powerlifter

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by powerlifter

  1. Er det NXG+ stof dragten er fremstillet af? Og hvilken farve har den! Hvad er prisen på dragten og hvor meget af den været anvendt og hvor gammel er den?

    Har selv en rød Titan af NXG+ stof som jeg muligvis vil sælge - passer til 100 kg. klassen (str. 42)! Har været brugt meget lidt!

  2. Forslag til bedring af klemt nerve:

    Backsving: Udstyr som visse fysioterapeauter og kiropraktorer er i besiddelse af! Virker på den måde, at du hænger med fødderne oppe og hovedet nedad! Ved små, forsigtige og blide bevægelser i denne position kan der komme gode og behagelige stærk-lyde fra hvirvlerne!

    Krum i stående position den nederste del af ryggen og halebenet på samme måde som en kat strækker sig når den rejser sig efter lang tids hvile!

    Reverse Hyper: Læn dig ind over et bord og sving benene op til vandret (bordet må gerne være højere end normalt således du ved, at hvile på maven og med hoftekammen lige over bordkanten kan ligge med benene strakte og herefter svinge de strakte ben op til vandret - 10-12 repsx2 )

    Masser af mavetræning: Bl.a. Crunches og Legraises - styrk din mave og skån din ryg!

  3. Det er sandsynligvis fordi din lårforside er for svag (Quadriceps)! Problemet kan løses ved, at benytte hjælpeøvelser som squat højt på nakken (Highbar - kontra "lowbar" stilen som styrkeløftere benytter) - Front squat - benpres - benspark -og forskellige dødløft-stilarter!

    Det der sker når du presser knæene sammen i den opadgående fase er, at du forsøger, at "liste/kante" din hofter igennem løftet (Squatten er jo ikke bare en "op og ned" øvelse, men i virkeligheden drejser det sig om hurtigst muligt, at få hoften ind under stangen igen nøjagtigt som ved udgangspositionen). Da dine Quadriceps så ikke er tilstrækkelig stærke forsøges hoften altså "kantet" igennem!