Differ

Medlemmer
  • Posts

    323
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Differ

  1. Det kan faktisk godt være skaden sidder på det øverst biceps hoved nu når du siger det

    Har googlet sulcus intertubercularis en del og tror det rammer meget godt skaden

    Hvad kan jeg gøre ved dette?

  2. Jeg må så sige at jeg ikke forstår rationalet bag udstrækning og ultralyd til dette. Hvis "skaden" sidder fortil har du så fået kigget på om senen fra biceps lange hovedet sidder ordentligt og ikke hoppe ind og ud af sulcus intertubercularis? 0300.jpg

    Je parle français donc, malheureusement, n'ont aucune idée si c'est le cas Svaret må være nej.

    Jeg tror jeg må ud og have fat i en anden fysioterapeut.

    Når du nævner biceps så er jeg en smule øm oppe under armen helt oppe inde bag biceps men føler det er en biskade til den orginale skade på senen foran på skulderen. Den bliver også skudt med lidt ultralyd i ny og næ :smile:

    Kan der anbefales nogle fysser her i og omkring kbh der har mere forstand på dette end min nuværende fys tilsyneladende har?

  3. Hej Johnas J,

    Tak for dit svar.

    Min fys har fortalt at mit skulderparti er en smule foroverbøjet. Ikke noget man lægger mærke til, men når jeg står oprejst i spejlet så ville min skuldre hænge en smule for over til. Han har også kommenteret min højre skulder som lidt mere hængende end den venstre men det skulle være mine gener der gør dette. Jeg skal selvfølgelig blive bedre til at sidde, gå og stå mere "oprejst" og skuldrene mere tilbage men har generel en okay holdning i ryggen.

    Skulderen faldt ikke af led i faldet og jeg døjer ikke med selve skålen kun en sene på foran på skuldren. Skulderen sidder som den skal :-)

    Når jeg massere den sene jeg kan mærke i skulderen føles den hævet.

    Hvis der er nogle der har gode råd til en fys i kbh. området med mere forstand på min skulder så tager jeg gerne i mod forslag. Jeg hørte godt nok min nuværende fys. omkring hans viden omkring skulderskader før vi begyndte og der var ikke grænser for hvor dygtig han var på området.

  4. Hej MOL,

    Jeg faldt på ski mellem jul og nytår og ramte med min højre skulder først. Det gav et hiv og virkede som en masse sener blev forstrukket.

    Efter følgende uge fik jeg en tid hos lægen og kom til røntgen og ultralydspecialist der ikke kunne konstateret noget (rotatorcuffen var fin i følge ultralydscanningen).

    Efter følgende har jeg været til fysioterapeut der taler om der måske er nogle fibersprængninger og forstrækkelser i skulderen der har svært ved at hele pga. kompleksiteten og tætheden i skulderen. Fyssen har givet mig lidt udstræknings øvelser og ellers blot ultralyd.

    Da det ikke har været rotatorcuffen der har været ramt har jeg givet den mere eller mindre gas med træningen og troet at skaden gik over af sig selv forholdsvis hurtigt. (I know, dumt gjort set i bakspejlet)

    Nu her 3 måneder senere døjer jeg stadig med skulderen og skaden er status quo. Det virker ikke som ultralyd behandling hos fyssen giver noget og jeg er nu stoppet helt med træning af overkroppen. Jeg har forsøgt med 3 x 600mg ibrufen behandling i en uge uden det har givet noget. Derudover er det blevet brugt et par tuber med felden og anden antiinflammatoriskcremer. Ingen virkning.

    Nogle råd? Jeg er med på jeg holder mig fra skulder, bryst og generel træning af overkroppen fra nu af og køre dødløft og squat only indtil skulderskaden er ovre.

    Er der derudover nogle råd og vejledning? Er der noget min læger fys eller jeg har overset ?

  5. Hej, som ny bruger herinde og med dette program håber jeg at kunne få lidt hjælp på sigt med dette program.

    Jeg vil gerne blive større så jeg har købt noget muscle milk, noget no-xplode også noget kreatin piller, om 2-4 uger skal jeg købe noget protein pulver når jeg forhåbenligt har fået lidt mere fedt på kroppen.

