1

    Backsquat/frontsquat, 5x5

    Benchpress, 5x5

    Rear Delt Row, 5x5

    Dragon flags, 5x5

  4. Du kunne overveje at smide nogle side bridges ind.

    God idé, tak.

    Kan du anbefale nogle varianter, der er mere krævende end "dynamisk stjerne"?

    Hvad mener du med "dynamisk stjerne"? I øvrigt, tak for hjælpen i de ovenstående svar, du gav :smile:

  5. Umiddelbart ser det vel fint ud, men er der en grund til at du ikke har nogen row-oevelse?

    Jeg har ikke selv nogen erfaring med flag, men jeg tror helt klart (som beastskills ogsaa naevner) at du vil have gavn af shugs i haanstand. Nu ved jeg ikke hvor god din haandstand er, men wall runs ville helt sikkert vaere en kanon oevelse at koere.

    Og hold os da endelig lige opdateret med din traening!

    Kan godt være jeg burde have row-øvelser. Tænker du på en bestemt jeg mangler?

    Jeg har en udmærket håndstand. Hvad er wall runs? :smile:

  6. Jeg vil gerne kunne lave et human flag, som vist på http://www.beastskills.com/Flag.htm

    Er i gang med at træne mig op til det. Derfor kører jeg følgende program, som jeg gerne vil have feedback på ifht. på sigt at kunne udføre flaget :smile:

    Day 1:

    Turkish get-ups, 5x1

    Deadlift, 5x5

    Chin-ups, 5x5 + superset one-arm pushups, 5x5

    Ab Wheel Rollout, 5x5

    Day 2:

    Benchpress, 5x5

    Backsquat/frontsquat, 5x5

    Military press, 5x5

    Dragon flags, 5x5

  7. det er store tunge basis øvelser, så tror jeg ikk du får problemer med. Men kommer selvfølgelig også an på hvordan du har tænkt dig at køre sæt/rep

    Jeg havde tænkt mig at forsøge med 5x5 i en periode. Det burde vel sætte en del gang i tingene. Men tak for hjælpen so far.

  8. Jeg overvejer at opsplitte mit nuværende 5x5-baserede program, da det er voldsomt hårdt at skulle køre følgende øvelser på én dag:

    Squat

    Dødløft

    Bænkpres

    Clean & jerk

    Pull/chin-ups

    Dips

    Opsplitningen skulle være sådan her:

    Dag 1:

    Squat

    Bænkpres

    Pull/chin-ups

    Dag 2:

    Dødløft

    Clean & jerk

    Dips

    Hvad siger I til det? Vil effektiviteten af programmet falde eller stige? Personligt tror jeg, at den vil stige, da jeg helt sikkert vil kunne læsse flere kg. på i øvelserne.

  9. Jeg sælger en sort Peak skijakke i størrelse M, som er næsten ubrugt. Jakken er Peaks topmodel, og fremstår som splinterny.

    Jakken er 100% vind- og vandtæt, og indeholder en underjakke, som kan lynes ud. Jakken indeholder desuden Primaloft og Goretex isoleringsteknologi, hvilket gør den yderst varm, men stadig åndbar.

    Ny-prisen er DKK 5.000, og der medfølger kvittering (og dermed garantibevis) fra Magasin i Odense. Købt den 10.12.2007.

    Bud modtages fra DKK 2.000 og op :smile:

    post-4881-1206554885_thumb.jpg

    post-4881-1206554923_thumb.jpg

  10. CA8

    Hvorfor ikke 5x5 i pull og chin ups?

    http://www.motion-online.dk/fora/index.php...c=43417&hl=

    1. sæt: 50-60% af max reps

    - Halvlang pause -

    2. sæt: Max antal reps

    - Kort pause -

    3. sæt: Max antal reps

    - Lang pause -

    4. sæt: 50-60% af max reps

    - Halvlang pause -

    5. sæt: 50-60% af max reps

    Dette virker utroligt godt for mig. Jeg kunne ikke køre 5x5 før jeg startede på det program for chin-ups og dips, men nu kan jeg køre 12 som maksimum i dips, og 10 som maksimum i chin-ups.

  11. Det er erfaringsbaseret og relateret til at collagensyntesen primært stimuleres af højreptræning og ved mælkesyre dannelse. Dette tillades ikke ved 5x5 året rundt.

    Og hvad er collagensyntesen? Stærkere ledbånd?

  12. For mig er 5x5 helt klart vejen frem. Jeg kører et meget intensivt fullbody 5x5 program baseret på flg. øvelser: squat, dødløft, bænkpres og clean & jerk. Derudover kører jeg pull-ups/chin-ups og dips, hvor jeg dog ikke kører 5x5.

    Jeg gainer både styrke og masse. Jeg har holdt over 1 års pause fra træningen, men efter jeg er startet igen, er min workload er steget ca. 56% på 18 træninger, hvoraf 4 træninger har været deload. Min kropsvægt er steget ca. 12%, hvilket siger noget om at 5x5 primært er for styrke, men også giver masse.

    Kan i øvrigt ikke se hvorfor man ikke burde køre 5x5 året rundt, hvis argumentet er ledskader, som ptpoul nævner. Så længe der køres deload når kroppen vel at opbygge sig selv? Jeg overvejer dog at skifte lidt mellem 5x5 og andre rep ranges for at opnå en større hypertrofi.

  13. nej wall squat køres uden vægt..

    men er efter min mening en fremragende øvelse til at lære at squatte

    Jeg tror ikke pain mener wall squat, hvis du tænker på denne øvelse:

    wallsquat.gif

    pains idé går ud på at stå med fødderne ind mod væggen, og derefter gå ned i knæ uden at miste balancen. Kan man gøre dette, kommer knæene netop ikke udover tæerne, og der opstår dermed ingen knævandring.

  14. Og til sidst - kan en god squatter stille sig med fronten op ad en mur, med tæerne trykket helt ind til væggen, og så kører en squat?

    Jeg vælter, men det handler om marginaler. Jeg har knæene 1-2 cm udover tæerne når jeg squatter, og jeg vil mene, at jeg er en ret habil squatter. Så jeg synes ikke den "test" kan afgøre hvorvidt man er en god squatter eller ej.

  15. Umuligt at sige mere præcist end 0-10%, det er mit bud

    Well, jeg tænkte blot på hvilke erfaringer I havde. Det er første gang jeg kører deload, og vil jo nødigt sætte for lidt på vægten.

    Hvorfor laver du ikke bare en femmer på 180 i squat?

    :bowdown: Kommer nok aldrig til at løfte ligeså meget som en ornli' syg nice bb'er som dig :smile::smile::smile::smile::bowdown: