2xmy

Medlemmer
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 2xmy

  1. Noget kunne godt tyde på at de mangler penge, jeg er i hvert fald lige blevet bonget for 399kr på min "kommer du, betaler vi" aftale, selvom jeg trofast har været der 3 gange om ugen. Jeg vil opfordre andre til at være opmærksomme på deres betalingsoversigt, så de ikke laver numre :dry::tongue:

    - Rod

    Samme her - for december 2008. Da den kom i december, ringede jeg til banken og fik dem til at lukke for Equinox' mulighed for at hæve penge via betalingsservice. Senere har de prøvet endnu en gang, men det måtte jo så blive per regning og igen måtte jeg en gang ned i centeret for at vise mine kvitteringer på, at jeg havde trænet :)

    For den virksomhed er der ikke nogen langsigtet strategi - de prøver bare at røvrende folk mest muligt, inden de går ned (sådan virker det i hvert fald). Håber de overlever længe nok, til at jeg får mit depositum tilbage.

  2. Er det ikke ulovligt at ændre reglerne efter at man har indgået en aftale?

    De forbeholder sig retten til at ændre i reglerne med 60 dages varsel (at de så kun giver 20 dages varsel er jo første overtrædelse). Derudover må der rent logisk være grænser for, hvilke betingelser de kan ændre uden man har ret til at opsige - ellers kan jeg da godt forudse næste ændring: Mindst træne 7 dage i ugen og ellers betale 12.000,- i månedligabb.

  3. Ikke nogen catch, så vidt jeg kan se, jeg har selv meldt mig på det her i Aalborg.

    Heroppe havde det dog den ulempe at de har lukket det ene af to equinox centre, 3 uger efter at jeg har meldt mig ind, så det resterende center, som jeg nu er bundet til i et år, er et center som jeg ikke ville vælge hvis jeg skulle melde mig til nu... Shit happens :sneaky2::smile:

    Samme her... meldte mig ind i Vesterbro, da Prinsensgade ikke er nær så godt - men så lukkede de jo Vesterbro. Nu har jeg så trænet i Prinsensgade siden, selvom deres hold ikke er ligeså gode og der har været byggerod og kamp om de maskiner der var tilbage. Samtidig benyttede de jo lige muligheden for at fjerne squat og dødløft fra programmet.

    Nu har de dog ændret reglerne: Du skal stadig komme 1 gang i ugen, men det skal være med maks 6 dages mellemrum. Det betyder reelt, at man skal træne den samme dag hver uge eller 2 gange i ugen. Når man så samtidig tænker på reglen med uger der er delt over 2 måneder, skal man ind i mellem træne 3 gange i ugen.... der skal sgu en mindre doktorgrad til at holde styr på deres regler.

    De har prøvet at bonge mig for 2 måneder, men jeg gemte mine kvitteringer så de regninger fik jeg hurtigt tilbageført - GEM JERES KVITTERINGER HVIS I TAGER MOD TILBUDDET.

    Jeg synes det er flabet og regner absolut med, at de acceptere min opsigelse og betaler depositum tilbage. De kan sgu ikke forvente, at man stadig er bundet når de ændre reglerne så markant.

  4. kanont indlæg... jeg har også gerne villet have et tal på. Man hører normal sådan lidt luftig snak, om at fedtprocenten bare skal være lav - lækkert med nogle tal på :) Min er selv på 14.4%, og mavemusklerne kan ikke ses, det undrer mig dog at man skal helt ned omkring 10%.... det er alligevel voldsomt, efter min målestok :)

  5. man behøver ikke lave ekstrem meget mave.. man skal bare have sin fedtprocent ned..

    Tør du sætte en procentangivelse på?

    - Jeg har selv 16,4% og ikke antydningen af en six-pack.

    (Og nu ikke noget med at lave det om til en diskution af sikkerheden ved den slags mållinger :innocent: )

  6. De smider vidst også mel i... men det kan godt være at det er det man kalder frikadeller :wink: Plejer dog godt at kunne stege hakket svinekød som bøffer uden problemer. Det kan sågar bruges til en udemærket kødsovs hvis det smuldrer for dig :tongue: !

    Krebinetter skal jo i hvert fald vendes i mel efter de er færdigformet og før de kommer på panden :)

    - Tjek evt. de mange opskrifter på www.svinegodt.dk :4mewantfood:

  7. Jeg tror du svarer rimelig godt på mit spørgsmål, og at svaret harmonere rimelig godt md hvad jeg havde forventet... din forklaring på begrebet, virker overfor mig til at bekræfte, at der er tale om en gummiparagraff. Alt påvirker vel sådanset kroppen når det er i så bred en forstand :s

  8. Kort og godt: Når man bruger udtrykket "fysiologiske funktioner", hvad falder så ind under denne betegnelse?

    I sammenhæng kommer det fra lægemidellovens §2 stykke 2:

    "Kan anvendes i eller gives til mennesker eller dyr enten for at genoprette, ændre eller påvirke fysiologiske funktioner ved at udøve en farmakologisk, immunologisk eller metabolisk virkning, eller for at stille en medicins diganose."

