trylife

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by trylife

  1. på denne side beskriver de alle de biokemiske processer der sker inde i en muskel http://themedicalbiochemistrypage.org/muscle.html (så jo det er biokemi der bestemmer din styrke)

    men det jeg siger er ikke at folk med store muskler er "svage" jeg siger at der er forskelle i den effektivitet der er i musklers kemi fra person til person. det vil sige at nogle folk er naturligt stærkere end andre på tros af deres mindre muskler (folks potente styrke ligger i deres kemi/gener) det vil sige at ved nogle folk skal de ha dobbelt massefylde for at nå op på samme styrke som dem med effektiv kemi i musklerne.

    folks generelle holdning om at "uh han er stor ergo er han stærkere" kan ikke bruges når en man som er halv så stor faktisk kan være lige så stærk.

    det samme gælder for opbygning af muskler. fks hvis man tar to personer som, træner det samme, spiser det samme, hviler det samme, vil en af dem stadig blive større end den anden fordi hans krop er hurtigere til at omsætte proteiner til muskler.

    vi har alle forskellige virkende kroppe og forskelligt udseende, som vi må lære at leve med

  2. styrke har ikke noget at gøre med størrelsen af muskler, eller den strøm der køre igennem nerverne, muskler ikke elmotore og den støm der køre i dine nerver er kun signaler til hvordan din muskel skal trække sig sammen. og stor muskelmasse er ikk lig med stor styrke, det kan være en endikator på at man måske er stærk men det er det eneste, der findes mange mennesker som har små muskler som ikke har trænet men alligevel er lige så stærke som bodybildere.

    og da ens potente styrke ligger i den kemi der sker inde i muskelcellerne, som variere fra person til person er det ikke så meget det man gør men den man er der afgøre hvor stærk man er