    Er der nogen der kan anbefale noget?

    Samt er der nogen der kan anbefale nogen gode øvelser som de ved der er effektve?

    Mit største fokus er: Bryst - Arme - Mave og skuldre.

    Jeg har styrketrænet i et par år men dog ikke så intentenst som jeg ønsker at gøre det nu.

    Drop alt om HST.

    Fokuser på Dødløft og Squat og lær teknikken. Stammen skal være stor og stærk før grenene kan vokse sig store. Du kan med fordel smide bænkpres samt chins og dips ind i træningen også holde det ved de 5 øvelser i starten.

    Derudover begynder du at spiser du noget mere. Når du tror du indtager nok kalorier, protein osv. så tager du endnu et måltid og bliver ved med at spise.

    Få hjælp til teknikken og fået styr udførelsen. Når teknikken er på plads ved dødløft og squat kan du begynde at stige i kilo.

    Når du begynder at holde af dødløft og squat som din egen mor så lover jeg dig for du begynder at gro :devil:

  6. Hejsa Anders

    Velkommen herinde på MOL.

    Jeg er født med en indre nysgerrighed så endelig ikke misforstå mig, har blot et par spørgsmål.

    Hvorfor laver du en annonce på MOL? Hvorfor ikke slå op i en telefonbog / internettet og ringe rundt? der er vel massere sportsmassører der køre ud, især i Kbh?

    Du vil betale for den første gang, også....?

    Jeg er nu ikke massør blot en nysgerrig sjæl.

    Held og lykke med din søgen.

    Differ

  7. Opdatering 21/10 2006:

    Lidt om livet og træningen.

    Her den sidste uge er der sket en del, som kommer til at have stor betydning for min træning og mit liv generelt. Jeg søgte en stilling i Sverige, og endte faktisk med at få den. Det betyder, at jeg pr. første november starter på arbejde i Göteborg. :w00t:

    Firmaet jeg er blevet ansat hos hedder Komplett, og er nordens største IT leverandør. Jeg er blevet ansat til at skulle hjælpe med at opstarte deres danske afdeling, hvor jeg skal arbejde med presale- og online support. Dertil kommer selvfølgelig en masse andre opgaver i forbindelse med opstarten, så jeg går nok en meget hektisk tid i møde. Firmet har lovet at stille hotel/lejlighed til rådighed de første 2 måneder, så boligsituationen er der dog så nogenlunde styr på.

    Da jeg går direkte fra værende studerende/ledig til at arbejde fra 8 til 17 hver dag, så betyder det nok, at der er udsolgt når jeg får fri, Træningsmæssigt har jeg nok ikke bliver megen energi, så min plan bliver derfor som følger:

    Min progressions cyklus accelereres således at de første 10-14 dage i Sverige bliver dekonditionering. Herefter vil jeg stille og roligt starte op på en ny fullbody cylkus. Da jeg planlægger mine træningscykluser med progression i antallet af sæt, så er opstartsfasen heldigvis forholdsvis overskuelig (bort set fra den obligatoriske omgang DOMS når man starter op igen). Det var meningen jeg ville begynde at cutte nu her, men denne plan er indtil videre sat på bero, indtil jeg føler jeg har 100% styr på arbejdet.

    Hvilken betydning dette kommer til at have på min deltagelse i næste års DM ved jeg endnu ikke. Jeg har stadig planer om at konkurrere, og bliver det ikke til DM, så måske til December Cuppen. Men lad os nu se. Indtil videre tager jeg en ting af gangen. :smile:

    Rock’n Roll :strat:

    SaintPauli

    Er en kanon chance for dig som du selvfølgelig ikke skal gå glip af. Dog er det lidt trist vi mister dig i klubben og en god træningsmakker :blush:

    Kommer helt sikkert forbi og lægger besøg hos dig, samt de svenske piger :devil:

  8. Gæsteoptræden i IK99 feat. en masse MOL'ere: Guarden, Jhax, Baronen, Incoq, Taninja, Snowball(?), Tunen og sikkert nogen jeg har glemt!

