Gerner

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gerner

  1. Hvis det er et spørgsmål om at tabe nogle kilo, ville det være en skam hvis du droppede styrketræningen - Husk på, større muskelmasse = Større forbrænding. Så skru evt. lidt ned for det og dyrk mere kondition/forbrændings-træning, men drop det ikke helt.

    Det kommer fra en knægt der har stået i nogenlunde samme situation :bigsmile:

    A. Stokbro

    Hmm hvad så med et full body program 2 gange om ugen, og så ellers bare kondition/forbrændings-træning resten af tiden?

  2. Husk at kombinere det med sund kost. Prøv evt. at tage en løbetur på et løbebånd. Det kan give dig en indikation af hvor meget du forbrænder. Kig så derefter på nogle forskellige "fristelser" du har hang til og se på kcal indholdet.

    FYI indeholder en cheeseburger 300 kcal. Jeg forbrænder 150 kcal ved 12 minutters non-stop cykling på motionscykel (niveau 12 af 24).

    Har også tænkt mig at starte ud på løbebånd, da jeg ikke føler mig "godt tilpas" når jeg løber i åbne omgivelser.

    Jeg vil prøve at regne sammen hvad jeg indtager i kcal. her en af dagene, for jeg er sikker på, at det er der problemet ligger, for har en noget så kær mor, som elsker søde sager..

    Nu har jeg haft så mange emner oppe, omkring min styrketræning og sådan, og hvis jeg skal være helt ærlig, så har mit eneste mål været igennem hele min træning, været at få et fladt bryst.. Så tror jeg vil droppe styrketræningen lidt, for jeg vil hellere have et lidt splejset look, end et buttet look..

    Jeg takker mange gange for jeres hjælp :) Jeg håber virkelig jeg kan få nosset mig sammen til at få tabt de nødvendige kg. :)

  3. Din alder og vægt taget i betragtning gør det svært at forestille sig at du har meget fedt på brystet. Den mængde du har vil sikkert mindskes ved fortsat træning og som følge af naturlig modning.

    Synes ikke du skal fokusere på din vægt, dit udseende er en bedre indikator at følge.

    Mvh Andreas

    Så slemt er det heller ikke, men ville gerne have et fladt bryst så hurtigt som muligt.. Så ville en månedes fedtforbrænding være sagen? 30-60 minutters Cardio 3-4 gange om ugen?

  4. Jeg tror der bliver snakket lidt forbi hinanden her ;)

    Som jeg forstår det er du utilfreds med (undskyld udtrykket) dine 'man-boobs'. Hvis du har fedt, hjælper det ikke at træne dine muskler større, eftersom du ikke kan lave fedt om til muskler. Du bliver simpelthen nødt til at tabe dig!

    Også det jeg havde regnet med.. Men hvordan kan jeg kombinere min træning med vægttab? Ville en vægt på 70-75 kg. passe bedre end de massive 80kg.?

  5. Hey Motion-Online,

    nu vil jeg lige komme med noget information omkring min krop, alder og sådan inden jeg går i gang med resten.

    Jeg er en 17årig dreng, på ca. 185cm høj, vejer omkring 78-80kg. og kraftig af bygning.

    Jeg har det problem, at jeg er lidt overvægtig, men ser dog stadig forholdsvis slank ud, og det er ikke synderligt meget fedt jeg har på kroppen. Det der så går rundt og irriterer mig er, at noget af fedtet har valgt at sætte sig på brystet, ikke sindssygt meget, men man ligger nemt mærke til det.. Jeg har så trænet bryst øvelse her på det sidste, men det er som om mine brystmuskler vokser udad, og så fordeler det sig ikke over hele brystet, hvor der næsten intet er øverst.. Jeg vil meget gerne have et fladt bryst, og derfor spørger jeg jer her inde.

    Mange hilsner

    Gerner

  6. Har haft lidt travlt på det seneste, derfor jeg ikke har svaret tilbage på nogle af jeres yderst detaljerede svar, men her kommer det :)

    Har nu læst jeres kommentarer, og kan godt se at jeg har lavet min træningspland lidt "uplanlagt". Jeg tror så jeg vil gøre det sådan her, dog kun i en kortere periode, da jeg gerne vil have nogle hurtige synlige resultater inden sommerferien.

    Tirsdag: 10min løb / Styrketræning / 10min løb / styrketræning / 10 min løb

    Og så faktisk gøre dette 4 gange om ugen, for så har jeg tænkt mig at lave et lille split.. Altså underkroppen end dag, og så overkroppen den anden dag.

    Jeg ved godt at det nok lyder som et trættende træningsplan, men jeg skal blot ind i en rutine, for jeg har fri hver dag kl. 11:30, så det passer perfekt med 1-2 timers træning hver dag lige efter skole.

