JPC

Medlemmer
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JPC

  1. Har et spørgsmål angående allergi og vægttab.

    Ville høre om noget som mælke allergi kan resultere i at man har meget svær ved at tabe sig og om det kan skyldes at man skal indtage mindre energi. Hvis jeg spiser noget som flødeis ved godt man ikke skal gøre det når man taber sig men bare som et eksempel så slår det min mave helt ud tænkte om det havde en sammenhæng at man har svære ved at tabe sig pga allergi og om der er en løsning på det.`

    JPC

  2. Jeg har fået købt det her protein men fandt så ud af at det ikke lige var noget jeg kunne klare at drikke kan bare slet ikke få det ned plejer nu ikke at have nogle problemer med protein men den her er bare slet ikke mig. Jeg har taget 50g af det kun så det er stadig de 5kg ca :)

    Jeg har givet 660Kr for det og vil gerne have 550kr for det så skriv lige hvis du har lysten til at købe det.

    Jeg bor i nærheden af Åbenrå/sønderborg men kan self sende det hvis det er.

    JPC

  3. Jeg har nu trænet i et par år men er begyndt at træne hårdt her det sidste halve år. Jeg får nu meget ondt i min underarm og over arm det føles som vokseværk gjorde den gang jeg var lille jeg er nu 25 og det får jeg nok ikke igen? Hvad kan det skyldes kan det være jeg mangler noget i min kost som musklerne skal bruge?

    JPC

  4. Jeg har lige et spørgsmål!

    Kan hårdmave skyldes forlidt eller for meget proteinpulver jeg tager kun proteinpulver efter jeg har trænet og det er ca en 50-60g 80% og jeg vejer ca 80Kg eller er det noget andet der er skyld i det.

    Jeg har først fået det efter jeg er begyndt at træne jævnligt og tage Protein.

    JPC

  5. Jeg ved godt folk er trætte af at svare det samme igen og igen men det her er mine personlige infos så jeg håber nu aligevel at i lige har tid til at kigge på det.

    JPC

  6. Se først vil jeg lige beskrive mig lidt.

    Jeg har før dyrket motion som kan ses i min Log men pga mit knæ stoppede jeg da det ikke var så godt jeg er dog blevet opperet i knæet siden og er nu startet igen jeg vil også gerne Tabe mig ved godt at min Fedt % har meget at sige så det er ikke meget mine KGs jeg kigger på mere.

    Jeg har de her info som jeg kan give jer og håber i kan hjælpe mig vidre.

    Vægt - 84Kg

    Højde - 185Cm

    Køn - Mand

    Alder - 24

    Fedt% - 25,1(Beregning via tal) 17.1-20,9(Siger min Vægt)

    Bryst - 100Cm

    Talje - 99Cm

    Hofte - 92,5Cm

    Ben - 57Cm

    Arm - 33,5Cm

    Læg - 37,5Cm

    Det er de mål jeg har taget til det der Excel ark man kan bruge til at beregne div ting med.

    Jeg Arbejder hvor jeg står og går hele dagen og spiser følgende 2x

    3 x Kohberg Brød 1Skive =36g Prot -7,1g Kul. - 41,0g Fedt - 5,4g Kcal 241,1

    RejeOst (Flora Danica) 15g Prot - 2,5g Kul. 0,3g fedt - 2,9g Kcal - 36,7

    BierWurst (Aldi) 18-20g Prot - 2,4g Kul. 0,2g Fedt - 5,0g Kcal - 55,4

    Leverpostej, Stryhns Fam. 20g Prot - 2,0g Kul. 1,4g Fedt - 4,4g Kcal -53,2

    1stk Banan Prot - 2,0g Kul - 31,0g Fedt - 0,5g Kcal - 136,5

    Samt et stykke Agurk på en 60g eller såen.

    Det spiser jeg kl 9.00 og kl 12.00 spiser jeg det samme uden Banan og Agurk.

    Til aften maden vil jeg gerne have hjælp til da jeg er dårligt til at vælge noget der.

    Jeg drikker normalt Coca Cola Light også.

    Håber jeg kan få lidt hjælp til hvordan jeg skal fordele min kost så jeg kan komme ned i Fedt% da jeg er meget træt af at mine ben er ripped for fedt og at min mave har meget endnu.

    JPC

  7. Jeg oplevede idag at jeg fik det meget dårligt jeg svedte meget uden egenligt at have lavet det store det endte med at jeg blev svimmel og min krop blev meget øm hvis man kan sige det såen det var virkeligt grimt jeg har prøvet det før for nogle år siden også ved noget fitness træning nogen der ved hvad det kan være og om det er et dårligt tegn på noget.

    JPC

  8. Jeg sveder mere ved at bruge en løbe Maskine end en Cykel Maskine og min puls ligger stadig i samme område ved bægge to og syndes at det er hårde at lave det Interval på cykel end bare at løbe er det fordi min kondi er dårliger ved løb end cykel??

    JPC

  9. Jeg har også et problem der ligner det lidt jeg har noget fedt patier siddende på mig og når jeg siger at jeg gerne vil ned i fedt % så siger folk bare du har da ikke mere fedt på dig end os andre selv om man kan se det.

    Lidt iriterende men det må man vel leve med. ;)

    JPC

  10. Hej.

    Jeg vil gerne starte med at styrke mine mave muskler jeg har pt meget fedt på maven så jeg syndes at øvelserne er svære for mig jeg har prøvet med en maskine til det men den styrker ikke rigtigt maven men alt andet?

    Jeg vil gerne høre nogle gode råd fra jer om hvordan jeg skal bære mig ad og hvilke øvelser i vil foreslå. Jeg håber at komme længer ned i min fedt% da den er på ca 19 +- 2%

    JPC

  11. Havde også problemer med ledbånd ved knæne da de er for slappe pga hypermobilitet fik at vide efter 5års problemer at jeg bare skulle styrke mine lår muskler, og det var så hvad jeg gjore og nu har jeg sjællend ondt i dem før kunne jeg knap nok gå op af trapper før det gjore meget ondt.

    JPC

  12. Motion Centeret hvor vi træner har en Curl Stang pt på en 28mm i diameter og vi spurgte om en ny normal stang så spørgsmålet er hvor finder vi såen en og skiver der til?

    Og kan det overhovedt svare sig at køre vidre med 28mm eller købe nyt og gå til 30mm istedet?

    De nuværende skiver bliver ikke brugt til andre redskaber kun til den curl stang der er pt.

    JPC