PaaKur

Medlemmer
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PaaKur

  1. Hejsa,

    Jeg har kigget lidt rundt på nettet efter en måde at finde indekset på en forskellige fødevare .. er der en måde at beregne det eller er der nogen der kan lede mig hen imod en "komplet" liste over fødevare ?

    /Kim

  2. Hejsa,

    hvordan er du komet frem til de 17-1800 Kcal ? hvis du feks. gør som på bodybuilder.dk kan du tage din vægt*2 (for at få det i pund) og gange det med

    12 for at tabe sig

    15 for at vedligeholde

    18 for at tage på

    Det er sådan jeg startede .. derefter har jeg reguleret det så det passede bedre .. det andet er blot en start.

    En anden ting kan være fordelingen af din mad .. den havde meget at sige for mig (skal ikke kunne sige om det virker sådan på alle) det vil sige at jeg kører

    man-tirs = 2500 kcal fordelt på 26% protein, 62% kulhydrat, 11% fedt

    ons-fredag = 1700 kcal fordelt på 43% protein, 38% kulhydrat og 18% fedt

    lørdag samme som tirsdag

    søndag samme som ons-fre.

    tirsdag og fredag spiser skifter jeg til tider et måltid ud med lige hvad jeg har lyst til (pizza, kage, whatever)

    grunden til denne zigzag er at kroppen vender sig til de lave kalorier og dermed ikke opretholder den optimale forbrænding.

    Med denne plan har jeg pt tabt ca 500g om ugen og min fedt procent falder langsomt.

    En 3. ting kunne være fordelingen over dagen .. jeg ligger normalt 60% af mine kulhydrater om morgen og næsten (faktisk ingen) inden jeg går i seng.

    en 4. ting :) .. det kan være din træning ... hvis du ikke får pauser nok bliver dine muskler ikke opbygget optimalt .. så hvis du træner feks. 2 dage holder en fri når kroppen lige at få en pause inden du nedbryder den igen :) ..

    hvis du har lyst sender jeg også gerne min træningsplan ind

  3. Hejsa,

    jeg har noget protein pulver hvor holdbars datoen er gået lidt over .. kan det stadig bruges og er det stadig lige så effektivt ?

    ps. undskyld for indlægget da jeg husker at der en der har spurgt før men kan ikke lige finde det

    /Kim

  4. Protein pulver behøver du kun hvis du ikke får protein nok i din kost (dvs. kød, æggehvide osv). Mange benytter det faktisk mest fordi det er nemt og det ikke kræver alt for meget tid i et køkken og er nemt at have med.

    mvt. 0.8*kropsvægt ville jeg nærmere anbefale 2-2.5 * kropsvægten :)

  5. at hvis der er mere end 0.5% fedt i, eller indeholder sukker skal det ikke indtages.

    Kan man leve af skummetmælk? :blink:

    Max 0,5% fedtindhold udelukker alt andet end nogle få typer grøntsager.

    Jep jeg fortæller blot hvordan jeg har kørt min kur, ikke at andre skal følge mit eksembel :bigsmile: men ja skummemælk er slet ikke så ringe endda og hvem spiser for mange grønsager når det er protein man vil have B)

  6. Det ser faktisk ret godt ud med et par rettelser .. sukkerfrit slik underholder sødemidler som både kan give dirre men narrer også kroppen til at tro at det er sukker hvilket gør at din krop reagerer på det som sukker :blink:

    Min hoved regel under mine tab af 33kg har været at hvis der er mere end 0.5% fedt i (Undtagen oliven olie, mandler og fed fisk) eller indeholder sukker skal det ikke indtages. Det skal dog siges at kroppen tager ikke skade af en cola light i ny og næ.

    Og hvis det kniber med den søde tand er melon og rosiner ganske udemærkede . Og som krydderier skal du ikke være så bange for at bruge en røvfuld af dem .. det gør det blot mere spændende :bigsmile:

    En ting jeg savner er fedt stoffer. Her kan jeg bidrage med:

    Olivenolie

    Nødder/mandler (Uden salt)

    Hørfrøolie

    Det var blot mine 25 øre

  7. Hejsa,

    Er der nogen af jer der ved om kakao pulver tæller for noget som helst (mvh. fedt, kulhydrat og protein)? så nemlig en opskrift op "chokolademusse" som indeholder æggehvide, kakaopulver og sukker (Dog vil jeg prøve og erstatte dette med sødemiddel evt helt fjerne det og tilsætte vanilie)

    Nogen der har prøvet ?

  8. Hvordan hulen vil du kunne indtage fedt uden at få kalorierne ? ? ?

    Det kan du ikke .. om det er protein, kulhydrat eller fedt indeholder de kcal. Du skal heller ikke være bange for at de indeholder noget .. blot være opmærksom på at du ikke overdriver med fordelingen af dem

  9. Istedet for UDO's choice kan du også bruge:

    Oil of life eller hørfrø olie blandet med tidsel olie i forhold 5 til 1den du har købt

    Laks, og anden fed fisk, evt. lidt penaut smør, Avokado, lidt nødder og Oliven olie

    /Kim

  10. Den må være af meget ringe kvalitet når man ikke engang kan røre den ud med en ske :angry: måske skulle man lave en liste over kosttilskud man ikke ønsker andre skal bruge. Men så vidt jeg ved er det mod reglerne at nævne navne på produkterne ik ?

    /Kim

  11. Jeg har hørt, at det er mest hensigtsmæssigt at indtage det samme antal kalorier hver dag og ikke zig-zagge. Hvad skal fordelingen så være? Hvad skal den være når man cutter? Når man er i ligevægt? Når man bulker?

    Grunden til det er at jeg ikke skal tabe mig mere .. gik fra 106 til 73 og må helst ikke tabe flere muskler .. derfor er min madplan blevet designet til at køre sådån i et stykke tid. Jeg havde heller aldrig hørt om en zigzag plan før men det skulle få mit stofskifte helt i vejret efter et stykke tid.

  12. Det kommer helt an på hvad det er du vil. Feks er jeg igang med at sætte min fedt procent ned via følgende:

    mandag, torsdag, fredag og søndag: 1700KCal med 43 - 38 - 18

    tirsdag,onsdag,lørdag: 2500Kcal med 26 - 62 - 11

    træner tungt hver anden dag så det passer med at man når at få noget energi til at kunne få lidt muskler og samtidigt tabe de sidste % fedt.

  13. Efter min mening ville jeg ikke spise pasta (fiberpaste jow) men det er bare mig ;-) måske skulle du også hellere droppe lidt af kulhydraterne og huske at hvis du ikke får fedt nok går maven i stå .. du skal bruge fedt for at kunne forbrænde fedt ;-)

    /Kim

  14. Hejsa,

    Da jeg var på vægt konsulenternes kur sagde de at man skulle koge sit oksekøb (feks til kødsovs) inden man stegte det for at få fedtet ud. Hvordan beregner men fedt eller protein der er tilbage i det kogte kød (så man kan tilpasse det i sin kalorie tælling)? nogen gode ideer ?

    /Kim