ReneBL

Medlemmer
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ReneBL

  1. Hejsa

    Først lidt om mig så i har lidt baggrund:

    Alder: 29

    Træningserfaring: On/off i 8 år

    Nuværende program: Kørt dette i ca 4 måneder (inden dette træningspause på 3 måneder)

    Jeg har sammensat følgende program på baggrund af min foretrukne måde at træne på og løst baseret på kendte fullbody programmer.

    Kort sagt er spørgsmålet, når jeg fint rundt med programmet, og hvor længe vil i mene jeg kan fortsætte med at køre dette?

    Træner 3 til 4 gange om ugen (altså hver anden dag)

    Kører 4 x 6-8 gentagelser. bruges til at indlægge progression

    Øvelser:

    Bænkpres

    Dødløft (netop blevet indlagt i programmet)

    Seated cable rows/bent over rows

    Benpres/squat

    Dumbell military press

    Dips

    Chinups

    Maveøvelse

    På forhånd tak for hjælpen :)

  2. VenaN:

    Det forstår jeg ikke hvorfor det skulle være tilfældet.

    Jeg er klart indforstået med at jeg ikke helt kan undgå at få fedt med i processen, men kan da ikke se hvorfor 95 kg til 180 cm skulle være noget specielt.

    Uden at vide hvad min fedtprocent præcis ligger på, så ved jeg den ligger i den lave ende (abs synlige). Så kan ikke se hvorfor jeg ikke skulle kunne veje 95 med en svagt forøget fedtprocent

    Desuden siger jeg jo ikke at jeg vil opretholde en stigning på 10 kg pr år, men blot at jeg vil fortsætte udviklingen, også selv om det så skulle være 3 kg pr år.

  3. Jeg er enig i at 10 kilo på et år er ok. Min bekymring ligger dog i at jeg vil stagnerer da jeg ikke får tilstrækkeligt føde til at fortsætte.

    Jeg er ca 180.

    Jeg så gerne at jeg kom op og vejede i hvert fald 10 kilo mere, men som det ser ud lige nu tror jeg ikke det vil ske.

  4. Jeg besidder et noget besynderligt problem, som de færreste jeg møder kan relatere til. Jeg bliver utroligt hurtigt mæt, og spiser generelt ikke særlig meget for min størrelse.

    Det går hurtigt hen og bliver et problem når jeg gerne vil vokse, hvilket medfører at jeg skal indtage en masse føde, men hvad hulen gør man når man simpelthen bare ikke har sulten??

    Jeg har trænet rimelig steady i 1 år nu og vejer 85 kilo (fra 75 kg)

    Jeg tvivler dog stærkt på at det kan blive til meget mere, da jeg simpelthen ikke får det energioverskud jeg har brug for. Jeg måler og vejer bestemt ikke min mad så aner ikke hvad mit præcise energiindtag er på en dag.

    Men som glimrende eksempel kan jeg fortælle at jeg meget sjældent kan spise en hel pizza fra den lokale pizzabar... Pizzaer som alle mine små kammerater på 60 kg spiser op hver gang..

    Hvad hulen stiller man op?

  5. Hejsa MOL

    Jeg har tidligere været ret aktiv herinde, men har holdt en lang lang pause fra MOL (mest grundet træningspause). Jeg er nu kommet godt i gang igen, og har trænet fast 2 gange om ugen i ca 1 år.

    Mine mål er pt:

    26 år

    180 høj

    86 kilo (startede på ca 75 kilo da jeg påbegyndte træning igen)

    Tidligere trænede jeg 3 gange om ugen, fullbody, men for tiden kan jeg kun passe 2 træningspas ind om ugen. Mit spørgsmål går på hvor vidt fullbody 2 gange om ugen er tilstrækkeligt, når jeg primært sigter efter muskelmasse?

    For at kunne sige noget fornuftigt om dette må jeg hellere lige dele mit program:

    Bænkpres

    Military press

    Chin-ups/Rows (For tiden kører jeg chinups, det skifter lidt)

    Squat/Dødløft (siftevis, så 1 gang om ugen hver)

    Biceps (Varierende øvelser)

    Triceps (Varierende øvelser)

    Mave (Varierende øvelser)

    Med hensyn til kost kan jeg ikke sige noget specifikt, andet end at jeg forsøger at indtage så meget mad som muligt, indeholdende så meget protein som muligt.

    Nogle generelle kommentarer? svar på spørgsmålet?

    På forhånd tak :)

  6. Jeg ydførte dips med et bælte med skiver spændt fast, hængende mellem benene. Det fungerede jo, men besværligt stadigvæk at mosle med de vægte, op og ned fra stativ. I hvert fald i forhold til bare at gå hen til et andet stativ og hive lidt i kablerne :tongue:

    Nu har jeg kun trænet en lille måned siden jeg startede igen, hvor den første uge var ren og skær tilvænnning. Er egentlig først de sidste 2 uger jeg virkeligt er begyndt at træne, så jeg kan ikke sige det store omkring tilfredshed med resultater.

    Denne tråd var nu mere for at få lidt feedback på min sammensætning af øvelser og eventuelle bedre alternativer.

    Umiddelbart kan jeg se at det ikke bliver skudt helt i sænk.

  7. Ja pushdown, den jeg mente.

    Jeg kører med 3x8 i alle, det kunne måske også forbedres?

    Progressionen består sådan set kun i at jeg med jævne mellemrum gerne vil øge vægten jeg kommer på stangen.