    Min glaskrop er stadig lidt plaget af sidste uges sparring (især lænd og skulder), men fik da lavet lidt lir: Pullups, dips, lidt KB/CB lir og så fik jeg spottet lidt teknik i frivend af Anders. Det kan jeg godt bruge meget mere af!!

    Hov! Fik da også lige lavet lidt "2 hand anyhow" - vist nok med 36 kg håndvægt og 24 kg KB :cool:

    Tunen overtog min sparring med Ninjaen, så jeg kunne træne kæbe i stedet!

    Super hyggelig dag... I morgen SKAL jeg være tilbage i omdrejninger igen! :nonono:

    Orv... frivend gad jeg virkelig også godt få indøvet... Desværre lære man ikke frivend blot på en træningstime, men en øvelse der skal indarbejdes på rygraden. Har forsøgt mig sammen med heffehurtig herfra for et års tid siden.

    Iøvrigt en ultimativ blærerøvs øvelse at hive tungt i :w00t:

  9. der kan nemt opstå betændelse i sternum (ved brystbenet) ved dibs da det giver stor belastning derpå. Blod gennemstrømningen i sternum er meget svag så en betændelse er svær at komme af med. Brug felden creme som kan købes på apoteket.

    Prøv at søge på emnet der ligger flere tråde som uddyber problemet særdeles :smile:

  10. att: Differ og SP,

    Nu bliver det tidligst til april, at vi flytter, men jeg vil bestemt kigge ud. :smile: Mon ikke vi kan spotte hinanden, når I ser mig rende rundt med knæbind, straps og magnesium på bukserne.

    Hr. K

    Vil vi glæde os til :smile: Gerne send os en PM så vi kan lave lidt fællestræning med tilhørende foder bagefter... er et must i vores kredse :devil:

  11. Gennem de sidste fire uger har jeg kørt et af de dersens vidunderprogrammer fra t-nation.. VOS i bænken

    Lover selvølgelig massiv PR... MY ASS

    BØSSE T-NATION!! sut min fede

    Hey Bro

    Spændende log du har :smile:

    Var dit løft i bænken RAW?

    Hvordan går det iøvrigt med vægttabet? hvad var det målet var?

    Mvh

    Differ

  12. Hey Niels. Det lyder pisse spændende. Især at du skriver, at der kommer en kobling til andre sportsgrene :4thumbup: . Det er lige præcis der jeg regner med at ville kunne bruge kurset til noget i mit videre studie på idræt.

    Nu er jeg da for alvor blevet hook på det.

    Er kurset primært med sigte på at skulle beskæftige sig med eliete sportsfolk efterfølgende eller er det mere bredt?

    Og hvilket niveau forventes der man har når man deltager på kurset? Eller betyder det ikke noget?

    Jeg vender lige tilbage hvis jeg kommer i tanke om flere spørgsmål. :superman:

    Jeg takker mange gange for at du gider at hjælpe med spørgsmålene. :bigsmile:

    Hey Niels

    snakker vi styrke træning eller BB?

    Har selv læst lidt om kursuset og overvejer om det kunne give mig et pift mht styrkeløftning.

  13. Mener du at WSB drengene køre elendig teknik på hjælpeøvelserne? eller god? /(KENDER IKKE JANE FONDA)

    :innocent:

    Tror han mener de kører elendig teknik.... Er dog sikker på at da de startede og de første mange år kørte de en god teknik..... Holder stadig på den rigtige teknik er vejen :smile:

    Nå jeg kommer i WSB kan jeg vist også tillade mig at skide på teknikken og hamre løs :wink:

  14. Begyndere reagerer groft sagt bedre styrkemæssigt på volumen end intensitet.

    Desuden reagerer begyndere fint på volumen ifht teknik, hvorimod mere avencerede skal fokusere på kvalitet for at fremme optimal teknik.

    Desuden skal man huske at wsb kræver man kender sine svagheder. Det gør man IKKE som begynder.

    Det er lige præcis disse grunde til jeg venter med WSB. Jeg er ikke rutineret nok i de mere avanceret styrkeøvelser og kender ikke min "svage side" i løftet, og hvilke øvelser der skal bruges til at forbedre dem. Der skal jeg nok ned i en styrkeklub for at få lidt hjælp.