    Det med min mad, så vil jeg se om jeg ikke kan få noget mere kcal, vitaminer osv. ind i min kost. Det med min frugter før og efter træning er simpelthen dovenskab.. For jeg plejer at tage forbi kvikly på vej til træning, hvor jeg så køber 4stk. frugt da det både er billigt, men også utroligt nemt, lige at spise inde og efter træning.

    Hilsen

    Anders

  7. Er nu blevet godt træt af, at gå rundt med lidt ekstra sul på kroppen, så har i de næste par måneder tænkt mig at dyrke mere motion og spise sundere..

    Lidt information om mig og min krop - 16år, 185cm (Ca.), 79kg.

    I må lige tage jer af at jeg kommer til at skrive i stikord, da jeg på mystisk vis ikke lige kan formulere mig ordentligt..

    Når, men jeg har tænkt mig at træne således:

    Tirsdag - 10 minutters opvarmning (løb), biceps, triceps, skuldre, øvre ryg, bryst, og så slutte af med forhåbentligt 20-30min stille og roligt løb.

    Onsdag - 10 minutters opvarmning (løb), nedre ryg, mave, sider?, ovre/under lår, samt fuld ben, og så slutte af med forhåbentligt 20-30min stille og roligt løb.

    Torsdag - 10 minutters opvarmning (løb), biceps, triceps, skuldre, øvre ryg, bryst, og så slutte af med forhåbentligt 20-30min stille og roligt løb.

    Fredag - 10 minutters opvarmning (løb), nedre ryg, mave, sider?, ovre/under lår, samt fuld ben, og så slutte af med forhåbentligt 20-30min stille og roligt løb.

    Lørdag - 10 minutters opvarmning (løb), biceps, triceps, skuldre, øvre ryg, bryst, og så slutte af med forhåbentligt 20-30min stille og roligt løb.

    Søndag - (Måske) 10 minutters opvarmning (løb), nedre ryg, mave, sider?, ovre/under lår, samt fuld ben, og så slutte af med forhåbentligt 20-30min stille og roligt løb.

    Fordi jeg har valgt løb, er pga. at jeg altid har været dårlig til løb, og vil meget gerne kunne løbe større distancer, uden at være ved at "dø".. Har bare en tendens til at miste pusten lige så snart jeg begynder at løbe, og min hals "Krymper", så mine indåndinger bliver lidt mærkelige..

    Mht. maden, har jeg tænkt mig at spise således:

    Morgenmad: havregryn m. minimælk

    Mellemmad: En klapsammen med pålæg

    Frokost: 4 stykker frugt (2 inden træning og 2 efter)

    Mellemmad: Klapsammen med pålæg / Fuldkornsknækbrød + et stykke frugt

    Aftensmad: Hvad der bliver serveret

    Natmad: Stykke knækbrød eller rugbrød

    Mit mål ved dette er, at få en slank figur, da jeg har noget sul jeg meget gerne vil af med..

    Hilsen

    Gerner

  8. Nu hvor jeg er begyndt at træne, så har jeg ændret min kost en del, synes jeg i hvert fald selv. Og for ligesom at holde styr på hvad jeg spiser, så har jeg tænkt mig at føre en log hver dag, af al den mad jeg har spist igennem dagen. Det vil nok også hjælpe mig med at spise ordentligt hele tiden, så her kommer så hvad jeg har spist so far (Vil blive opdateret i aften)

    Morgenmad (07:00) - ca. Havregryn m. mælk

    Frokost (12:00) - En runder med tunsalat (Lavet på hytteost) og et stykke sødmælksfranskbrød m. hvidløgsost

    Mellemmad (15:00) - 2 stykker sødmælksfranskbrød, en med tunsalat (Lavet på hytteost), og en med chokolade

    Mellemmad (18:00) - Proteinbar

    Aftensmad (18:30) - Pitabrød med kylling og salat

    Natmad (19:30-20:00) - En runder med tunsalat (Lavet på hytteost)

    Mere vil komme på senere.

    I må meget gerne kommentere.

    Hilsen

    Gerner

  9. Ja nu synes jeg at havregryn m. mælk og sukker, er blevet lidt kedeligt. Derfor gik jeg ned og købte noget kvark, da jeg så at nogle herinde, bruge det i deres morgenmad med havregryn. Jeg har så bare ingen ide om, hvordan i blander det, for jeg tog bare 2skefulde kvark ned i mine havregryn, og nøj det vammelt.. Det klumpede helt vildt. Så hvordan kan man ellers lave sine havregryn med kvark?

  10. Nu vil jeg ikke skyde din idé ned, men min erfaring er at du når længere ved at læse herinde 1-2 uger, stille spørgsmål, søge rundt på boardet og bruge lidt tid på det, end du vil ved at gå til en ansat i de store kommercielle centre.

    Søg efter "begynder", "fullbody", "fullbody program" osv. herinde eller på google, og læs lidt om folks tidligere råd og erfaringer.

    Har du måske ret i, men jeg synes fitness trænerne nede i centeret, har styr på deres sager, da de fleste af dem, også selv træner en del, så tror godt de ved hvad der skal til for at opbygge ens krop. Har dog også tænkt mig at læse herinde en del, da jeg gerne vil have lært de vigtigste ting, inden jeg begynder at træne frivægte.

  11. Squat

    Dødløft

    Overhead Press / Military Press

    Bænkpres

    Chinups/Pullups

    De 5 øvelser her er alpha omega! Drop maskiner, de giver måske 20% af dit potentiale. Begynd bl.a. på overstående øvelser, og kom nærmere de 100%.

    Ved selv at lave de overstående 5 øvelser (+ nogle MEGET få mere) har jeg fået mange komplimenter efter mindre end 2 måneder, selv fra folk i fitness-centret!! Da jeg trænede i maskiner i ½ år fik jeg ingen.

    Ja, vil også meget gerne derind, så her om 2-3 uger vil jeg gå ned til min fitness træner, og spørge om en plan derinde.

    Og tak for jeres hjælp, håber virkelig jeg bliver trimmet inden Sommerferien.

  12. Fire gode råd til at komme godt i gang

    #1

    Du skal træne hele kroppen hver gang, og ikke bare disco muskler du kan se i spejlet, som bryst og arme.

    Dvs. ben og hele ryggen (nedre, brede og dybde) skal også trænes seriøst.

    #2

    Dit program skal bestå at basis øvelser som trænes med fri vægte.

    Eks:

    Squat

    Dødløft

    Pull-up

    Row

    Mili pres

    Dips

    Bænkpres

    #3

    Tre ugentlige trænings gange er mere en rigeligt, det er ikke et spørgsmål om kvantitet, men kvalitet i træningen, der giver resultater.

    4#

    Spis sund og varieret

    Protein pulver og keratin er ikke noget must som nybegynder. Men et tilskud du kan tage senere når din teknik er iorden, og når du arbejder med tungere vægte.

    Som jeg skriver, så føler jeg mig ikke så tryg derinde endnu, men tager dog et par ting derinde. Jeg arbejder på at komme der ind stille og roligt, så regner med 1-2 måneders maskine, og så hopper jeg derind.

    Men jeg synes selv jeg træner fornuftigt i maskiner, altså jeg tager dem stille og roligt, for at få mest effekt ud af det.

    Og havde regnet med at smide 2x træning mere ind på ugen, hvor jeg kun træner mine ben, og så cardio.

    Fornuftigt?

  13. Hej MOL,

    Først lige noget Basis information om mig selv

    Er en dreng på 16år, 185cm høj og vejer omkring 80-82kg, og har mulighed for at træne i fitness disse dage: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, (Lørdag, Søndag)Kan muligvis være jeg skal hjem til farmand eller i sommerhus.

    Når, men i hvert fald så er jeg begyndt at kunne lide træning, og nu hvor jeg har trænet i godt et halvt år, så vil jeg gerne tage det lidt mere seriøst, også derfor jeg har lavet denne tråd. Jeg træner stadig maskiner, da jeg ikke føler mig så tryk ved frivægte endnu, men håber da om 1måned eller 2, at jeg tager springet derind. Jeg vil gerne have lidt vejledning til hvordan min uge/program skal være, for lige pt. træner jeg således:

    Tirsdag - Overkrop (2x Bryst, 1x Skulder, 2x mave, 2x Biceps, 1x Triceps)

    Onsdag - Ikke noget endnu, men regner med at smide en 1 times løb ind der

    Torsdag - Overkrop (2x Bryst, 1x Skulder, 2x mave, 2x Biceps, 1x Triceps)

    Fredag - Ikke noget endnu, så kom endelig med nogle forslag

    Lørdag - Ikke noget endnu, så kom endelig med nogle forslag

    Søndag - Overkrop (2x Bryst, 1x Skulder, 2x mave, 2x Biceps, 1x Triceps)

    Gentagelser - begynder at variere imellem 3x12 gentagelser, og så en anden slags, hvor du begynder med 10, 8(+vægt), 6(+vægt), og så tager du mindre vægt, og tager så mange indtil du ikke kan mere.

    Har tænkt mig at træne Lat og Ryg, ind under Overkroppen, da jeg har fået fortalt at det er en vigtig ting, at have med.

    Formålet med min træning, er at få en markeret krop, og skal helst kunne ses inden Sommerferien :)

    Lidt om min mad (Bliver kort, da det faktisk er det forkerte sted at poste)

    - Sådan her regner jeg med at spise

    Morgenmad - En skål Havregryn

    Mellemmad - Pastasalat eller et stykke frugt

    Middag - 2runder, med æg og tun

    Mellemmad - 1-2 stykker frugt

    Aftensmad - Hvad der bliver serveret, 1 potion

    Natmad - 1 stykke frugt

    Er begyndt at tage 2-3gram kreatin om dagen.

    Jamen, det var det hele tror jeg.

    Hilsen

    Anders