  9. Fed tråd og kanon formuleret :)

    9: Hvis en discopumper har valget mellem to 10 kilos skiver, skal han altid tage den der ser størst ud, også selvom den ligger i den anden ende af centeret.

    Målet er at kunne putte så mange af de gule 15kgs Eleiko-vægte på som muligt - gerne så mange, at hele centeret er ryddet. Den dygtigste discopumper jeg har set , hvad det angår, havde held med at sætte 3x15kg på hver side.... DET ser grumt ud :bowdown:. Samtidig tiltrækker det sig opmærksomhed når resten af de betalende medlemmer, undrer sig over hvor de gule skiver er blevet af :mad:

  10. [...]

    Jeg regner med at træne hele kroppen og vil ca tage derhen hver anden dag og bruge mellem 1-1,5

    [...]

    Ps. Har i andre råd jeg lige skal have med på vejen inden jeg går i krig.

    Ja, skær ned på timerne og øg effektiviteten. 1½ time vil for det meste være overkill.

  11. jeg spiser normale vitaminpiller hver dag, men ved ikke hvorfor pollen er relevant for dit spørgsmål...

    Pollen var ment som en måde at besvarer den del af spørgsmål, der gik på hvorvidt brugen af den slags var normal. Folk hvis eneste pilletilskud er vitaminpiller skal svare nej, så det var nok en dum måde at formulere den på.

  12. Spørgsmålet går på nogle piller som en kammerat vil bestille hjem. Han har fundet nedenstående to produkter, som han gerne vil prøve - dog kender han ikke andet til dem end det han har læst på firmaets egen side.

    Dymetadrine Xtreme: http://www.ast-ss.com/Products/ProductPage.asp?ProdID=111

    MHC 750: http://www.ast-ss.com/Products/ProductPage.asp?ProdID=111

    Normalt er det min holdning, at jeg ikke vil ind i sådan et blandingsmisbrug :innocent:... i sær når man kun har sælgers ord for hvad det er.

    Nogen der kender det? Er det noget der er normalt at bruge? Uskadeligt? Lovligt i Danmark?

  13. Sandsække, som dem vi brugte i min tid ved Beredskabsstyrelsen vejer ikke ret meget - det ville heller ikke være sjovt, at skulle rende ret langt med et par hundrede sandsække i størrelsen +30kg :D

    Tror ikke du finder dem på overskudlagre til mere end 15kg, men det kan da være jeg tager fejl. Ser bare ikke lige hvor så store sandsække har en praktisk berettigelse. :raisebrow:

  14. Powerball sælges

    Læs mere om den her. Den er magen til den på billedet, men en lille computer, der viser hvor hurtig den drejer:

    http://www.geekculture.dk/arkiv.php3?reviewid=1776

    Den leveres i orginal emballage, inkl.orginal snor, instruktionsbøger etc. Kom med nogle bud på den... fejler absolut intet. Den bliver solgt som værende et seriøst træningsinstrument, men jeg vil nu mest foreslå den til afstresning når man sidder ex. foran skærmen og læser indlæg :4smartass:

  15. Zharc & Orbital -->

    1'eren og 2'eren til salg

    Jeg har 1'eren og 2'eren liggende (der står henholdsvis 1 & 2 i bunden på dem, de blev i sin tid købt fra USA.... rimelig ubrugt). Jeg står og skal til at flytte, så hvis I vil give et fair bud på dem, vil jeg nok gerne afstå dem - ellers må de indgå i min træning når jeg starter op igen næste uge :)

  16. Hej kloge hoveder,

    Har haft problemer med en skulder der knirkede. Efter gentagende gange at have læst folk herinde anbefale fiskeolie, har jeg nu prøvet 1½ måned, og det dæmper det faktisk ret godt.

    Så nu prøver jeg med et spørgsmål, det ikke ser ud til at der er stillet før.

    Jeg "lider af" tragtbryst, hvilket efter min bedte overbevisning forhindrer mig i at få en pæn overkrop. Det er ikke så voldsomt at det giver vejrtrækningsproblemer, kan da også løbe 5km på lidt over 20 minutter.

    Her er en medicinsk beskrivelse:

    "Tragtbryst - en fordybning i brystet - giver kosmetiske gener, men kan også give problemer med vejrtrækningen.

    Tragtbryst kan behandles. Tidligere var det en stor og risikofyldt operation, men i dag findes en mere skånsom metode, hvor man fører en skinne ind under patientens brystben og ribben."

    Citat fra: http://www.dr.dk/laegen/gl_site/programmer/201103.asp

    Kan læses mere på: http://www.helse.dk/artikler/detail.asp?id=1158

    Jeg kan ikke lide ideen om at komme under kniven, da jeg ikke ved hvordan kroppen så vil reagere hvis jeg senere begynder at træne tungt, får et slag eller falder uheldigt... kan ikke lide ideen om et fremmedlegme på den måde.

    Nogen der har forslag til hvordan man kan prøve at få et pænt resultat via træning? Kan brystkassen "formes" så man får et nogenlunde normalt resultat ud af det?