    Udover tror jeg det er vigtigt man kører sin øvelser fuldstændig korrekt da forkert teknik er roden til alt ondt.

    For mig er det rigtige at lægge ud med sheiko.

  15. Starter en log op en af dagene hvor jeg lægger ud med et basalt sheiko begynder og så prøver jeg at lege lidt med de forskellige styrkeøvelser jeg ikke kender. Derved efter noget tid og nogle sheiko cykluser + lidt ekstra styrkeløfte øvelser må jeg være klar til WSB

    Jeg takker meget for alle de konstruktive svar.... Vil sætte mig ned og læse nogle af alle de links i har posted :smile:

  16. Reverse hypers og glutehamraise bør du gøre dig den tjenste at lære, hvis det er muligt, sålænge at det er på hygge niveau så gør det nok ikke så meget om laver alle de andre små side bevægelser WSB drengene er så glade for. Du behøver heller ikke at begynde at lege med både kæder bands og vægt udløsere, men kan da godt nøjes med squat til forskellige højder, bænkpress til forskellige klodser, rack pulls fra forskellige højder. Du kan også skifte mellem forskellige typer stande og greb for den måde at få et bredt udvalg af ME bevægelser

    Jeg vil starte op på nogle af de nævnte øvelser og lære dem lige så stille for at få dem ind på ryggraden kan godt se det ikke duer blot at køre de samme øvelser igen og igen hvis man vil have fremgang.

    Nogle der har et godt sted til et sted hvor de gængse styrkeløft øvelser er vist (dem der bliver omtalt i artiklerne osv) gerne grafisk og beskrivelse. syntes getbig øvelses bibliotek er ret godt men meget BB præget

    Du vil nok gøre dig en bjørnetjeneste ved ikke at have en makker, både til at spotte og f.eks holde boards.

    Makker søges :w00t:

    Træner desværre i et lille center med en 60 tilmeldte hvor det meste går ud på diskopump. Dog ligger det dejligt tæt på og har alt det jeg har brug for af frie vægte :smile:

    afstanden betyder en del for mig så at starte op i et styrketrænings center vil ik være ideelt.

    Mht de artikler i har posted kan jeg sige mange tak og læser på livet løs... inkl. the eight keys og p1kz0r logbog :smile:

  17. Tror pointen er man bliver forvirret over som BB alle de øvelser man aldrig har hørt om før

    Altså i min lille verden har squat, dødløft, bænkpres, chins, dibs, row og andre af de basale øvelser altid udgjort fundamentet af min træning, krydtet med lidt kabel/DB træning og måske en enkelt maskine. i ny og næ

    Så pludselig at skulle til at høre om Reverse Hypers, Glute Ham Raise, Goodmornings squat, ballpress, face pulls, JM Press. Floor press osv sætter nok den konservative knægt her helt i baglås.

    Træner alene og tror jeg vil føle det vil være at sætte mig helt tilbage i tiden og skulle til at lære 20 nye øvelser fra starten af. Vil da være klar på floor press, goodmornings osv som jeg har siddet og læst lidt på, men ifølge de artikler vi alle har nævnt syntes jeg det lyder uoverskueligt at skulle starte op med så mange som de nævner :blush:

    Hmm måske man sku holde til lidt sheiko det er sku simpelt og lige at gå til :bigsmile:

  18. Der er også en del på www.deepsquatter.com og så var der en side mere som jeg fik af "Casper" herfra sitet.. Kig i hans log, så finder du den et sted :smile:

    EDIT:

    Her er den, fandt den lige frem til dig:

    http://www.westside-barbell.com/articles.htm

    Jeg har efterhånden fulgt en del med i forskellige styrke løfter programmer og har tænkt mig at prøve westsidebarbell teori.

    Jeg har læst thomas jagd artikel og et par stykker inde på http://www.westside-barbell.com/articles.htm og har fuldt forståelse for princippet som max effort, dynamic effort og repetition metoden. samt baggrunden for dette.

    :wink: