friedermarks

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by friedermarks

  1. Prøv at køre og svømning i mindst 6 - 8 måneder på et konstant niveau og derefter gå videre til næste niveau på gym forsøger at bodybuild så du får muskler, der vil holde forbrænde fedt!

    Held og lykke!

  2. Dette vil skade dit stofskifte! Prøv ikke at chok din krop, holde en konstant spiser program, og på partiets forsøge at spise og drikke en lille smule af det hele, så du kan begrænse dig selv og ikke overdrive!

  3. Jeg synes du skal ikke bekymre dig om det! Hvis du tab som nævnt er det en god ting, betyder det, dit stofskifte fungerer fint! Ja, det er vigtigt, at efter du har nået dit mål skal du også arbejde hårdt for at bevare din vægt! Normalt når du taber vægt, hvis du stoppe med at gøre sport, og du begynder at spise junk food igen vil du få endnu mere at du har tabt!

    Hold det gode arbejde!

  4. Jeg har nogle problemer med forstoppelse også .. og det er virkelig lægger en vis vægt på dig! Prøv at spise godt om morgenen, ikke spise efter 6 pm og også prøve grøn te og naturlige helbredelsesmetoder! Undgå fastfood og også at undgå øl og sodavand juice! Det vil kun få værste, hvis du drikker og spiser efter 6 pm!