    Jeg er enig. Dips er en super øvelse jeg tidligere har lavet. Det eneste jeg ikke bryder mig om er det besværlige i at komme ekstra kilo på. Jeg kørte til sidst 3x8 sæt med +40 kilo hængende mellem benene, det er sku lidt besværligt efter min mening, men en god øvelse non the less.

    Med hensyn til rækkefølge var den der står skrevet egentlig bare tilfælgdig. Jeg plejer altid at træne således (af vane): Bryst, Ryg, Skulder, Ben, resten

    Mere input folkens.... please :bigsmile:

  8. Hejsa, jeg har ikke skrevet herinde i lang tid, men jeg er endelig kommet igang med træningen igen, efter det blev muligt for mig at træne billigt på UNI.

    Det skal derfor tilføjes at jeg er meget blank (har jeg sku nok altid været :smile: ) så bær over med mig.

    Jeg træner 3-4 gange om ugen, altså ca hveranden dag, men jeg vil gerne have lidt feedback på mit "program". Jeg har altid været glad for at træne fullbody, men for det første tror jeg min sammensætning er ringe, og for det andet er det måske ikke engang det rigtige for mig. Jeg træner skiftevis med stang og håndvægte, da jeg godt kan lide variationen. Det ser nogenlunde sådan ud:

    dag1:

    Bænkpres

    BB Rows

    Dødløft

    Lat raise

    Squat

    Curls med stang

    Fransk pres

    Mave

    Dag3:

    Skrå bænk håndvægte

    Enarms Row

    Skulderpres

    Squat

    Curls med håndvægte

    Pushdown

    Mave

    Sådan ser det ud. Jeg har flere overvejelser som jeg gerne vil have luftet.

    - Skal jeg helt skrotte dette og starte med fx en grundlæggende HST cyclus?

    - Skal jeg lave noget tilsvarende bare rettet lidt til?

    - Skal jeg forsøge mig med noget split program?

    - ?

    Jeg vil meget gerne have en masse input på dette. Det er muligt i synes det ser helt håbløst ud, så sig det endelig.

    Alle seriøse kommentarer er velkomne. På forhånd tak :smile:

  9. Dips har i min verden en kategorisering som skulderdræber nr. 1. især hvis man kører "ass-to-the-grass" i den øvelse (hvilket man skal lade være med).

    Jeg kører slet ikke dips mere grundet skadespotientialet - jeg har smadret min skulder 3-4 gange på dips - og så god synes jeg heller ikke øvelsen er, så hellere træne udenom.

    Det lyder meget fornuftigt i mine ører - men hvad er alternativet så???

  10. Godaften MOL

    Jeg har nu trænet lidt mere end et havlt år, uden noget der lignede "forkert" smerte nogen steder. Men på det sidste har jeg fået en nagende fornemmelse i specielt den højre skulder. Synes det virker mere udtalt når jeg udfører fx bænk og dips.

    Det jeg tænkte på var, om dips belaster skulderne på en meget uhensigtsmæssig måde. Jeg har nemlig tit tænkt på, at jeg kunne mærke den i skulderene også. Og har samtidig ingen træthedstegn at spore i triceps...

    Det skal lige med at jeg udfører øvelsen med en yderst acceptabel hastighed, og lader mig på ingen måde "falde" ned - nice and slow. og så bliver øvelsen udført med BW+40kg.

    Det blev vidst til et par spørgsmål, altså:

    1. Kan smerte i skulderen skyldes dips.

    2. Går dips også i skulderen

  11. Ikke fordi jeg vil tale dig fra sheiko, men hvad med at overveje et andet program??

    hvis du har haft dårlig fremgang er det da ikke just opmuntrende til kommende cyklus. og som du selv siger, så syntes jeg bestemt heler ikke 2½kg er tilfredsstillende i den ende af skalaen.

    Det er jo ikke alle der reagerer ens på de forskellige programmer.

    Så jeg ville bare forslå dig at prøve noget nyt :smile:

  12. hmm vilde dips når man ser i din log står det kun du bruger 15kg

    Hehe forstår forviringen, men hvis du kigger på datoerne i loggen, vil du se at den ikke er blevet opdateret i flere måneder :wink::smile:

    Loggen blev startet kort efter træningsstarten, men kunne ikke rigtig holde den ved lige, så er imidlertidigt stoppet, til lysten melder sig :blush:

    Edit: har for ordens skyld rettet min signatur, så loggen ikke mere figurerer der :smile:

  13. Hvad er det sådan mere nøjagtigt der generer dig ved dips med kiks mellem benene?

    Jeg kører den også pt., og synes nu ikke den er så slem. Hvis jeg holder benene strakt, og samler fødderne om skiven, så går det fint..

    Jo, jeg har netop i dag været oppe i centret til en let gang HST. Der kørte jeg med 32,5 kg "kiks" mellem benene, og det er bare hammer besværligt. At få sat skidtet på, at vralte hen til stativet, og ikke mindst at finde et sted at komme af med det igen, når man er færdig :wink:

  14. Nu står det sådan til, at jeg om en måned skal til Indien i 3 uger. Og det er jo i og for sig helt i vinkel, men hvad med min træning? Hvad f***** kan man gøre når man render rundt mange tusind kilometer væk fra ens elskede center?

    Kan det overhovedet lade sig gøre, og i så fald, hvordan?

  15. Den gang jeg kørte dips med vægt, så brugte jeg tit en håndvægt(efter tip fra jsc) i stedet for skiver. Det var både hurtigere at montere/afmontere, samt lettere at holde i ro med benene

    hmm, den skal jeg lige have forsklaret, hvordan vil du holde en 30-40 kg håndvægt mellem benene...